sonucunda neler oldu polisler size tutanak tuttu mu hic bisey belli etmesek bile ilac ictigimiz anlasılırmı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye tutanak tutmucaklarsa intihar mı edeceksin? Veya intihar edeceksen tutanağın anlamı ne? Öte ki dünya da bunun tutanağı var deyip cehennem de memurluk alamazsın demelerinden mi korkuyorsun?
jandarma ast. olmak istiyorumda ondan
Abicim ben de onu anlamıyorum işte. Gelecekle ilgili planların üzerinden endişe duyup intiharı düşünmen nasıl bir tezat? Kaç yaşındasın sen Allah aşkına
24 yasındayim ne geleceğim kalmis ne gecmisim
olme derdim yok zaten aile dediğim kisilet acı ceksin istiyorum benden nefret eden bir annem var baba yok varlar ama yoklar iste
Sağlıklı düşünmüyorsun. Astsubay olmak istiyorum diyorsun ama geleceğim yok diyorsun. İntiharı düşünüyorsun ama öldükten sonra yiyeceğin tutanağı soruyorsun. Sen bence artık kim tarafından bilmem ama sadece ilgi görmek istiyorsun. Ama yolu bu değil. Bu aciz insanların yapacağı bir şey
Kendi yoluna bak o zaman. 24 yaşında ayaklarının üzerinde durabilecek yaşta bir bireysin sen. Potansiyelinin farkına var önce
kimsesiz bi yere varamam arkadaslarim bile yok yetim gibiyim lan
Bak buldun kendine arkadaş şu an. Arkadaşlık çerçevesinde yazıp içini döküp başı konularda da destek beklersen yazabilirsin. Artık abi kardeş ardına her ne söylersen söyle. Kafandan ilaç içme düşüncesini çıkar yeter. Her şeyin bir çözümü vardır
sen kasındasın ki
Anlamadım
abi kardes demissin 27 yazıyor yaşın ben 3 veya 4 yas buyuklere abi abla demem ama istiyosan sana derim 😀
Ondan söylemedim yani yaz bana dediğimi yanlış anlamaman açısından söyledim farklı bir niyetim yok onu söylemek istiyorum
anladım zaten peki teşekkur ederim
İyi bakalım buralardayım ben
a sen nasil gizli uye oldun ilk herkese acikti oyle oluyomu ben bilmiyodum
Yoo bak burdayım
ya dalga gecme kardesim valla oyleydi
Ben almışımdır yanlışlıkla gizliye ondan öyle gözükmüştür burdayım işte aaa ne dalga geçicem ablacım😅
tamam birader 😂
Aferin aslan parçası 😁
Gizliye alıyorum takip edersen söylersin çıkarım
Sebep ne zaten hayat kısa yaşa tadını çıkart
aile insanin canını en çok acıtan şeymis kimsesizlik değersizlik cok zormus
Öyle ama takma fazla her söyleneni görmezden gel
Evlenip boşandın mı ki
hayır annemle babam boşandı ben bekarım hatta ikiside bombok kisilerle evli anam bide 24 yasindan sonra bana kardes dogurdu 18 yasinda kiz kardesim var ben evsiz gibiyim banannemgilde kaliyom onlarida sevmiyorum ananem vefaat etti annem durduk yere bana beddualar etti geberr bu evden ölün ciksin defol git babannende kal iki kezde o... dedi sirf kapiyi hizli carptim bebeği korktu uyandi diye tartisrkene
O zaman mutlu olabileceğin birisini bul evlen en azından hayatını kurtar