1.6 aylik kizim var
Cok seviyorum onu
Ama aklimda bir ses surekli ona bir sey olucagindan korkur gibi
normal mi bu?
Boyle olan var mı?
Cok seviyorum onu
Ama aklimda bir ses surekli ona bir sey olucagindan korkur gibi
normal mi bu?
Boyle olan var mı?
Cevap
9Cevap
Yeni annesin belki ondandır sabah akşam oku çocuğunu felak nas oku üç kere
iyi ki dediniz, bu bana iyi gelecekmis gibi hiss etdim. Cookkk tesekurler❤️
Rica ederim elbette hem senin hem bebiş için iyi gelir bu sureler 😌
Şansa hayatta kalma simülasyonu olan bu ülkede her an herkesin başına bir şey gelebilir fakat bu kadar insan bu yaşa gelmiş, fazla da kasmamak lazım.
1.6 aylik derken 2 ay bile olmadı mı?
Sağlıklı ve huzurlu şekilde büyür ve vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.
🤣🤣🤣 1 buçuk yaşında yazmak istemişim
ben ona şaşırdım. Allah bağışlasın.
Kaç yıllık evlisin?
Var tabi her anne ve baba da bu korku , kaygı.
Var ben ama benim kızım 1 yaşında hayat ilerliyor ve anında ne yazdıysa o sen en iyi bakımı göster Allah emanet et sonra
Kimsenin alnına bisey yazılmıyor ablacım
O zaman ben intihar edeyim alnımda yazılıymış diyim olur mu öyle şey 🤣
Benim kizim 1 bucuk yasinda.
Yazılıyor Kader kıyamet var kardeşim
Onceden bende inanrdim alin yazisi var diye. Ama bence hayat kendi secimlerimiz, bazi seyler karmamiz, yani uzun lafin kisasi hayatimizi kendimiz şekillendiriyoruz.
Bir de müslümanım diye geziyor ortalıkta böyle tipler ya git islamı iyice öğren araştır kuranı oku sonra burada yorum yap @Zeynep_nur_24
Hafızın cüzi irade Allah sana veriyor ama kaderini önceden o yazmıştır
Kader önceden yazılmışsa hiç bir şeyin anlamı kalmıyor o zaman
Düşün sınavdasın
Senin cevabın A olsa bilse işaretleyemiyorsun, önceden D diye işaretli çünkü) çok anlamsız değilmi o zaman o sınava girmek?
Hayır öyle değil Mesale sana şöyle anlatayım yarın karar veriyorsun annem gile gideceği m hazırlanıyorsun ve yola çıkıyorsun annen gile vardın Allah kaderi ve gelecektek ne olacağını zaten biliyor yani senin gayen ve Allah'ın sayesinde oluyor ama Allah kaderinde yazmadiysa ne yaparsan yap oraya gidemezsin
O her anne babada oluyor, sağlıkla büyüsün
Cok tesekkurler
Rica ederim
Tedirginlik normaldir ilk doğumlarda
annelik iç güdüsü falandır o
yapmadaydin boyle fusunce olamzdi
yok.
seks sırasında da aklına geliyor mu bu
Ne kadar çok kötüsün haberiniz var mı ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu hisler senin ne kadar iyi bir anne olduğunu gösteriyor aslında 🥺💖 Yeni doğanla birlikte zihin hep “ya bir şey olursa?” diye alarmda olur, çok normal.
Biraz kaygı korur, fazlası yorar; denge önemli. Yalnız değilsin, çoğu anne bunu yaşıyor 🌸 Nefes egzersizi, doktor kontrollerine güvenmek iyi gelebilir 💕