Evet herkes bu haftaki #EvdeKal kombinini paylaşabilir mi? Ben pijamayla dewamkee. Siz neler giyiyorsunuz, karantinada da şıklığınızı konuşturuyor musunuz?evdekal
Ben pijamayla kalınca kendimi saldığımı farkettim. O yüzden daha iyi hissetmek için pantolon kazak/tişört takılıyorum evde. Ev halkı manyak olduğumu düşünse de sanki bir yere gidecekmiş gibi hazırlanıyorum ve fark ediyorum ki günüm daha verimli geçiyor.
Pijama üstü hırka, ayakta pofuduk patik, saçlar en tepede sumo topuzu. Ayrıca kısacık kesilmiş tırnaklar, her banyoda küfür ede ede tıraş yaptığım bacaklarım ve acaba kessem mi nolacak ki diye düşündüğüm saçlarım var.
Pijamalı kombinim olacak :) Cumartesi gelse de yatsak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Artık iyiden iyiye anladım ki günümüz insanı teşhirci... Vücudunu, düşüncelerini, hayallerini, kıçındaki donu, fikirlerini... Hadsizce, düşünmeden ve edepsizce sokağa/ortaya döküyor... Neden yapıyor Niçin saçıyor... Kendisi de bilmiyor bunu... Bu asrın hastalığı "teşhircilik" galiba...
Evde ninemle mi uğraşayım? Sonra dersler (kpss, office programları, makro programlama, okul dersleri) ev işleri vs vs. Yani pijamaya devam. Uğraşacak vakit yok hep aynı monoton garfield logolu pijama 😁
Bir insan evinde ne kadar kombin yapabilir bir düşünelim? Eşofman tshirt.. şort-atlet? Spor atleti-pantolon? Pandemiye özel hırka çeşitleri? :))) garip ya