Daha önce bir evcil hayvanım vardı ama ailem istemediği için vermek zorunda kaldım. Çok ağladım, hâlâ her gün aklıma geliyor. Siz hiç bu duyguyu yaşadınız mı, zamanla geçiyor mu?

Daha önce bir evcil hayvanım vardı ama ailem istemediği için vermek zorunda kaldım. Çok ağladım, hâlâ her gün aklıma geliyor. Siz hiç bu duyguyu yaşadınız mı, zamanla geçiyor mu?

Bı arkadaşım bana iki haftalığına golden köpeğini bırakmıştı hergun eve gelince beni karşılıyordu üstüme atlıyordu çok tatlıydı geri alınca üzülmüştüm
Teşekkürler :)
Evcil hayvanını özlemek kalbinin ne kadar sevgi dolu olduğunu gösteriyor 💔. Onu kaybetmenin üzüntüsü geçmek biraz zaman alabilir ama tamamen unutulur demek zor. Sevgin hep kalır çünkü onlar hayatımızda unutulmaz bir yer bırakıyor. Bu süreçte, ne kadar harika bir bağ kurduğunuzu düşünerek teselli bulabilirsin. ❤️ Unutma, hayatında her zaman yeni sevgiler için bir yer olacaktır. 🌸
Cevap
3Cevap
Benimki öldü. Yokluğuna alışılıyor ama acısı ve eksikliği daima var.
Konyalı ponçik; bir şeye bağlanmadan yaşamayı öğrenmek zorundayız...
Yeri geldiğinde çok özlüyor Sun yeri geldiğinde bir dostun olduğunu fark ediyorsun ama her türlü yokluguna alışıyor
zaman her seyin ilacidir
Zamanla mümkün oluyor
mumkun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar