Trigliseridler, kanınızda yer alan bir tür yağdır (lipid). Vücut aldığınız ve hemen kullanılmasına gerek olmayan kalorileri, trigliseride dönüştürerek yağ hücrelerinde depolar. Uzun süreli açlık durumu, çok enerji sarf ettiren spor programı, hormon üretimi gibi durumlarda vücutta depo edilen trigliseridler kullanılır. Yani şöyle ifade edebiliriz, trigliseridler vücutta gerekli durumlarda kullanılmak üzere yağ hücrelerinde depolanır ve gerektiğinde enerjiye dönüştürülerek vücutta bulunan görevlerini yerine getirirler.
İnsan vücudunda yer alan beyaz kan hücrelerinin neredeyse %60'lık bir kısmını oluşturan nötrofil, kişilerin bağışıklık sistemlerinin de yansımasıdır. Vücuttaki nötrofil değeri bağışıklık sisteminin ne durumda olduğunu haber verir.
Durduramadıiım için insülinden şüphe ettik zaten ben kilo vermeye çalışsam bile ben çok zor kilo veriyorum ama almaya gelince çok hızlı metabolizma aşırı yavaş
Ev işleri dükkan işleri okul gecem gündüzüm yok olanlardan dolayı spor yap diyorsun brnde diyorum halsizim çok bu işleri yetiştirirken bile g. tüm kırılıyor bende belirti çok ben senin saydıklarının hepsini yaptım ben diyetisyen de gezdim ben dinç bile değilim sıkıntı orada doktora gitsem sepetliyor umursamıyor çok hakaret işittim ben ben aç bile kaldım çok zor zayıflamaya çalıştım 1 günde o verdiğim 3 haftalık şeyler çöp oluyor sadece 1 günde
Ben normalde epilasyona gidecektim ordaki kadınla da konuştum vücudumu da gördü ve bana dedi sen hiç insüline baktırdın mı sende şunlar şunlar var mı diye sordu bende Evt var dedim o da doktora görün sen ilk önce dedi hormonlara baktır insüline baksınlar regl düzenine falan dedi kilo vermede zorlukta çekiyorum ben bu arada