Bende istiyorum nedenini bilmiyorum alt katta miyav miyav yavrulamış 5 tane biri çalcam kedi bakmak zordur diye düşündüm çalmadım hala bide geri koysam bakmaz falan ölebilir :s
Çok iyi karar vermen gerekiyor, anlık değil. 10-15 yıl seninle yaşayacak çünkü. Her türlü masrafını karşılayabilecek maddi duruma sahip ol. Her an her şey olabilir bir hastalığı çıkabilir. Kaliteli mama için de paran olsun düzenli. Onun dışında kararlıyım diyorsan veterinerlere sorabilirsin, sokaktan sahiplenebilirsin, barınaklar şehirlere uzak oluyor genelde. Ya da sosyal medyada kedilerini sahiplendirenler oluyor oradan sahiplenebilirsin.
Allah'ın izniyle bende yakında sahipleniyorum anneannem min yavru kedileri var ya onu alırım ya da bizim köydeki kediyi alıp yanına 2 tane yavru kedi almayı düşünüyorum uzun zamandır hayalim biliyor musun evde kedi beslemek bu yıl nasip oldu. Alcaz iste benim istediğim kedi cinsi nerede bulabilirim bilmiyorum parayla satın almak istemiyorum kadına sordum benim istediğim kedi cinsini 3.500 ₺ dedi dur resmi varsa atayım.
Bu iste 3.500₺ dendi kedileri köpekleri parayla satın almayı sevmiyorum.
Onun dışında sana sunu diyebilirim barınaklara bak bide sahibinden. com bide yaşadığın şehrin instegram adresinden bak.
Merhaba eğer hala sahiplenmediyseniz benim kedimin yavrusu var. erkek olduğu için sahiplendirmem gerekiyo. Herhangi bı ücret ya da mama talep etmiyorum. isterseniz sahiplendirebilirim.