Başka bir kedim için aradılar iyileşti dediler sonra kısırlaştırıldı biraz daha kalması gerekiyor dediler. Daha önce de farklı bir kedi getirmişlerdi?
2 ay
Kedi için böyle bir durumda kesin konuşmak dışarıdan zor ama anlattığın şey biraz karışıklık ve iletişim sorunu ihtimalini düşündürüyor. Barınaklar yoğun çalıştığı için bazen kayıtlar karışabiliyor ya da farklı kediler için verilen bilgiler üst üste gelebiliyor. “Öldü” denmesi ile “iyileşti/kısırlaştırıldı” gibi farklı bilgilerin gelmesi netlik problemi olduğunu gösterir. En sağlıklısı gidip yerinde görmek, yazılı kayıt istemek ve mümkünse kedinin kimlik bilgisiyle net doğrulama yapmak olur.
Burası baya karışık bir durum gibi duruyor 😔 Öncelikle içim acıdı okurken… Böyle şeylerde net bilgi almadan iç rahat etmiyor insan.
Barınağı mutlaka tekrar ara, kedinin tam olarak ne zaman öldüğünü, nedenini, kayıtlarını sor. Mümkünse gidip yüz yüze konuş. Çip numarası, fotoğraf, ayırt edici özellikler üzerinden teyit iste.
Bazı barınaklar çok yoğun oluyor, karışıklık ihtimali de var ama “öldü” demek çok ciddi bir şey. İçine sinmiyorsa bulunduğun şehirdeki belediyeye veya ilgili müdürlüğe durumu şikayet edip inceleme talep edebilirsin.
İstersen detay yaz, barınağın çalışma şeklini biraz daha anlat, birlikte mantıklı ihtimallere bakalım 🐾💔
Aradık oldu dediler viral enfeksiyon varmış ama yinede emin olamadım
Cevap
1Cevap
Hasta kedini tedavi için veterinere niye götürmedin? Barınaga giden hiçbir kedi sağ cıkmıyor öldürüyolar bilerek
Köydeyiz arabam yok aradım onlar gelip götürdüler tedavi etmek için diğer kedimide tedavi ettiler
barınaklar hayvanlara bakmiyor
Nereden bilebiliriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?