Aile & Toplum Karantina sürecinde Frida Kahlo’nun evini gezmeye ne dersiniz? mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Herkese selâm 🧚🏻♂️Sevgili Frida’cığımızın evi bir günlüğüne online gezintiye açılmış arkadaşlar. Ben de haberi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım keyif alırsınız 🥰İzlemek için; www.recorridosvirtuales.com/.../...rida_kahlo.htmlLinki kopyala yapıştır yapabilirsiniz. 💜İzleyenler yorumlarını bizimle paylaşabilir mi? Karantina sürecinde Frida Kahlo’nun evini gezmeye ne dersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Çok iyi ya iftardan önce gezdim bayağı. Yavaş yavaş ilerliyor ama gayet güzel, beğendim. Teşekkür ederim böyle güzel bir uygulamayı bizlerle paylaştığın için. 1 5 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Rica ederim 🧚🏻♂️ Yorumla joeblack18 +1 yıl Süpersin;) Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl şımartıyosun ✨ Yorumla joeblack18 +1 yıl Olacak o kadar :) Yorumla joeblack18 +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Emeralda Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Çok güzel bir paylaşım❤️Yüreğine ve ellerine sağlık🌹 1 1 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Âh teşekkür ederim ♥️ Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla süper fikir gadası 1 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Mekanın sahibiiii güzell sevdik😘 babaneme gittim geldim sanki ya heryer ahşap ve beyaz dantel. dantel kroluk değil sanattır. bilginize. 1 2 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl 😂👍🏼👏🏼👏🏼 Yorumla Yoğunbakım +1 yıl Kadının protezi bile kendi gibi rengarenk capcanlı Yorumla
sallem Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bunu dinlerken gezicem.https://www.youtube.com/watch?v=VEngyjInc0g 1 1 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Harika 🥰 Yorumla
Charlie_Luske Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Gezmeye çalıştım da problem var sanırım yürümüyor, açı değişiyor sadece. 1 2 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Ağır ilerliyor fakat ben birkaç kez baktım bir sorun yok. Oklara tıklayıp beklediğinizde odalar açılıyor Yorumla Charlie_Luske +1 yıl Çok beğendim, çok estetik bir ev. Kadın ruhunu yansıtmış resmen. Yorumla
Cerest Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Hayran kaldım. Yatağının üstünde ayna olmasının sebebi, geçirdiği kazadan sonra yattığı yerden resim yapmaya devam etmiştir. 1 0 Yorumla
herooo Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Süper olmuş. Harika bir paylaşım 1 1 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Oo yatağının üzerinde ayna var 😁👍🏼 1 2 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl 😂😂 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne +1 yıl 😁😁 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Harika olur hemen gezmeliyim 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Gezdim. Geçen sitede önermişti bunu 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Emeğine sağlık 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar