Ben Almanya’da yaşıyorum moralim bir gün çok bozuldu arabaya bindim İstanbul’a geldim orada pek sarmadı İzmir’e gitim ordan Kıbrıs’a şu an Didim’e geldim demek istediğim değişiklik iyi geliyor imkanın varsa sanada tavsiye ederim çık git
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mümkün değil Benim daha bardak alacak param yok şehir/alan değiştirmek imkânsız
1 haftadır evdeydim evet Odaklanmam gereken çok şey var Kafam acayip dolu Her şey ters gidiyor Tüm eşyalarım ya kırılıyor ya bozuluyor Sinirlerim iyice gerildi 😔
yeni insanlar tanı. burası bu konu için biçilmiş kaftan, bir gece konuş 2 gece konuş kafanda ne zaman bitirmek istiyorsan bitir, özel bilgilerini vermeden eğlenmene bak
yazmaya halin yok ama uyumaya halin var öyle mi :D arkadaşın birisi uyu demiş, uyuyunca her şey daha güzel olmuyor yarın uyandığında bir önceki günün mutsuzluğunu taşımış olacaksın, uyumak kargo gibi bir şey, acılarını da mutluluğunu da ertesi güne taşıtıyor o kadar:d
En basitleri ve sadece 1 gün içinde oldu. Bilgisayarım bozuk, taşıyıp ders çalışamıyorum Prize takılı olmadan açılmıyor ama masaya yakın priz yok Yatakta açılmıyor Tabletimin ses soketi bozulmuş ve parçası yok Bluetooth kulaklığım bozuldu ve firma kabul etmiyor Param kalmadı bir sürü ihtiyacım var Bardaklarım, tabaklarım kırıldı Okuduğumu da anlamıyorum Geçmek bilmeyen lanet bir grip ile baş etme derdine düştüm Bulunduğum ortamda asla plandığımı yapamıyorum
felaketler başka felaketleri çağırıyor. domino taşı gibi. eğer bir tanesinin tesadüf olduğuna inanıp geriden gelenlerin ilk sorunun lanetiye birlikte bir aura yaptığını görürsen bu yarın da devam edecek, diğer günde. evrene böyle enerji yayıyorsun çünkü. her şey enerjiyle alakalı. benim şu an seni görsem mesela fiziki olarka, bu bile gerçek değil. bu bir ölü beden sadece. bu yanılsama. olaylar üst üste geldiğinde bir süre kendini bırak. düşünme. odaklanman gereken şeye odaklan, eğer olmuyorsa, bırak. bir şeyi yapmaya mecbur değilsin bu hayatta.
en nefret ettiğim burç, bu burçtan iyi bir insana denk gelmedim ben, hepsi mi itici olur. şimdi genellikle yengeç burcu olduğun için her şeyi kontrol etme hastalığı var. bir de en ufak şeyde sinir krizi geçirir. öfkesine yenilir. her şeyi kontrol edemeyince küser bir şeylere. küsse yine iyi, sorna küstüğü şeyle barışır üstüne yine aynı şeyi tekrar edip her şeyi kontrol etmeyi dener:d
Hiçbir şey yolunda gitmiyor Bilgisayarım bozuk, taşıyıp ders çalışamıyorum Prize takılı olmadan açılmıyor ama masaya yakın priz yok Yatakta açılmıyor Tabletimin ses soketi bozulmuş ve parçası yok Bluetooth kulaklığım bozuldu ve firma kabul etmiyor Param kalmadı bir sürü ihtiyacım var Bardaklarım, tabaklarım kırıldı Okuduğumu da anlamıyorum Geçmek bilmeyen lanet bir grip ile baş etme derdine düştüm Bulunduğum ortamda asla plandığımı yapamıyorum Kafayı yememe çok az kaldı
Bak şimdi. Derin bir nefes al arkana yaslan gözünü kapat ve en sevdiğin şarkıyı aç ve bunların bir gün bittiğini ve o gün geldiğinde geçmişi hatırlayıp güleceğini düşün. Ya da benim yaptığımı yap öfkeni kus.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben Almanya’da yaşıyorum moralim bir gün çok bozuldu arabaya bindim İstanbul’a geldim orada pek sarmadı İzmir’e gitim ordan Kıbrıs’a şu an Didim’e geldim demek istediğim değişiklik iyi geliyor imkanın varsa sanada tavsiye ederim çık git
Mümkün değil
Benim daha bardak alacak param yok şehir/alan değiştirmek imkânsız
Tamam evde çık bi arkadaşın bi eş dost yanına git kafanı dağıtmalısın birini ara konuş
ya da anlat bana dinlemeyi severim
Yabancı bir şehirde tek başımayım
Tek başına olman mı moralini bozuyor birşeyler mi yaşadın
Bir çok şey üst üste geldi
Uzaktan birime anlatmak istersen dinlerim biliyorum içini dökmek iyi geliyor bu tarz durumlarda
şu an değil, teşekkür ederim
Rica ederim
asagi inip yuruycem simdi sende cikabiliyosan bi hava al
Denenebilir, teşekkür ederim
Benimde öyle yani
Şarkı
Film
Video
Çözüm bunlarda saklı
yüz yüze beni mutlu eden insanlarla iletişim kuruyorum. her zaman iyi gelir
Öyle bir şansım yok 😕😔
uzun bir süre evde kalma durumun var mı yoksa yarın odaklanman gereken başka problemlerin mi var?
