İlk aşkımdı, ben çok aşık oldum ona. Severek evlendik. 13 yıl evli kaldık, artı 3,5 yıl çıktık beraber. Evliliğimiz aldatma sonucu bitti, ben tabii kötü dönemler geçirdim çok üzüldüm. Bu olay olalı oldu daha yeni değil yani boşanmamız. Çok şükür atlattım. Dün koronadan dolayı vefat etmiş, bilmiyorum böyle garip bir şey hissettim nedense. Ve bu hissiyat gün içerisinde çok üzdü. Hala da etkiliyor açıkçası. Neden böyle oluyor? Bu normal mi sizce bilmiyorum buraya yazmam saçma ama açıkçası bu saatte de kimseye soramayacağıma göre affola.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Neden saçma olsun
Yıllarınız birlikte geçmiş iyi kötü birçok anınız var bir hatası bunları yaşanmamış anlamına gelmiyor ne yazıkki. Kızgın kırgın olabilirsin tabiki haklisin ama kendini suçlama üzüntünü yaşa00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Üzülmen normaldir sonuçta birlikte uzun süre yaşamışsınız. Hatta ailesine baş sağlığına gidebilirsen git ya da ara. En önemlisi onu affedip helal etmen. Biliyorsun bu dünya kimseye kalmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Siz affeder miydiniz sizi aldatan birini
- Cevap sahibi+1 yıl
@nebilimismi aldatma çok zor bir şey kimse kaldıramaz ama ölen insan affedilir artık bırak günahını öbür dünyada çekmesin
- +1 yıl
Normal bu hisler. Geçmişte yaşanmış bir sürü iyi kötü anılar var. Sonu kötü de bitse, iyi şeyleri de unutamıyor insan. Acını üzüntünü yaşayıp iyileşeceksin. Başınız sağolsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
Tabiki de çok doğal.
Birde siz aşık olduğunuzu söylüyorsunuz, aşık olduğunuz insan tarafından aldatılmak, aldatılmanın yaşattığı duygusal yıkım, belki aşık olan tarafın sadece kendiniz olduğunu düşünmeniz, iç hesaplar, nefret edememeniz, hiç uğruna biten bir evlilik ve sonuç birinin bu dünyayı tamamen terketmesi. O yüzden kendinize izin verin ve kaybettiğiniz ve sizden alındığını düşündüğünüz her şey adına kendinizi bırakın bir müddet sonra toparlanacaksınız.😇00 YorumlaYasanmisliklar ve bir daha asla yasanamayacak olmasi iyisiyle kotusuyle insanda iz birakiyor insan olarak uzulmek kadar dogal birsey yok. Kirginlik kizginlik sebebi ayri onunla aci tatli paylastiginiz yillar ayri be. Allah rahmet eylesin
00 YorumlaAynısı kuzenimin başına geldi adamın mevlidini bile yaptı aranızda şiddet vb sizi ona karşı soğutacak fiziki birşey yaşanmadıysa üzülmeniz gayet normal benim 1.5 yıllık kız arkadaşım vardı ayrıldık aradan 5 sene geçti başına bişey geldiğini duysam ben de üzülürüm insani bir durum ayrıca buraya yazmanız da saçma değil acı paylaştıkça azalır başınız sağ olsun
00 Yorumla- +1 yıl
buraya yazmanız saçma değil. bu platformlar ne işe yarayacak ki başka. üzülmeniz de normal. bir yaşanmışlık var sonuçta. aldatma konusuna gelince affınıza sığınarak yazıyorum aldatmayan erkek neredeyse yoktur. dua edin arkasından helallik verin neticede artık sadece ona ihtiyacı var.
00 Yorumla - +1 yıl
Bende beni aldatan ölsün diye beddua ediyorum hayat işte...
20 Yorumla - +1 yıl
Buna benzer bir konuyu Ferzan Özpetek Cahil Periler filminde işlemişti.
