Ya kedileri çok seviyorum eşim de çok seviyor ona böyle bir süpriz yapmak istiyorum ama böyle ufak cins kediler olur ya onlardan :) Saga sola sordum da çok pahalı ya 500 1000 tl filan 200 250 tl olsa tamam da nerden buluabilirim arkadaşlar kedi barınakları olur mu lütfen yardımcı olun :) Çok teşekkür ederim şimdiden.
neden cins kedi almayı düşünüyorsun ki? dışarıda üşüyen aç olan sürekli itilip kakılan kedi sahiplenmek varken? veya barınaklarda taş zemin üstünde ufacıcık yerde kalan kediler varken? öenmli olan mazluma yardım etmeliyiz diye düşünüyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok haklısınız tabiki olıursa nedn almiyim ki zaten 3 tane beslıyoruz bı tane daha besleriz :) Acaba bir fikriniz var mı kediler hangi aylarda yavruluyorlar
şu hayvanları sırf seviyorsunuz diye pahalı olarak almayın. yazık günah barınak da ne güzelleri var. ve lütfen bakamayacağınız hayvanları almayın , büyük sorumluluk gerektiriyor bakmak.
İran kedisi bunlar 1500-2000 den aşağı bulamazsın, ayrıca büyümeyen bir cins değil bunlar fotodakiler yavru baya büyük oluyorlar bunlar ama çok sevimli oluyor şapşikler :)
Dökmüyorum adam kedisini ticaret malı gibi kullanıyor hayvanın ömrü gidiyor iki adım atıp çalışmak yerine hayvan üzerinden para kazanıyor ne kadar insancıl
En İyi Cevaplar