Lütfen acil bakar mısınız kedimi sahiplendirip yavrusunu satacağım sizce ne yapmalıyım mecbur kalıyorum?

Arkadaşlar merhaba benim british cinsine ait bir yaşında kedim var bebekliğinden beri benim yanımda maddi imkansızlıktan dolayı kısırlaştıramadım çiftleştirmek zorunda kaldım çiftleştirdikten sonra bir tane yavru erkek kedi doğurdu ikisini de bakimini üstlenemediğim için annesinin sahiplendirmek yavrusunu da satmak istedim yavrusu üç haftalık daha süt emiyor Petshop ikisini beraber almak istedi en azından yavru sütten kesilene kadar kesildikten sonra annesinin sahipleneceklerini söylediler çok üzülüyorum ama mecbur kaldığım için bunu yapacağım yavrusu beni hatırlamaz ama annesi beni Özler mi hatırlar mı diye düşünmüyor değilim sizce ne yapmam lazım lütfen bana bu konuda yardımcı olun yavrusu için 2000 TL fiyat söyledi sizce 2000 TL’ye değer mi bana sorarsanız benim ona bile ihtiyacım var şu an taşınma aşamasındayım
Güncellemeler
11 ay
Yeni taşınacağım ev küçük ve mecburen yapmak zorundayım korkum Pet shop’ta ona kötü davranırlar mı ya da sokağa atarlar mı annesini
Lütfen acil bakar mısınız kedimi sahiplendirip yavrusunu satacağım sizce ne yapmalıyım mecbur kalıyorum?