Ve sonunda kıyamet kopuyor. Hep birlikte bu dünyadan kopuş kopuş ve köpüş köpüş olarak bu dünyanın yer altı mezarlarına yolculuğumuz başlayacak. Başlamadan önceki son anlarını ve son gününü nasıl geçirirdin? Yiyeceğin son yemek, içeceğin son içecek, giyeceğin son giyecek, göreceğin son yüz kimin yüzü olurdu? Seninle birlikte kıyametin son gününe girmek harika bir duygu Mary Jane...
Kıyamet gününden önceki son gününüzü nasıl geçirirdiniz?
Bence 1 gün sonra kıyametin kopmasına gerek yok, çünkü 1 saat sonra yaşayacağım belli değil. Bunu iyi bilerek aç gözlü ve hırslı davranmıyorum. Gereksiz insanların hakkımda söylediklerini ve düşündüklerini de önemsemiyorum. Eğer son saatlerimin ne kadar olduğunu bilseydim. Ailem ile vakit geçirirdim.
Sevdiklerime son kez onları sevdiğimi söyler öper sarılırım. Bir sürü abur cubur alır, sevdiğim müzik listemi açar, müzik eşliğinde abur cuburlari yer içerim. Hayatın son anlarını zevk aldığım ne varsa son kez yaşardım. Liste çok uzun olurdu zaman yettiği kadar artık..
Yine de kullanımlık istersen ben buralardayım yaparız bir erkek manken, kafası çok çalışan einstain kılıklı bir adam🤣🤣 Eşine sahip çık az bulunan örneklerden
Kiyametin kopacagini biliyorsam cilgin seyler yaparim ne kadar ölumcul spor varsa hepsini yaparim. Nasil olsa ertesi gun ölucem dur durak bilmezdim bence