Kedime bu kadar takıntılı derecede bağlanmam ve evdekilerden çok sevmem normal mi?

Bazen insanlar kedime olan sevgimi gördüğünde çok abarttığımı söylüyor ama o benim ilk göz ağrım. Yavruydu, kollarımda uyuyarak büyüdü üstelik hâlâ çok şirin, kendi doğurduğum olsa bu kadar sevmezdim, evdekilerden daha çok seviyorum onu. Hayatım boyunca cringe bulduğum bazı sevgi sözcüklerini istemsiz ona söylemeye başladım. Musluktan avucumla su içirmemi sevdiği için mutfakta işim olduğu esnada tezgaha çıkıp miyavlar, ben de dakikalarca avucumdan su içiririm. Evdekiler ona karışırsa kıyamet koparırım. Bugün kardeşim ben yokken kedimi zorla kucağında tutmaya çalıştığı için ve kedim bas bas bağırdığı için dövdüm. Sevdirmek istediği an işimi gücümü bırakır, uyuyana kadar severim, uyanmasın diye de çok sessizce kalkarım. B*kunu çişini hiç saymıyorum zaten, bazen cidden batırıyor, tuvaletinin dışına falan yapıyor yanlışlıkla ama temizlemek zoruma gitmiyor, laf söyleyene de b*kuna kurban olun diyorum. Fena böcek fobim olmasına rağmen zaman zaman dışarıda öldürüp eve getirdiği hamam böceği vs. gibi şeylere fight atıp sonra gözümün önünde yiyen kedimin her gün ağzını yüzünü öpüyorum. Ayrıca o da beni çok seviyor, hırçın bi sarman olmasına rağmen gün içinde defalarca yanıma gelip mırıl mırıl kendini sevdiriyor, sonra da üstümdeki kıyafeti vs. emerek yoğuruyor. Özellikle uyumadan önce ve uyandıktan hemen sonra beni istiyor. Uykusundan uyanır uyanmaz yanıma gelip deli gibi sırnaşıyor. Ben uzanırken yanıma gelip üstüme çıkıyor, ön patileriyle göğsüme basıyor, kafasını yüzüme sürtüyor onu sevmem için ben de canım acımasına rağmen seviyorum, kendisi canı isteyince iniyor. Elimi yüzümü yalıyor yani duygularımız karşılıklı 💗💗

Ruh hastasi
Hayır ck normal o senin oglun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
12 sa
Bu baslik ne alaka 😒
Kedime bu kadar takıntılı derecede bağlanmam ve evdekilerden çok sevmem normal mi?