1 haftadır evdeydim evet
Odaklanmam gereken çok şey var
Kafam acayip dolu
Her şey ters gidiyor
Tüm eşyalarım ya kırılıyor ya bozuluyor
Sinirlerim iyice gerildi 😔
yeni insanlar tanı. burası bu konu için biçilmiş kaftan, bir gece konuş 2 gece konuş kafanda ne zaman bitirmek istiyorsan bitir, özel bilgilerini vermeden eğlenmene bak
Çok toksik tipler var
Daha beter edeceklerini biliyorum
seni üzen şey aşk, sevgili konuları falan değilse yaz anlat derdini özelden
Değil tabi ki yazmaya bile halim yok
Moralim o derece bozuldu
yazmaya halin yok ama uyumaya halin var öyle mi :D arkadaşın birisi uyu demiş, uyuyunca her şey daha güzel olmuyor yarın uyandığında bir önceki günün mutsuzluğunu taşımış olacaksın, uyumak kargo gibi bir şey, acılarını da mutluluğunu da ertesi güne taşıtıyor o kadar:d
Biliyorum ama bitkin hissetmeye başladım
Anlatınca da geçecek şeyler değil ki
Yarın da görünce moralim bozulacak
anlat sorunlarını:d daha da getirtme beni buraya
En basitleri ve sadece 1 gün içinde oldu.
Bilgisayarım bozuk, taşıyıp ders çalışamıyorum
Prize takılı olmadan açılmıyor ama masaya yakın priz yok
Yatakta açılmıyor
Tabletimin ses soketi bozulmuş ve parçası yok
Bluetooth kulaklığım bozuldu ve firma kabul etmiyor
Param kalmadı bir sürü ihtiyacım var
Bardaklarım, tabaklarım kırıldı
Okuduğumu da anlamıyorum
Geçmek bilmeyen lanet bir grip ile baş etme derdine düştüm
Bulunduğum ortamda asla plandığımı yapamıyorum
felaketler başka felaketleri çağırıyor. domino taşı gibi. eğer bir tanesinin tesadüf olduğuna inanıp geriden gelenlerin ilk sorunun lanetiye birlikte bir aura yaptığını görürsen bu yarın da devam edecek, diğer günde. evrene böyle enerji yayıyorsun çünkü. her şey enerjiyle alakalı. benim şu an seni görsem mesela fiziki olarka, bu bile gerçek değil. bu bir ölü beden sadece. bu yanılsama.
olaylar üst üste geldiğinde bir süre kendini bırak. düşünme. odaklanman gereken şeye odaklan, eğer olmuyorsa, bırak. bir şeyi yapmaya mecbur değilsin bu hayatta.
Bırakınca da devam ediyor maleseff
Acayip bunaldım
:d nasıl geçireceğiz bu bunalmayı o zaman?
Of bilmiyorum 😔
Vizelerim de 6 gün sonra başlıyor
Ne yapacağım hiç bilmiyorum
bak şu an benim de canımı sıktın. 6 gün sonra benim de vizeler başlıyor. 11 dersim var. 4 tanesi hakkında bilgim 0.
dönem uzayacak:d
Benimde 10 tane var ama dönem uzatma şansım yok
devamsızlıktan kalmazsan seneye sadece sınavlara gidebilirsin derse gitmene gerek yok yani eğer mesele kalacak yerse
Tek o değil
Durum o kadar karışık ki
Saatlerce anlatsam yine eksik kalır
sen yurtta mı kalıyorsun?
