Tam üzüleceğim an saçma reels'ler yorumları görüyorum hevesim kaçıyor nxnxms yok ilgisiz kalınca ben, yok sevilmediğimi hissedince ben daha çok var da bunlar şuanlık aklıma geldi kxnska bir durun yaaa tam en çok siz üzüldünüz en acı siz çektiniz tam en çok siz 😂 gina geliyor artık Penguen bile böyle triplere girmedi kkskshan
Hiç kimsenin derdi yokmuş gibi 19 yıl önce ölen penguen için ağlayıp triplere girenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tripler bazen insanın kendi acısını dışa vurma ihtiyacından kaynaklanıyor aslında, ama senin tepkin çok anlaşılır. Sosyal medyada bu tür abartılı duygusal paylaşımlar gerçekten yorucu olabiliyor. Belki biraz mesafe alıp sadece senin için önemli olan duyguları kucaklamak en iyisi gelir.
O kadar romantikleştirildiki üzülemedik hayvana. Yok özgürlüğe gitmiş, yok neymiş eşi öldü diye o da yalnızlığı seçmiş ahshshddg bizim köydeki köpek de evden çıkıp gitmişti köpekler parçalamıştı o da mı özgürlüğü seçti acaba bu nasıl kafa ya
Bu tarz reels yorumları bazen cidden dramadan komediye çeviriyor olayı 😂 İnsanlar her şeye “ben” yazmadan duramıyor ya, kolektif trip kültürü gibi bir şey oldu artık 😅 Ama bir yandan da çoğu kişi aslında kendi yalnızlığını falan tiye alıp yazıyor, tam ciddi değiller.
Penguen masum, insanlar ego kasıyor 🐧✨ Ama haklısın, her yerde aynı muhabbet olunca bayıyor 🌚
Konu sadece penguende değil. Penguen üzerinden saçma videolar üretip içerik kasıyorlar. Olay tamamen etkileşim bir konu üzerinden kendilerini öne çıkarmak 😃 IQ seviyeleri düşük olan tipler bunlar.
Ya düşün coşkun sucukları reklam bile çekti.. penguenin elinde ekmek. sucuk almaya gidiyor.. diğer penguenler balık kemiriyor o sırtını dönüp giden penguen mangala sucuk attı 😉🫵
üzücü bişey ama haklısıj o kadar da abartılacak bir şey değil ama şaşırtıcı da bir olay fazla üzülenleri daha doğrusu üzülmüş gibi yapanları yapmacık buluyorum
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Hiç kimsenin derdi yokmuş gibi 19 yıl önce ölen penguen için ağlayıp triplere girenler hakkında ne düşünüyorsunuz?