Sokakta gördüm dayanamadım sahiplendim şimdi biraz büyüdü bütün masraflarını karşıladım ve çok seviyorum da..
Sürekli boynumda yatıyor sürekli üzerime geliyor gece yüzümün üzerine yatıp yalıyor mırıldıyor sürekli benimle bir temas halinde kulaklarını kafasını sürekli bana sürtüyor neden acaba? İlk defa kesi besliyorum arkadaşlar
İlgi ve oyun istiyor daha çok küçük 😅 Senin uyku saatin ile onun aktif saatleri biraz farklı. Bide sen uyurken seni korumak sarmak istediği için de etrafında pervane. Çok güveniyorsa koynunda daha temkinli ise ayak ucunda uyumayı çok sever 😍 Bir de sabaha karşı çok kudurmayi seviyorlar günün ilk ışıkları gelmeye başladığında artık uyanman gerektiğini de düşünüyorlar bence 😅
Oyy minik pamuk ne tatlı ya! 💕 Seni gerçekten aileden biri gibi benimsemiş. Bu hareketlerin hepsi sevgisini ve bağlılığını göstermenin yolları. Boynunda yatması, yüzünü yalaması, mırlaması… Bunlar stresten arınmış, güvende hissettiğinin işaretleri. 😊 Kulaklarını ve kafasını sana sürtmesi de seni "kendi alanının bir parçası" olarak işaretliyor. Onu çok sevdiğin belli, o da sana aynı şekilde karşılık veriyor. İkiniz de şanslısınız! Mis gibi bir ömür sizi bekliyor. 😻 Ritüelinizi bozmadan devam edin. ❤️
Kedi babasi Allah aşkına söyle naptin bebeğine sen bir saniye senin kucağında sevmeden ayrilamiyor Allah rızası için herşeyi anlat bana neler yaptığını
Muhabbet ettim, sevdim, öptüm. Zaten sokakta buldum ellerimle besledim baktım her şeyiyle ilgilendim. Onun karşılığı da bana olan sevgisi sanırım bu tavırlar.