Evet
öh, üzücü bir durum. odadakiler uyumamıştır, ışıklar açıktır daha eminim:d
Evet ama Neyse ki iyi insanlar
yurttaysan buradaki hiçbir insan sana çare bulamaz:d
Bu berbat işte
Yarın yurttan kütüphaneye kaçacağım ama bu keyifsizlik ile nasıl bir performans sergilerim bilmiyorum
bence çok dramatize ediyorsun biraz rahatla, bazen her şeyi umursamadan yaşamayı öğrenmelisin
Bunu başarabilen bir insan değilim.
Bu konu yüzünden psikolojik destek bile aldım, her insan için söylendiği kadar olmuyor.
başak burcu falan mısın?
Yengeç
allah kahretsin yengeç burcusun demek ki ğswewqoğdkawodaw
Evet ama ne oldu
en nefret ettiğim burç, bu burçtan iyi bir insana denk gelmedim ben, hepsi mi itici olur.
şimdi genellikle yengeç burcu olduğun için her şeyi kontrol etme hastalığı var. bir de en ufak şeyde sinir krizi geçirir. öfkesine yenilir. her şeyi kontrol edemeyince küser bir şeylere. küsse yine iyi, sorna küstüğü şeyle barışır üstüne yine aynı şeyi tekrar edip her şeyi kontrol etmeyi dener:d
Teşekkür ederim benden nefret ettiğin için 😂
ben koç burcuyum normaldir:d
Burç bilgim yok 🙄
Birilerine hediye alarak. Tanımadığım bir kadina internetten hediye aldim bugün
Uyurum çünkü kesinlikle düzelmez
Sanırım bunu yapacağım
Temiz hava tatlı yiyecekler ve duş.
Kendine kahve yap kulaklığını takıp müzik dinle
Müzik dinleyerek.
Bu daha çok bozuyor
Bu benim düzeltme şeklim. Senin ki değişir.
Kendimkini bulmam lazım
Böyle gitmez
Belkide bulmamalısın. Belkide kurtulmamak gerekir.
Kurtulamazsam tüm senem yanar
Kurtulmaya çalışma belkide bu şekilde engel olabilirsin.
Hayır
3 gündür mahvetti beni bu durum
Moralini bozan şey daha doğrusu bu şekilde olmana sebep olan şey nedir?
Hiçbir şey yolunda gitmiyor
Bilgisayarım bozuk, taşıyıp ders çalışamıyorum
Prize takılı olmadan açılmıyor ama masaya yakın priz yok
Yatakta açılmıyor
Tabletimin ses soketi bozulmuş ve parçası yok
Bluetooth kulaklığım bozuldu ve firma kabul etmiyor
Param kalmadı bir sürü ihtiyacım var
Bardaklarım, tabaklarım kırıldı
Okuduğumu da anlamıyorum
Geçmek bilmeyen lanet bir grip ile baş etme derdine düştüm
Bulunduğum ortamda asla plandığımı yapamıyorum
Kafayı yememe çok az kaldı
Büyük bir boşluktasın ve her şey üst üste geldi. Teker teker çözmeye çalış. Ve beterin beteri var. Haline şükret.
Bunlar son bir günde olanlar yoksa başımda çok ciddi problemlerde var
Düşünmekten delirmek üzereyim
Bunlar son bir günde olanlar yoksa başımda çok ciddi problemlerde var, aşılamayacak ölçekte
Düşünmekten delirmek üzereyim
Bak şimdi. Derin bir nefes al arkana yaslan gözünü kapat ve en sevdiğin şarkıyı aç ve bunların bir gün bittiğini ve o gün geldiğinde geçmişi hatırlayıp güleceğini düşün. Ya da benim yaptığımı yap öfkeni kus.
Müzik kısmı olmuyor denedim ama öfkeyi nasıl kusacağım
Bağır. Çık dışarı yıldızlara bak ve bağır. İliklerine kadar bağır.
Yurttayım
Tutanak tutulur
Yurtta olmadığın bir zaman yap.
Denerim
Sevindim.
Düzeltemiyorum
Yardımcı olurum istersen 😊
bol acılı lahmacun ye kendine gel
mastürbasyon yapıyorum