Arkadaştık Geçen sene Beni beğendiğini söylemişti Yakışıklı çocuk diye arkadaşıma bahsetmişti Bana yazmıştı geçen gün baya bi konuşuyoduk samimi bi şekilde 3 4 saat Ama son 1 gün geç bakmalar mesaja yazmamalar gibi Sonrada bişey konuşcam dedi bunları yazdı sizce neden
En iyisi yüz yüze konuşun bu tür yazışmalı sohbetlerde karşıdakinin samimiyetini anlamayabilirsin ya da senden hoşlanıp hoşlanmadığını elbetteki senin de gönlün varsa
0
51 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hoşlanıyorum tabiki ama öyle söyleyince endişelendim seninle konuşmam gereken bir konu var diyince olumsuz karşılıcak sandım
Tekrar okudum , düşündüm , bence bu kız senden olumlu bir itiraf bekliyor gibi geldi yoksa senden hoşlanmayan bir kız gelişte sana ben bir şeyler duydum doğru mu deyip sen cevap vermeyince hemen konuyu kapatmak istemez belliki sonradan yazdıklarından utanmış olmuş gibi.
Yarın şöyle yazsam olurmu Kusura bakma geçen gün yazdığında endişelendim açıkcası olumsuz tepki gösterirsin diye doğrusunu söyleyemedim Ben sana karşı boş değilim
Selam diye başla kusura bakma gece gece seni rahatsız ediyorum ama aslında sana karşı bir şeyler hissediyorum ama olumsuz cevap verirsin diye söylemedim aynen bunu yaz işte
Şöyle bak senden hoşlanıyormuş ya hani olurda böyle bi ihtimal varsa senden yana mesela evet doru desen okeyleyecek olumlu şeyler söyleyecek ama sen hayır yok böyle bir şey diyince de zaten sanki istemiyor ayağına yatacak akwsiwslsö
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
En iyisi yüz yüze konuşun bu tür yazışmalı sohbetlerde karşıdakinin samimiyetini anlamayabilirsin ya da senden hoşlanıp hoşlanmadığını elbetteki senin de gönlün varsa
Hoşlanıyorum tabiki ama öyle söyleyince endişelendim seninle konuşmam gereken bir konu var diyince olumsuz karşılıcak sandım
Bana öyle gelmedi
Cinsiyetin erkek mi?
Evet erkek
He bu arada normalde ilişkiniz nasıl karşındaki nasıl biri sana karşı nasıl davranıyor. Bunlar çok önemli
Ya normalde geçen sene ortak arkadaş sayesinde tanıştık
Eğer gerçekte senden pek haz etmeyen biriyse olumsuz da konuşacak olabilir
Nasıl haz etmeyen
Tekrar okudum , düşündüm , bence bu kız senden olumlu bir itiraf bekliyor gibi geldi yoksa senden hoşlanmayan bir kız gelişte sana ben bir şeyler duydum doğru mu deyip sen cevap vermeyince hemen konuyu kapatmak istemez belliki sonradan yazdıklarından utanmış olmuş gibi.
Peki bana tekrar yazarmı geri
Çekinmiş yani
Sen yaz istersen , cesaretini topla , sakince kendine güvenerek hoşlanıp hoşlanmadığını söyle duygularının arkasında dur , gerisi ona kalmış
Eminmisin
Ama buluşunca söyleseydi keşke
Olmazsa da hiç utanıp çekinme de
Yaşın kaç
18
Belki cesareti yoktur onunda yüz yüze söylemeye
Ben buna böyle diyince ne hissetmiştir
Senden bir atak bekliyor bence dayanamayıp yazmış
Nasıl bi atak
Biraz gururu incinmiş olabilir bir cesaretle yazmış belliki
Ben şimdi tekrar yazsam terslermi
Açılmanı duygularını ona ifade etmeni
O yazışmadan beri beni düşünüyor mudur
Bak deki bence bir şeyler var gibi sadece emin olamıyorum sen ne hissediyorsun senin hissettiklerin benim için önemli
Yazabilirsin var yerine sana karşı anlayamadığım bir şeyler var diyebilirsin
Yeni mi oldu bu
Dün oldu
Kaç saat önce
Yarın yaz çok geç oldu
Dün saat 19 sıraları
Eğer uyumamışsa hazır hissediyorsan şimd de yazabilirsin
Yarın şöyle yazsam olurmu
Kusura bakma geçen gün yazdığında endişelendim açıkcası olumsuz tepki gösterirsin diye doğrusunu söyleyemedim
Ben sana karşı boş değilim
Diyim mi
Şimdi kendimi hazır hissetmiyorum hemde geç oldu uygun olmaz
Endişelendim doğru bir kelime değil
Bak senin olayın biraz karışık geldi bana
Başka ne kullanabilirim
Nasıl
Bir daha yazmasan olur mu demiş ben orayı yeni farkettim
Bir daha yazmasan olurmu demedi
Konuşmasak iyi olur bence dedi
Sana yardımcı olmak istiyorum fakat buradan zor oluyor
Seni tanımıyorum karşıdakinide kestiremiyorum yani
Olasılıklar hakkında konuşuyoruz
Nereden konuşalım
Konuşmasak iyi olur benceyi neden dedi nasıl bir tavırla söyledi çok önemi
Acaba utandığı için mi
Buranın mesaj yeri var sanırım at bana mesaj
Attım istek beni takip etmen gerek yoksa atılmıyor
E kız senin ondan hoşlandığını sanıp yazmış dndksn kendiside hoşlanıyor çünkü bunda anlamicak ne var kardo
Neden böyle dedi pekş
Aferin sana seni seven kızı nasıl elde tutamadın 🙄
Ya çekindim olumsuz karşılar diye
Ne alaka ya sana söylemiş işte böyle bir durum var mı diye fırsatı kaçırmışsın bence git kıza yaz aslında var bir şeyler diye
Tam olarak ne yazacağım bana yazarmsn
Aslında ben sana karşı bir şey hissediyorum ama olumsuz bir cevap verirsin diye söylemedim. Açıkçası sana karşı bir ilgim var
Olduğu gibi bunu mu yazıyım
Selam diye başla kusura bakma gece gece seni rahatsız ediyorum ama aslında sana karşı bir şeyler hissediyorum ama olumsuz cevap verirsin diye söylemedim aynen bunu yaz işte
Ben bunu yazarsam beni terslermi
Hayır ya niye terslesin sen içindeki şeyi söyledin ki bence kızda seni seviyor git açıl artık
Kıza bencilce yazıp neden utandırdın? Egon tatmin oldumu bari
Ya çekiniyodum nasıl bencilce
Yaa kb ben yazışmaları yanlış anladım kız çok bencilce yazmış o zman
Mavi olan benim
Yem atmış skdğşsmsjsj
Nasıl
Şöyle bak senden hoşlanıyormuş ya hani olurda böyle bi ihtimal varsa senden yana mesela evet doru desen okeyleyecek olumlu şeyler söyleyecek ama sen hayır yok böyle bir şey diyince de zaten sanki istemiyor ayağına yatacak akwsiwslsö
Nasıl sanki istemiyor ayağına
Banda öyle geldi
@Westcoast9 erkekler çok saf dimi
Bana açıklarmısın tam olarak rica etsem
Ya yazdım yaaa yukarıda
Ya anlamadım kii
Ya yüz yüze konuş sen kız hoşlanıyor
Ya yüzyüze konuşamam karantinada
O zaman sesli konuş mesajda anlamazsın ne demek istediğini
Bu kız şimdi bana yazmazmı geri
Yazmaz kıza yok öyle bişey demişsin