Harca diye kayin babam harclik veriyor ailemde ceyiz al diye harclik veriyor toplayip altin aliyorum yanlismi yapiyorum ki.
Misal supla alcaktim bardak alcaktim almadim altin yapayim dedim jsjsjsj
Harca diye kayin babam harclik veriyor ailemde ceyiz al diye harclik veriyor toplayip altin aliyorum yanlismi yapiyorum ki.
Misal supla alcaktim bardak alcaktim almadim altin yapayim dedim jsjsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akıllı kızsın damat şanslı
O varya hic harclik vermiyor omada sorcam hesabini
Zmgmdndd sor kız
tam evlenilecek kadınsın :)
Yoo çok doğru yapıyosun
Ama bardak suplami almadim ilerde napcam jsjsj
O çok büyük sıkıntı keşke alsaydın
Moda gecio ben ozmn baska sey alirim jsjsjsj haklisin altin iyidir.
Senden iyi olmasın iyidir altın
Yanlis
Niyeki
Yanlış yapıyorsun tabi ki ihtiyaçlarını al
Ya Nisan alisverisi yapmadilar daha ozmn herseyi alirim dedim. He ceyiz icin verilende boraz vicdanim sizliyor ama dugune daha var 9 ay yani daha neler moda olur kim bilir dedim heveslendigim baska seyi alirim ya da pisman olmayim die almadim. Altin nasil osla bozulur
Altın bozulurda o altınları sizinkiler istemediler
Annemin babamin veridgi para ay ceyiz icin bisey diyceklerini sanmam. Her ay babamdan gram kadar koparsam bi cumhuriye birikir kalaniyla ceyiz alirim jsjsjsjsjs
Daha mantıklı altınlara bir şey olmasında ama sen büyük çoğunluğu tamamla bence her an ne olacağı belli olmaz çalınabilir de
Yok ay calinmaz. Bak tencere aldik tabak aldik eleoktronik aldik nevresim aldik battanoye aldik. Tek buyuk yorganla sey kaldi gunluk yemek takimi. Bide hani gunluk kasik catal istiyorum bide maşa spatula tarzi seylerin seti yok. Benim alacaklarim ivir zivir supla begendigim bi bardak var oydu