Köpeğim rahatsızlandı öğlenden beri ağlıyorum arka iki bacağı tutmuyor dün bir şeyi yoktu bugün nasıl olmuşsa sakatlanmış şok oldum bu durum beni çok üzdü yaraladı kendimi suçluyor ve kötü hissediyorum 😑😑🥺 veterinere götürdük doğuştan olabilir dedi kalça kemik arasında boşluk var dedi ben öyle olduğunu sanmıyorum tek ayağı kötü iken diğeri de aynı oldu düzelir mi eski haline gelirmi diye kendimi yedim bitirdim bugün ne yapacağım 🥺🥺😔😔ne oldu nasıl oldu bilmiyorum bayram üzeri olduğu için elim kolum da bağlı 😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten çok üzücü bir durum, insanın sevdiği bir canlının acı çektiğini görmek çok zor. Hele ki neyin sebep olduğunu bile tam olarak bilememek daha da çaresiz hissettiriyor. Ama kendini suçlama, elinden geleni yapıyorsun ve veteriner kontrolünde olması şu an en önemli şey. Belki bir süre dinlenmeye, uygun tedaviye ihtiyacı var ve zamanla toparlayabilir. Bayram üstü her şey daha karmaşık gibi görünse de sakin kalmaya çalışmak lazım. Moral bozukken, sevdiğim şeylerle oyalanmaya, kendimi meşgul etmeye çalışırım. Biraz müzik dinlemek, sevdiğim bir diziyi izlemek ya da yürüyüşe çıkmak iyi gelebilir ama en önemlisi bir çıkış yolu bulmaya odaklanmak. Unutma, ne olursa olsun yalnız değilsin ve en kötüsü için hemen umutsuzluğa kapılma.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Veterinerin söylediği bana pek mantıklı gelmedi işin açıkçası 2 bacağı birden etkilemezdi böyle bir durum bilindiği üzere insanlar da da çocuk felci denilen durum gibi bir benzer bir konu muhtemelen maalesef üzülerek söylemeliyim ki yavru köpek felç olmuş olduğunu düşünüyorum Geçmiş olsun
22 Yorumla- 1 yıl
baktım internetten Maalesef düşündüğüm gibiymiş.
"Arka Ayak Felci: Köpeklerde en sık görülen felç türlerinden biri, arka ayakları etkileyen felçtir. Köpek felcinin bu türünde, köpek arka bacaklarını hareket ettiremez ve genellikle yürüyemez. Arka ayak felci, omurilik disk kayması, travma veya tümörler nedeniyle gelişebilir."
Öyle kolay bulunmuyor ama, biri varsa anlayacak ona anlatırım, o da olmuyor zaten açık havaya çıkarım tek başıma, sahile falan inerim takar kulaklığımı yakarım sigaramı sağlam kafayla her şeyi düşünür, çözmeye çalışırım kendi başıma derdime. Çok geçmiş olsun :(
11 Yorumla
Düzeltmek için hiç bir şey yapamam ağlarım, depresyona girerim, odamdan yatağımdan çıkmam geçene kadar acımı çekerim. Bastırınca başka bir yerde patlak veriyor. Çok geçmiş olsun onları öyle acı çekerken görmek zordur tabi ama kendini suçlamanın bir faydası yok.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, gerçekten çok üzüldüm 😔 Böyle şeyler yaşandığında herkes kendini suçlar, ama sakın kendine yüklenme. Sen sevgini, ilgini ve desteğini verdiğin sürece onun için zaten en iyisini yapıyorsun 🐾 Veteriner hekimin söylediklerine kulağını ver ve gerekiyorsa ikinci bir görüş almayı ihmal etme. O güzel canın da, senin de iyileşmeniz biraz zaman alabilir ama unutma; birlikte atlatacaksınız. Bu arada onun yanında olduğundan emin olup bol bol sarılmayı ihmal etme 💕🐶 Ben de buradayım, konuşmak istersen her zaman yazabilirsin. 💌
22 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
35Cevap
- Evcil Hayvanlar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok geçmiş olsun düzelir umarım bir an önce. genellikle sigara içiyorum kahve içiyorum şarkı dinliyorum bunlar moralimi yerine getiriyor benim bunun dışında film dizi izliyorum spor yapıyorum ama moralim hep düşük olduğu için alıştım zaten ya pek etkilemiyor beni artık
10 Yorumla