Çok güzel filmdir, tavsiye ederim.00 Yorumla Niye saçma olsun gayet normal bişey her vicdan sahibi üzülür tatlısıyla acısıyla bi maziniz vari İnsan hiç tanımadığı adama bile üzülür
00 Yorumla- +1 yıl
Bi insan vefat etmiş üzülmen normal ne olursa olsun yasanmişlkklara üźulür insan hakkınj da helal et derjim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. İyi geceler,
Geçmişte iyi kötü birşeyler yaşadığın hayatına temas ettiğiniz birisi vefat etmiş üzülmeniz tabikide normal..
Başınız sağolsun..00 Yorumla- +1 yıl
hey burdayız her zaman merak etme öncelikle ahirette bunun hesabını verecek bunu bil eğer onu affediysen dua etmek gelir elden :)
00 Yorumla - +1 yıl
Ne olursa olsun iyi veya kötü olsa da aranızda bir süre bir bağ oluşmuş e sende insansın ki bazı duyguların harekete geçmiş gayet doğal yani...
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Normal tabiki. Ölüm çok farklı bir şey. Onun ölümüne üzülmen senin insan olduğunu gösterir. Onu affettiğini değil. Birsürü yaşanmışlığınız var sonu kötü bitse de. Çok normal.
10 Yorumla - +1 yıl
Saçma bence. Sonuçta seni aldatmış canı cehenneme deyip mezarına tükürmen lazım bide üzülüyomusun
00 Yorumla niye saçma olsun
sonuçta kalbinde , hayatında yer etmiş bir insan
güzel anılarla yaşa , dua et bence00 Yorumla- +1 yıl
güzel günleriniz olmuş nihayetinde üzülmen doğal değil mi ne olursa olsun yaşanmışlıklar acıtır...
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Normal bence vefat etmiş kim olsa üzülürdün sevmediğin bile olsa birde geçmişiniz var iyisiyle kötüsüyle
10 Yorumla - +1 yıl
üzülmen tamamiyle normal, yas yastır. aranızda uzun bir yaşanmışlık var sonuçta. hislerine güven ve onları özgür bırak. ayrıca herkes affedilmeyi hak eder. umarım huzur içinde uyur. başın sağolsun.
10 Yorumla Ne desek boş kötü günler geçirmişsin biz bunu bilemeyiz ama o kadar zaman geçtiği için ölmesşne üzülmen normaldir illaki iyi bir şeyleri vardır o kadar yaşanmışlık
00 Yorumla- +1 yıl
Asıl üzülmemen anormal olurdu 16 buçuk yılınız beraber geçmiş, ve ona aşıkmışsın bir zamanlar. Biz de geçiciyiz sonuçta bu dünyada başın sağolsun ne diyim..
00 Yorumla bence deymez seni altatmıs nihayetinde yoluna bak sende
00 Yorumla- +1 yıl
Saçma bence. Sonuçta seni aldatmış canı cehenneme deyip mezarına tükürmen lazım..
00 Yorumla - +1 yıl
Başın sağolsun. saçma değil. çok normaldir. üzülmemek saçmadır.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet normal ve sebebi ortada bu durumu aşman için dilersen napcağını detaylı anlatabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Her konuya da atlamazsin bee
Üzülmene gerek yok olan yıllarına olmuş
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Normal tabikide sende insansın seninde var duyguların
10 Yorumla İnsanlığından dolayı üzülmüşsün iyi bir insansın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,7b cevap paylaştı. insan sonuçta yinede seveni vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. insan beşer şaşar hangimiz hatalar yapmadıki
00 Yorumla- +1 yıl
Değil sonuçta onu seviyordun aldatsa bile
00 Yorumla - +1 yıl
yanlış ama yardım edebilirim bu konuda
00 Yorumla - +1 yıl
insan oldugundandır kesin
00 Yorumla - +1 yıl
Saçma değil, normal. Başınız sağolsun
00 Yorumla - +1 yıl
İnsansın ilamı iyi şeylerde yaşadı sana
00 Yorumla - +1 yıl
Oldumu cidden