Siz neler yaptınız, yapacak farklı bir şeyler bulabildiniz mi? Hala sıkılıyor muyuz?
#EvdeKal

Bu bayram her zamanki bayramlara göre biraz daha burukluk içinde geçti. Ev halkı dışındaki kimsenin elleri öpülmedi. Mezar ziyaretleri yapılamadı. Sürekli her bayramlarda aralıksız gittiğim huzur evi ziyaretlerine gidilip oradaki ailesi gelmeyen kişiler ile bayramlaşıp onları mutlu edemedim. Akrabalarım ile sadece görüntülü konuşarak oldu ancak sosyal mesafesiz geçirdiğimiz günlerdeki sıcaklığı hissettirmedi.
İşten başımı kaldıramadım ki. Bayram temizliği ve tatlısını bayrama bıraktık nasılsa kimse gelmeyecek diye.
ilk gün temizlik taptım, ikinci gün ders çalışıp tatlı yaptım. Bu gün de ders çalışacağım gün boyu.
Aynen hava harika.
Bu havada ders mi çalışılır yaa =/
Bayram pek de güzel sayılmazdı.
Babaannemsiz ilk bayram geçirdim ve içimde tuhaf bir boşluk oldu.
Kendimi bilime adadim. 3 gundur full belgesel.
İyi seyirler, ne belgeseli?
Cosmos u bitirdim daha oncede izlemistim ama gercekten mukemmel. Nasil yapilir ve mega yapilara da bayilirim.
Hee Nazilerin mega yapılarını da sonuna kadar izledim ben.. Geçen paylaşıyorlar ama hep izlemişim ben.
Aa evet onlarda super. Bende bir cok belgeseli izlemistim ama bilgi tazelemek iyi geldi. Cogunu unutmusum malum yaşlaniyoruz artik :)
Evet çok kanal var bu alanda..
eyvallah kardeşim. :)
Ricalar, günaydın..
Cevap
6Cevap
Bu sene bayram biraz buruk ve üzücü geçti gadası. Ama ilk gün yine erkenden kalkıp, namazımızı kıldık. Sonra kahvaltımızı edip, aile büyüklerini aramaya koyuldum. Ama biraz hatlar yoğun olduğu için bazı akrabaları arayıp konuşmak bir hayli güç oldu. Onun dışında kitaplarım ile akşam ettim.
Değişik bir şey olmadı internetten bol bol oyun satın aldık. İlk gün ne ise bugünde öyle geçiyor. Hava cidden burada da çok güzel, fırına giderken sokakların boş olması hoşuma gitti. Caddede tek başıma yürümek güzel oldu.
Kolay gelsin, Allah kolaylık versin sana kardeşim.
Bayramdan ziyade normal gunler gibi gecti hatta daha sıkıcı geçti diyebilirim.
O gün de hiçbir şey yapmadım. Uyandım kahvaltı yaptım sonra da akşam kahve yapıp telvesini yüzüme sürdüm ve duş aldım veeee tabii ki uyudum. Ehehe 🌸
Köpeğimi gezdirmekten başka dışarı çıkma bahanem var geri kalan vakitte ya KizlarSoruyor ya da kitap
Nasıl geçsın kı ılk günü annem kalbımı kırdı Eten püften sebep için
Valla ailemi kutladım o kadar reis, pek bayram havası yok gurbette)
Evde hasta yatıyorum malesef güzel geçmiyor.
Hayır evde oturduk bol bol
Bayramdan ziyade normal gunler gibi gecti hatta daha sıkıcı geçti...
Kuzenle aktık
Aynı tas aynı hamam.
Bugünü iple çekiyordum
Ananeme falan gittik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?