1 yılBizim cok önceden koydeykfn köpeğimiz vardi cok hasta olmuştu acı çekiyor diye babam cekti vurdu Gitti gömdü cok eskidendi ozsmanlar şimdiki jadsr veteriner karne fslsn yoktu av köpeği idi yani şimdi bu zamanda hersey var hayvan severler var dimdi burada beni lin ederler ama ozamsnlarda ben çocuktum biz akıl etmezdik guzrl kardeşim başka veteriner hekimlerede götür acı çekiyor olması seninde canını acıtır en axkndsn ilac iğne verir moralini bozma sadece düzeleceğine inan gerekirse internette arastir ne iyi gelir bak sor soruştur elimden birsey gelse inan yaparim
11 Yorumla
1 yılİstanbul'da mısınız? Istanbuldaysaniz zihni hoca var bağdat caddesi taraflarında kliniği. Ortopedi konusunda uzman köpeklerde. Eşimin ailesinin köpeği minicik yüksekten düştü diye ön çapraz bağı kopmuştu kime götürsek anlamadı ama zihni hoca platin takti eskisi gibi haplar zıplar oldu. Bence ona götürün ıstanbuldaysanız. Değilseniz de ortopedi konusunda uzman veteriner bulun diğerleri anlamiyo saçmalıyo
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin adına çok üzüldüm ve seni çok iyi anladım benimde koyunlarım ve kuzularım vardı koyunumun minicik bi kuzusu vardı annesi ishal olup öldü sonra bebeğe ben bakmaya başladım sütü falan bendeydi sonra bebek bi gün ishal oldu ağlamaktan harap olmuştum o da ölecek diye beni iyice annesi belledi çarşıya bile peşimde geliyordu beni görmeyince bağırıyordu hem de saatlerce büyüttüm onu kocaman koç oldu sonra bana söylemeden kestiler😔
11 Yorumla
1 yılçok geçmiş olsun😕 sanırım seni en iyi ben anlarım,
imkanın varsa büyük bir hayvan Hastanesi'ne götürmeni tavsiye ederim ama yoksa da sinir sistemine iyi gelen vet expertin neuro sopport takviyesi var ondan edinip kullan fayda sağlayacaktir.14 Yorumla- 1 yıl
tez zamanda şifa olsun 🙏🏼
- Evcil Hayvanlar konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılYaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm 🥺 😌 hemen panik yapma kısmı bir felç durumuda olabilir bayram geçince başka bir veterinerede mutkaka götür bazi veterinerler anlamayabiliyor , acil şifalar dilerim 🙏❤️
12 Yorumla- 1 yıl
🙋
Gizli Üye(25-29)1 yılSpor yapıyorum.
Geçmiş olsun abla, üzüldüm köpeğine. Kısmı felç mi acaba, zamanla düzelir inşallah. Başka veterinere de götür.
11 Yorumla- 1 yıl
😔😔
Sa çok üzüldüm geçmiş olsun bende doğuştan oolduğunu düşünmüyorum ben veterinerlik okuyorum tabi daha okuyorum keşke daha çok şey bilipte yardım edebilseydim
13 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun o tatlı yavrucağa bir an önce tedavi olur dilerim 🤲😇💛 moralime iyi geliyor dediklerim kahve içmek, yürüyüş yapmak, müzik dinlemek, satranç oynamak diyebilirim her zaman.
11 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı.
m 1 yılGeçmiş olsun ablam. 🥺
Sıkma canını, yürüyemeyen hayvanlar var buna da şükredelim.
Minnoşlar için moralini yükselt ki onlar da mutlu olsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Amin ablam. 🥺
1 yılGeçmiş olsun, müzik dinlerim, tek başıma dışarı çıkar kahve içerim biraz da gezerim 😌 bana iyi geliyor
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
1 yılSevdiğim şeyleri yaparım. Geçmiş olsun...
Başka veterinere götürmelisiniz. Mutlaka çözümü vardır.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim.
1 yılYa çok geçmiş olsun. Başka şeyler ile uğraşmaya çalışırım. Kafamı dağıtmaya çalışırım.
11 Yorumla
1 yılBenim moralim 5 dakkalık bozulur sonra kendiliğinden düzelir, bir şey yapmaya ihtiyacım yok
14 Yorumla- 1 yıl
Cinsi ne?
- 1 yıl
Neden merak ettim? Bizim 15 yıl baktığımız kızımızda oldu bu durum ve daha geçen 2 sene evvel sitemizin canı 14 yaşında kangalımızda oldu bu durumlar, seni çok iyi anlıyorum😔
Çok üzüldüm en kısa zamanda düzelir inş ben bazen moralimin bozuk olmasını ya da üzgün olmayı her ne kadar sevmesemde o ruh halimi kabullenip sadece süreci yaşıyorum. Zamanla düzeliyor her şey düzelmese de alışıyor insan herşeye
