Aile & Toplum İftardan sahura kadar konuştuğunuz biri oldu mu hiç? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim olmuştu ve özlüyorum. Güncellemeler1 yıl Oldu mu? İftardan sahura kadar konuştuğunuz biri oldu mu hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tutkuluromantik012 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben de tekrardan birini istiyorum öyle sohbet edeceğimiz 0 0 Yorumla
engelsizbireyim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl O kadar samimi olamıyorum kimseyle özel durum var insanlar darbe vuracak diye korkuyorum 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Oruç tutmuyorum hep böyle şeylerden mahrum kalıyorum, nerede ramazan aşkları nerede 0 0 Yorumla
noclownb Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl ahh o tatli geceler eskidendi eskiden simdi sahur vakti bile cok gec 1 0 Yorumla
ozmrcnfeyza Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hayır yok ve özlemiyorum. Çünkü hiç olmadı 2 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir dönem olmuştu 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ah masmavi günler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de tekrardan birini istiyorum öyle sohbet edeceğimiz
O kadar samimi olamıyorum kimseyle özel durum var insanlar darbe vuracak diye korkuyorum
Oruç tutmuyorum hep böyle şeylerden mahrum kalıyorum, nerede ramazan aşkları nerede
Olmadı. Sevgilim oldu ama hep erken yatanlar denk geldi
ahh o tatli geceler eskidendi eskiden simdi sahur vakti bile cok gec
Hayır yok ve özlemiyorum. Çünkü hiç olmadı
lisedeyken oldu en son
Bir dönem olmuştu
Ah masmavi günler
Hayır