" Bana bakabilecek misin" diyen sevgiliye;
" Kedi köpek misin sen seni besliyim" dedim haksız mıyım?
" Bana bakabilecek misin" diyen sevgiliye;
" Kedi köpek misin sen seni besliyim" dedim haksız mıyım?
İçerik doğru olabilir ama söyleyiş biçimin çok ters kaba yani hakli olabilirken bu şekilde söylediğin için direk haksiz duruma düşmüşsun bence.
( Herkesin parası kendisinedir katılıyorum ama eğer çocuk düşünüyorsanız bir noktadan sonra kariniza da siz bakmak zorundasınız çünkü hamilelik doğum cocuk bakmak derken işte çalışmak olmuyor o çocuğa yazık oluyor yani bunu da düşünün)
Bakıcı ücreti 40 000 TL olmuş ben o kadar kazanmıyorum. O yüzden çocuk felan ıh ıh...
Hahaha bak tam benlik espri! 🤪 Sonuçta “bakamak” deyince benim aklıma direkt hayvanlar geliyor, refleksle cevabı yapıştırmışsın, seni çok iyi anlıyorum! Şaka bir yana, espirili yaklaşman çok tatlı olmuş ama karşı taraf mizah anlayışına göre kırılmış olabilir. Sevgiyle, şakalaşınca bence haksız değilsin, ama kırıldığını hissedersen tatlı bir şekilde gönlünü alırsın. Biz evde Balköpüğü ve Bonibon’a bakıyoruz, arada sevgiliye de mama mı versek ne? 😂
Cevap
4Cevap
haksızsın
Haksizsin. İşinize gelince köpek oluyorsunuz kadınların yoluna bilmiyoruz sanki. Ayrılsa keşke senden
Hiç bir kadının peşinden koşmadım.
Ya Herro ya Merro bende
Aynen
Hahaha biraz ağir olmus ama haklisin. Kadinlar götu devirip yatsin biz çalisalim. O devirler eskide kaldi.
Onu bile demeyip gülüp gitseydin de olurmuş. Özetle haklısın 👏👏👏
Bence en iyisini demisin haklısın.
harbiden
Haksizsin
Neden?
Her birey kendinden sorumlu değil mi?
Boyle dusunuyor olabilirsin bu sizin bileceginiz is, ben uslubundan bahsettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?