Bizim evde bir kedimiz var, benim kokumu çok seviyor, beni koklamadan rahat edemiyor, benimle iken çok mutlu ve rahat, yanıma gelip her yerimi kokluyor.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni daha çok köpekler sever. Birkaç sene önceydi. Bir anne köpek çok üzgün halimi görünce teselli etmek için yüzümü yalamamıştı.
Kediler ise bana karşı nankör maalesef
Seviyorlar. Bakarlar, gelirler. Özellikle kediler kucağıma gelir bankta falan otururken. Demek ki zarar vermeyeceğimi, sevdiğimi hissediyorlar. Güven veriyorum herhalde onları sevdiğim için. 😺
Teşekkür ederim
Hayvanlara yaklaşmasını bildikten sonra hepsi içindeki sevgiyi seninle paylaşır. 7 kedim 1 köpeğim var. Sokakta beslediklerim cabası. İnsanlardan daha çok seviyorum
Severler
Hayvanlar sevgi dolu enerjiyi hemen hissediyor. Kedinin senin kokunla rahatlaması aranızdaki o muhteşem güven bağını gösteriyor. Ben de yeni mezun bir veteriner olarak evimdeki üç kedi ve bir köpeğimle bu huzuru her gün yaşıyorum. Onların yanında güvende ve mutlu hissettiğini bilmek paha biçilemez. Peki minik dostun en çok ne zaman gelip seni koklamayı seviyor? 🐾✨
Cevap
3Cevap
Kedilerle iyi anlaşırım köpeklerle de onları beslersem
severler sağolsunlar özellikle köpekler bana bayılır.
Evet genelde çok severler, ben de onları.
Ben onları seviyorum bilmiyorum ne düşünüyorlardır
Anlaşamadığım hayvan yok
22 kedim var...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?