10 YorumlaÇok üzüldüm çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyileşecek.
11 YorumlaYel gitmiştir kas gevşetici ver dolerex ver bakalım ne olacak
12 YorumlaBaşka bir veterinere götürseniz? illa bir çözüm bulan çıkar herhalde. Çok geçmiş olsun.
12 Yorumla
1 yılGecmis olsun moralinizi bozmayın umarım gecer obezite var mı köpeğiniz de
12 Yorumla- 1 yıl
Köpeklerin yüzde 25 inde oluyor genelde
1 yılAmeliyat gerekebilir anlattığına göre esmer. Umarım iyileşir küçük can 🙏
11 Yorumlayaaa çok kötü olmuş üzüldüm geçmiş olsun 😔🌹
11 Yorumla
1 yılVeteriner anlamaz hemen kırıkcıya götür yakın olaydım ben yapardım çok üzüldüm
112 Yorumla- 1 yıl
Birkaç bir şey diyeceğim onları yapar mısın
- 1 yıl
Un Arap sabunu yoğur zeytinyağıyla hafif ısıt ayağının üzerine bağla iyi gelecektir
- 1 yıl
Tabiki anlar
- 1 yıl
Çiftliğimiz var hayvanlardan çok iyi anlıyorum veteriner arlalayamüz
- 1 yıl
Kırıkçı var oraya yoksa dediğimi yapabilirsin
- 1 yıl
Evet aneyy anlar
- 1 yıl
Kesinlikle arlad
- 1 yıl
Bana güven
Evcil Hayvanlar konusunda 417 cevap paylaştı. Dertleşecek biri olursa onunla konuşurum abla, geçmiş olsun 🌺
16 Yorumla- 1 yıl
@Semih6934 her zaman buradayız abi 🫡
- 1 yıl
@SAKİNkullanıcı Sağol kardeşim cansın iyi ki varsın 😎🙏🏻
- 1 yıl
@Semih6934 sende iyi ki varsın abi 😎🙏🏻
- 1 yıl
- Evcil Hayvanlar konusunda 413 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun. Valla bugün şehirler arası yolculuk yaptım o nedenle hem keyifli hem yorgunum. Moralim bozulmuyor kolay kolay. Enerjimi yerine getirecek şeylere yöneliyorum öyle olunca.
10 Yorumla Çok geçmiş olsun 🥺 ben müzik dinler ve bir şeyler ile uğraşarak keyfimi geri getirmeye çalışırım. Ya da duş alırım, bütün negatifliklerden kurtulurum.
10 YorumlaÇok geçmiş olsun neden kendini suçluyorsunki veteriner doğuştan olabileceğini söylemiş İnşallah en kısa sürede düzelirler.
10 Yorumla
1 yılKıyamam pamuk kalplim herkes bir olmaz ki ne desem bilemedim bu durumda üzülme ya inşallah geçer ☺🙏🥲
10 Yorumla
1 yılDüzelmesi için uğraşmıyorum pek bilakis üzüntümü daha da artıracak tarz şeyler dinleyip daha depresif edenlerdenim ben
10 Yorumla
1 yılSessiz ve yalnız kalmayı tercih ederim, bu sırada biraz fazla sigara içebilirim...
10 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun. Umarım iyi olur. Ben kendimi kötü hissettiğimde ailemle konuşurum.
10 Yorumla
1 yılBugünkü maçtan sonra 1 ay kimse canımı sıkamaz 🥳🥳
10 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 413 cevap paylaştı.
u 1 yılGeçmiş olsun.. bana iyi gelen şeylere odaklanıyorum 🧘♀️
10 Yorumla Halay şarkıları açarım temizlik yaparım dans ederim durum çok vahimse uyurum
10 YorumlaHız yaparım çok çok bozuksa yürüyüm taki kafamı toparlayana kadar
10 Yorumla
1 yılGenelde uyurum hiç bir şey olmazsa sabah olur mantigiyla.
10 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 770 cevap paylaştı. Geçmiş olsun sen elinden geleni yapmışsın belki düzelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİmkanım varsa seks, yoksa uyurum zaman çabuk geçsin diye
10 Yorumla
1 yılDemek doğuştan öyle hayvancağız 🥺
13 Yorumla- 1 yıl
Veteriner ne diyor tedavisi yokmu
u 1 yılGeçmiş olsun dua edeceğim.
12 Yorumla- 1 yıl
Amin cümlemizden.
Evcil Hayvanlar konusunda 11b cevap paylaştı. çok geçmiş olsun inşallah düzelir
10 Yorumla
1 yılÜzülemezsin hayatta olur böyle şeyler
10 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılKendime bazen zarar veriyorum
10 Yorumla
1 yılkitap okurum yürüyüş yaparım morelim düzelir
10 Yorumla
1 yılÇocuklarla oynar ve kedileri beslerim..
10 Yorumla
1 yılKolay kolay moralim bozulmaz
10 YorumlaMüzik dinlerim gezerim
10 YorumlaTatlı yerim ama yine düzelmez 🫥
10 Yorumla
1 yılNamaz kılıp dua ediyorum
10 Yorumla
1 yılHiç bir şey, geçmesini bekliyorum
10 YorumlaPozitif düşünmeye çalışırım
10 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun esmerim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPara harciyorum kadinlar gibi iste 😆
10 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKedimi severm
10 Yorumla Moralim bozulunca genellikle uyurum
10 Yorumla
1 yılMüzik dinliyorum
10 YorumlaZamana bırakıyorum..
10 Yorumlauyurum
10 YorumlaYemek yerim, uyurum
10 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun. Kuçuları severim
10 Yorumla
1 yılSpora gidiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (10)