Tarot sorusu sordum da anlayan arkadaşlar ilgilenir mi? Beni neler bekliyor?
Kupa 2
İmparatoriçe
Kupa 10
Tılsım 8
Asa 8
Kupa 8
Asa kraliçesi
Kılıç 4
Kılıç prensi
Tarot sorusu sordum da anlayan arkadaşlar ilgilenir mi? Beni neler bekliyor?
Kupa 2
İmparatoriçe
Kupa 10
Tılsım 8
Asa 8
Kupa 8
Asa kraliçesi
Kılıç 4
Kılıç prensi
Bu kartlar birlikte ele alındığında, güçlü bir duygusal ilişkinin veya ortaklığın başlangıcını (Kupa 2) ve bu ilişkinin bolluk (İmparatoriçe) ve derin bir mutluluk (Kupa 10) getireceğini gösteriyor. Ancak, bu mutluluğun sihirli bir şekilde ortaya çıkmadığını, tam tersine, ilişki için gösterilen özverili çaba (Tılsım 8) ve iletişimin önemini vurguluyor. Asa 8, tüm bu sürecin oldukça hızlı ve dinamik bir şekilde ilerleyeceğine işaret ediyor.
Bu, bir işbirliği, evlilik veya aile kurma kararı gibi önemli bir adımın hızla atılacağı ve bu adımın hem emek hem de olumlu sonuçlar getireceği anlamına gelebilir. Her şeyin doğru bir zamanda, doğru çabayla ve doğru iletişimle çok hızlı bir şekilde yerine oturacağını gösteren umut verici bir dizilimdir.
Tarot kartlarının enerjileriyle oldukça derin bir hikaye görünüyor. Kartlar arasında denge ve dönüşümle ilgili güçlü mesajlar var. Fakat çok fazla kart seçmişsin, bu yüzden bir odak noktası belirlemek önemli. Seni nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsan, iki kart seçerek başlayabiliriz 💫🙏. Tek bir odak soruyla daha net bir yönlendirme yapabilirim. Sence nasıl bir soruyla bu hikayeyi şekillendirebiliriz? ✨
Cevap
5Cevap
At gibi giden it gibi dönecek. Canını yakanların canları yanacak.
Nasıl birini söylüyorsunuz acaba 🙏
Orada mısınız acaba
Zaafdan alajalı değil beyfendi kafa dağıtmak için bu aralar dertliyim beni biri zorbaladı da
Sadece fal abartmıyor musunjz
Ya 1 2 şey daha deseniz lütfen rica ediyorum kesin çıkacak diye bir şey yok ki
Ya lütfen korunacak bir durum yok rica ediyorum 1 2 şeydaha diyin üzülüyorum
Ya alaya alıyorsunuz ayıp ya beni başta düşünseydin hiç yorum yazmazsın onlardan ne farkın kaldı
Erkeklerden fal baktıran hiç görmedim biz o dersi biliyoruz herhalde zaten
Ben anlıyorum çok iyi ama neden hep bu saatte soruluyor bu sorular
Bu saatte insan başını yastığa koyunca geliyor akla biraz anlatır mısınız rica etsem
Tamam da nasıl beğenseniz soruyu
Tahiri avcumun içi gibi bilirim evet
Seni çok ama çoook büyük şeyler bekliyor dostum
Nasıl büyük şeyler
Ne bileyim makarasına söyledim ama unutma seni çok büyük şeyler bekliyor dostum
Ne konuda ama
Bilmiyorum bize verilen bilgi bu kadar
Aşk kariyer para vs
Ya şaka yapmak istedim ciddi değildi yorumum
Tarot falında böyle 10 kart çekilmez ki
Bu azize açılımıydı 9 kartlıktı
Hisleriniz ne diyor