Küfür etmeden yardım eder misiniz? Normalde böyle şeyleri yapan birisi üzülür ağlar falan bende tık yok.
8 gü
Küfür etmeden yardım eder misiniz? Normalde böyle şeyleri yapan birisi üzülür ağlar falan bende tık yok.
Cevap
3Cevap
Duygularını hislerini kaybetmiş olabilir ya da bir psikolojik durum söz konusu
Teşekkür ederim tek yardımcı yorum seninki. Psikiyatrik tedavi gördüm ama pek de fayda etmedi.
Yaptığının bin katını kısa süre içinde yaşaman dileğiyle
Bla bla bla. Sonra neden yapıyorsun bunları diye soruyorlar utanmadan da. Yardım eden mi var beddua etmekten.
Kendine de zarar vermeyi dene canın yansa başka canlıya da zarar vermezsin
Zaten yaptım, kendimi kestim yaktım.
Şizofren seni
Şizofren değilim, gaipten sesler duymuyorum ya da halisünasyon görmüyorum.
İnsan kendine neden zarar verir ki, merak etme çok az kaldi onu da duyacaksin
Açık konuşmak gerekirse insan kendisine çok farklı nedenlerden zarar verebilir. Duygusal boşlukta olabilir, depresyonda olabilir. Mazoşist olabilir, acı çekmiyor olabilir. Çok farklı sebepler olabilir, yargılamaktan ziyade anlamak önemli.
terapi alabilirsiniz
Teşekkür ederim Asya.
Cehhenemi bekliycen napican
Yanmayı göze aldım.
Yaptıklarım için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama yanmak falan umurumda değil. Gerçekten. Ben o köprüyü geçtim ama senin inancın senin kararın.
Kanka ben 13 yaşımdan beri psikiyatrik hastalıklarla boğuşuyorum, öyle farklı hastalıklara sahibim. Yani derdimi anlattığım kişiler sosyopat falan diyor ama sanmıyorum. Bende piromani de var. Aslında ilk böceklerle başladım, sonra ilerledi. İlk tatmin ve merak için yapıyordum sonra sıradan gelmeye başladı. Yine de ben öyle dürtüsünü kontrol edemeyen suç makinesi değilim. Geçmişteki hatalarımdan ders çıkardım. Tedavi de aldım ama pek fayda etmedi.
Teşekkür ederim tavsiye için, dikkate alacağım. Çok sağol.
İnsan ol.
İnsan kavramı çok geniş bir kavram. Hepimiz yaptıklarımızla insansız aslında.
Ne demek istediğimi anladın sen
Evet, kısaca pasifist ol barış içinde yaşa. Etik ve ahlaki kurallara uyarak insanlığı ileri taşı falan diyorsun.
Duygusuzsn
Kedibilimi
Anlamadım.
pi. slik
Bla bla bla.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten üzerinde durulması gereken bir şey. Canlılara zarar vermek, empati eksikliği ya da başka derin bir duygu durumunun göstergesi olabilir. Kendine kızmak ya da suçlamak yerine neden böyle hissetmediğini anlamaya çalışmalısın. Bir psikolog ya da terapistten destek alman, duygularının kökenini anlamana yardımcı olur. Her canlı yaşamayı hak eder, bu yüzden bir daha aynı durumda olmamak adına harekete geçmen harika bir adım olur. 🌱❤️