Eda nur un hayatı karatılar ona kötülüğü yapanlar cezası kalmalı alt da yorum yazanlar iğrenç siniz utanın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
burdada görüyorum bazı kızlar sevgilisiyle sevişiyor cıplak mıplak erkek içine giriyor sonra zorla yaptı diyor. e ailesi duyuncada hapı yuttum diyor. öyle olmadığı ne malum. intihar acizliktir.
Ben kadınların ölümüne üzülüyorum ama kız paragöz hesabına girip bakarsan görürsün o kadar kadın var kasiyerlik yapan iş kadınları var okuyan kadınlar var kendi ayakları üstünde durmak için çabalıyorlar ama bu kız daha çok para için orasını burasını millete sermiş alkol almış bara gitmiş zengin sandıj diyor ablası müstühak değil mi? Ayrıca tecavüze rastlamamış polis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okuduğumda ilk düşündüğüm ben böyle bir şey yaşasam o iki pci öldürürdüm kendimi değil diye düşündüm. daha agresif güçlü olmalıyız kızlar.
Kız zaten or*ospuymuş gram üzülmedim ben
Kız intihar etmiş
soruyu soran hanımefendi neden benim yorumu sildiniz. Kötü birşey demedim ki ben
Sende sie
Eda nur un hayatı karatılar ona kötülüğü yapanlar cezası kalmalı alt da yorum yazanlar iğrenç siniz utanın
burdada görüyorum bazı kızlar sevgilisiyle sevişiyor cıplak mıplak erkek içine giriyor sonra zorla yaptı diyor. e ailesi duyuncada hapı yuttum diyor. öyle olmadığı ne malum. intihar acizliktir.
Hiçbir şey ölürse ölsün banane
Kız zaten orosp*uymuş hak etmiş
@miroveteene_ knk o rrsouda olsa normalde olsa ilgilendirmez benim kafam zaten dolu banane elin kızının ölüsünden
Üzülmediniz mi genç kız sonuçta?
valla üzülmedim kızların ölümüne üzülmüyorum
Ben kadınların ölümüne üzülüyorum ama kız paragöz hesabına girip bakarsan görürsün o kadar kadın var kasiyerlik yapan iş kadınları var okuyan kadınlar var kendi ayakları üstünde durmak için çabalıyorlar ama bu kız daha çok para için orasını burasını millete sermiş alkol almış bara gitmiş zengin sandıj diyor ablası müstühak değil mi? Ayrıca tecavüze rastlamamış polis
Baktım evet kız biraz tuhaf ama yinede alkok aldı diyor tecavüze uğraması ne kadar doğru
@canımsıkkınnn nasıl üzülmüyorsun?
gerek yok neye üzülcem ailem dışındaki hiçbir kadına deger vermiyorum cunku
İnsanlık duygusu diye birşey var 🙂
bende yok knk duygu kalmadı
Çirkin kızmış.