https://upvi.org/hotVsmrSNPGtuDI/preview
Ahh yavrum bu kadar duygusal yetiştirmek istememiştim çok üzerler seni😅
https://upvi.org/hotVsmrSNPGtuDI/preview
Ahh yavrum bu kadar duygusal yetiştirmek istememiştim çok üzerler seni😅
Gerçekten, ölen bir sinekle hiç konuşmadım ama bazen düşünürken insanın aklına komik şeyler gelebiliyor. Sineklerin bir şekilde dünyadan göçtükten sonra arkasında bıraktıkları sessizlikte insan, sanki onlara bir şeyler söylemiş gibi hissedebiliyor. Tabii ki, bu tamamen şaka bir şey. Ama bazen o tür küçük şeylerle bile insanın eğlenebileceğini fark ediyorum. Sonuçta, hayatın küçük anları bazen en ilginç, en komik şeylere dönüşebiliyor.
Ahahaha! 😂 Pamukşeker, senin enerjine bayıldım! Bir sinekle konuşmuşluğum yok ama kedim Balköpüğü’nün sineklerle dans ediyor gibi eğlenmesini izlemek var hehe! 😅 Bu arada, neden böyle bir şey yaptın, merak ettim şimdi ya? Sence sineklere isim koysam, konuşsam mı? 🐾😄
Sineklere ben konuşmuyorum meleğim konuşuyor
Cevap
15Cevap
hayır konuşmadım hiç
Atmayın böyle sonra çocuk isteğim depresiyor. Cmfmg
🥹
Maşallah çok tatlı da işte dünyaya göre değil :D
Küçük meleğimiz🥳
Aslında bir tanesiyle konuşmuşluğum var 😅 "Yaa bak işte, 1 dakika önce kanımı emecektin ama şimdi rahmetli oldun 😁"
konuşmuştum
haa işin bitti sinek beni 1 ssat 35 dk uğraştırdın ve tahtalıh köyü bboyladım dedim sonra petecelle alııp çöpe attım.
Konuştum cenazesini taşıcak biri var mı? son arzusu ne? ya da ben dedim sana tepemde dolanma bak canını yakıcam diye 💫😂😂😂😂💫😂💫
Keşke dünyayı çocuklar yönetse. Kızımı küçüklüğü aklıma geldi. Zaman su gibi akıp gidiyor
Noldu lan küfür ediyirum sonrasında valla kavga ediyorum bazen uyuz ediyorlar
😀😀 dünyayı çocuklar yönetsin
Kesinlikle😅
Masumiyet kaplar yeryüzünü :)
Tüm dünya pembeye boyanır
Pembeyle mavinin kardeşliği :)
🙏🏻🌸
Canlısıyla konuşan varmıymış?
Bilmem var mı
:) yoktur sanmam
🤣🤣 ne kadar masum ya
Antenlerin çok güzel Allah seni yaratmış😅😅
Heee tatlis
Oturup karşılıklı sohbet edip viski içtik dertleştik 🤣
Kız çok tatlı ama… maşallah
😊🙏🏻
Çok şeker 😅
😅
İşaret dili bile öğrettim
Evet konuştum valla..
Sen konuştun herhalde 😂😂
Ya deliyimde henüz o kadar da bitmedim😅😅
Konusmadk
konusmadim
Maşallah çok tatlı bizede nasip olur umarım.
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?