merhabalar ben bir veteriner fakültesi ikinci sınıf öğrencisiyim. Kedi çok istediğim için 4 tane british kedisine ücretsiz yuva aradığını belirten bir ilan buldum ve iletişime geçtim akşamına teslim almak için ortak bir veteriner kliniğinde buluştuk. Kediyi bana teslim ederken para istedi. Ben ilk başta karşı çıktım ilanda ücretsiz yazıyordu dedim. Bana dedi ki internette satış yasak olduğu için ücretsiz yazıyoruz ama aslında ücretli. Kedi zaten geldi bir veteriner kliniğindeyiz ve hayvanı ne bir kutunun içinde ya da ne bir düzgün bir tutuşla getirmedi resmen kolundan bacağından tutmuş bir şekilde öylece getirdi 40 günlük yavruydu. Ben dayanamadım ve parayı verdim british zannettiğim oğlum kulakları kıvrık bir scottish. Bu ırkın bu problemleri olduğunu biliyordum. Ve ben o kadında kalmasına göz yummazdım. Veterineri ile sohbet ederlerken o sırada oğlumun aşıları yapılıyordu. Yanımda olan arkadaşım konuşmalarına şahit olmuş eğer ben bu kediyi sahiplenmeseymişim oğlumu başka bir ırk ile çiftleştirmeyi düşünüyormuş sırf renginden dolayı. Hiçbir şey demedim. Sürekli çok üzülüyordum onun başına kötü bir şey gelecek diye ağrı çekecek acı çekecek diye. Arayıp annesinin babasının fotoğraflarını istedim. Annesi scottish babası british ama muhtemelen annesi scottish Straight. Oğlum şu an çok hareketli ama ben yaklaşık 3-4 gündür çok ağlıyordum ve bu kadının anlaşmalı olduğu veterinere de güvenemediğim için (çünkü ikisi de birbirine paragöz diyor arkalarından) Başka bir veterinere götürdüm oğlumun şu an çok sağlıklı olduğunu öğrendim ve karma aşısında çok erken yaptı eski veterineri 1 kg olmadan yaptı bu da çok doğru bir şey değil. İlk başta çok korktum oğluma bir şey olacak diye ama sonra düşündüm ki ben oğlumu kısırlaştırıcam ona son derece bakımlı ve kaliteli bir hayat sunacagım. Hala içten içe o parayı verdiğim için çok vicdan azabı çekiyorum. Ama o kadının oğlumu sırf bej renginden dolayı çiftleştirme de kullanacağını duyunca iyi ki diyorum. Sizce bu hayvanı almam doğru mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer