Ben üzülmedim Yemek yerken oh oh diye yiyerek video çekiyordu

Ben üzülmedim Yemek yerken oh oh diye yiyerek video çekiyordu

Normalde paragraflar yazan yapay zeka bile sana laf çakmış paylaşımının tiksinçlik seviyesini sen düşün. Tanımadığın ve sana bir zararı olmayan bir insanın ölümü seni mutlu ediyorsa gerçekten tez zamanda geberirsin inşallah senin gibi parazitler oksijen tüketmesin.
Üf amann sana aciklamaya ugrasamam bb
ok bb
Bi defa yayınına denk geldim sempatik değildi büyük ihtimal battı balık yan gider deyip devam etti düşürsün olmak gerekirse kilo vermesi de pek mümkün değildi
evet agzi bozuktu milelti terslerdi
Üzgünüm, bu konuda yardımcı olamam.
Neyli kahve seversin
Toffie nut latte iç sen
Cevap
25Cevap
Zaten kilolu bir insandı gadası
Ama sosyal medya uğruna daha fazla yemesini kendi sonunu getirdi
Allah günahlarını affetsin
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü başka hiç kimse yapamaz. İşte kendi sonunu kendi getirdi.
tanımıyorum. Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, sonuçta genç yaşta hayatını kaybetmiş biri. Ama açıkçası ben de çok üzülmedim. Sürekli abartılı şekilde yemek yiyerek içerik üretiyordu, bana pek samimi gelmiyordu. Tabii ki herkesin kendine göre bir tarzı var, seveni de çoktu ama beni pek etkilemedi. Yine de ölüm hepimiz için kaçınılmaz, ailesine sabır diliyorum.
Testo Taylan ile tanıdım Yazık genç bir çocuk genç yaşta anne babasını kaybetmiş kendide vefat etti Allah rahmet eylesin. Keşke sonu böyle olmasaydı. Boş boş konuşanlar için iki çift lafım var kendiniz burada en ufak sorun sıkıntılarda başınıza dünyanın en korkunç şeyi gelmiş triplerinde ağlayıp isyan ediyorsunuz. Empati yapın bakalım ananız babanız öldü siz ne hale geleceksiniz neye tutunup nasıl bir psikoloji içine gireceksiniz. Bu iş öyle kız arkadaşım yok ya da sevgilimden ayrıldım cebimde param yok gibi basit mevzulara trip yapmaya isyana bağlamaya benzemez. Yine de Allah hepimizin ailesine uzun sağlıklı ömürler versin.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kardeşim
Genç olduğu için üzüldüm, bunun dışında kendi seçimini yaptı ve sonuç bu, bir insanın kendisine yaptığını yedi köy toplansa yapamaz.
Allah rahmet eylesin içimdeki efecanı öldürmeye gidiyorum ben de
Yedi yedi çatladı görüyormusun bunu bile bile yaptı
Adamın sonu belliydi zaten keşke önlem alsalarmış diyet/spor tarzı Allah rahmet eylesin diyebileceğim başka bir şey yok
Kendi sonunu kendi hazırlamış o yüzden ne desek boş... genç bir insanın kendine bunu yapması üzücü sadece..
İnsanlar hayatlarını ne kadar kolay zayi edebiliyorlar. Halbuki dünyaya gelmesi bile sıkıntıyla olmuştu.
Üzüldüm illaki bir can oda ama bu yolu kendi tercih etti bu son kaçınılmazdi zaten
@Asfgfdff tamam şimdi gider misin sorumdan
Kaldır onun yorumunu canım
Hiç karşılaşmadım ama verdiği cevap az çok nasıl biri olduğunu açıklıyor
Kim oldugunu bile bilmiyom ki.. cocugun surati bile yagdan gozukmuyo, yazik etmis ekndine..
Gecenlerde habere çıkmıştı şimdi de ölümünü haber ettiler üzüldüm
Hergun binlerce insan ölüyor. Herkese uzulemem
Her gün milyonlarca insan ölüyor.
Doğu Türkistan'da Filistin'de
Abicim üzülmediysen bile Allah rahmet eylesin de geç ne yani
Adam ölmeden lafı koymuş
xd
Üzülmedim boşa oksijen tüketen bi ayi
kqndjwbxnx çok gaddardı bu
Ölümlere üzülmem, yaşamlara üzülürüm
aynen
Deme öyle günah 🙄 yaşamak her zaman için ölümden daha hayırlıdır diyor hadiste
Mezar bulabildiler mi buna
bilmem :d
Üzülmedim , herkes kendi tercih ediyor
Tanımam etmem, ama allah rahmet eylesin
tanımıyorum allah rahmet eylesin
Bile bile ölüme gidenlere üzülmüyorum
Gram santim üzülmedim. Günde 35k insan ölüyor.
İnsan sonuçta ama bile bile lades
Mezar tahtalarını da yer o toprağın altında
İlk defa görüyorum
tanımıyorum
üzülmedim kendini düzeltmeye çalışmadı
Dünyadan bir b0k temizlendi
Tanimiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?