Benim kararımı ancak, orada başka insanlarında benzer şekilde baktıkları hayvanların, kısa süre içinde ölmesi etkileyebilir. Bunada bir virüs kökenli bulaşıcı bir rahatsızlığın hayvanların ölümünde, sterilizasyon kurallarına dikkat edilmediği kanısına varırdım. Buraya bir daha hayvanımı getirmek istemezdim.
Etkilemez çünkü yıllardır aynı veterinere götürüyorum. Hatta orada bir kedim de müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. İstenildiği vakit yapılan tüm işlemlerin kamera kaydını izleten bir veterinerimiz var
Kendimiz ya da ailemiz için gittiğimiz hastanede de her gün sayısız insan ölüyor. Hastaneye gitmekten kaçınmadığımız gibi veteriner kliniğinden de kaçınmaya gerek yok
Taze bir veteriner hekim olarak seni çok iyi anlıyorum Asya 🩺 Klinikte kayıplar yaşanması maalesef mesleğimizin en acı kısmı ama ihmal varsa tedirgin olman çok normal. Biz hekimler tüm gücümüzle savaşsak da ağır vakalar bazen kurtarılamıyor. Önemli olan hekimin ilgisi ve şeffaflığı ✨ Sen veteriner seçiminde en çok neye dikkat ediyorsun 🐾