Köpek olarak beslediğim bir itsin diyen anneye ezik demem normal mi?

Üniversite son sınıfa geçtim beslemek ne çirkin laf ama kadın iğrenç işte iğrenç Bi zihni var babam 85 bin TL maaş alıyor bana babam aylık 5 bin TL veriyor annem de kuran kursu öğretmeni ama ondan bir TL almıyorum aptl kadın kim kimi besliyormuş babamın durumu o kadar iyi. Bunu diyeli bir hafta oldu bu sabah da babam bana ilahiyat okusaydın şimdiye bitmişti dedi ben de ıyy dedim çünkü benim bölümüm uluslararası ilişkiler, annem de ilahiyat okuyana muhtaçsın bize muhtaçsın diye konuştu ben de senden para almıyorum sen maaşının hepsini versen nolur maaşın ne ki dedim akşam da babam bana telefon almak istiyordu kendisi söyledi annem ben izin vemriyorum ben istemeden bu evde Bi şey olamaz en bu evin kadınıyım dedi ben de ben ben ben, ben hastası olmuş dedim annem de sen de çingem hastası dedi hep ben ona çingn derdim o yüzden benim lafımı bana satma ezik dedim

Güncellemeler
+1 yıl
Nolur kötü insanlar yorum yapmasın yaşadıklarıma dayanamıyorum zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Ya inanamıyorum hiçbir suçum olmamasına rağmen annem gibi insanlar basmış sorumu sırf aşağılık komplekslerinden mausm bir insana saldırıyorlar defolun lütfen ben uğradığım haksızlıklardan dolayı her gün ağlıyorum
Köpek olarak beslediğim bir itsin diyen anneye ezik demem normal mi?