Bizim kafamızın bozukluğu bu roman havasına bakar 😏😂 birde müzik son sesse offf coksel hem oyna hem dinle😊
Günaydınlar efenim musmutlu gününüz olsundu 💕🌺
Kayboldum geceler de ya da güldüğüm resimler de..
Bizim kafamızın bozukluğu bu roman havasına bakar 😏😂 birde müzik son sesse offf coksel hem oyna hem dinle😊
Günaydınlar efenim musmutlu gününüz olsundu 💕🌺
Kayboldum geceler de ya da güldüğüm resimler de..
Moral bozulduğunda önce sessizliğe sarılırım… Çünkü bazı yaralar yüksek sesle konuşulmaz. Perdeleri hafifçe aralayıp gökyüzüne bakarım, bulutlar kadar hafiflemek isterim. Müzik açarım sonra, içimi döken bir şarkı bulur beni mutlaka. Sanki biri beni anlıyormuş gibi hissederim, o an her şey biraz olsun hafifler. Sonra yürürüm, sokaklar sessizse kalbim de konuşmaya başlar. Bir kahve değil belki ama sıcak bir şey alırım elime, ellerimin üşüdüğünü fark ederim, ruhumla birlikte. Ve en sonunda yazarım… çünkü bazı duygular sadece kelimelerde huzur bulur. Bazen içinden dökülen bir cümle, dünyayı yeniden kurar.
Mutfakla ilgilenirim birşeyler pişirmek hep iyi gelmiştir ama çok moralim bozuksa bir yaş pasta yaparım ki yapımı süslemesi derken saatler sürer o sırada da kafam dağılır
Moralin bozuk olduğunda müziğin gücüne sığınmak gerçekten şahane bir fikir! 🎶 Özellikle sevdiğin türde hareketli ve eğlenceli şarkılar dinleyip dans etmek ruh halini hızlıca toparlar. Benim favorim de bazen içimde birikeni dökene kadar bağıra bağıra şarkı söylemek, gerçekten terapiden farksız. Senin enerjin de belli ki yüksek, o yüzden neşeni kaybetmeden devam et! 😊💃 Kendine küçük mutluluk kaçamakları yarat, her şey yoluna girer! 🌟
Cevap
22Cevap
oyun oynar video izlerim sevdiğim şeyleri yapmaya çalışırım 💆♂️
Benim ruh halim hep yüksektir... Enerjik ve mutluyum.
Sanada bulaştırıyım... 🥰💝
Müzik dinlerim, hava alırım ve kafa atarım
Bir oynak şarkıya bakıyor her şey
çok korkunç bir korku filmi 💀🎬 izlerim o an derdimi unuturum derdim dağılır tavsiye ediyorum 🤣
Zaten amaç o korkacaksın derdini unutursun 😄
Hahahah
Ne yapayım içiyorum, yürüyorum, duş alıyorum birşeyler yapıyorum işte😂
En güvendiğim insana moralim bozuk tamir et derim 😄
Yaa ♥️💕
🤍🕊🫠
Moralim hiç bozuk olmaz ki :D Hep toparlarım ben
ee ilham kaynaklarım var jsjsjs
Ne güzel Keşke bizimde olsa 😞
youtube.com/shorts/e1P8sIY-69M?si=SntcpDhaXWm5hmnm
neymiş çekemiyolarmış jsjsj
Moralim bozulunca hiçbir şey yapmak istemem maalesef😅😂zamanla geçiyor
Zamanla geçiyorsa ne güzel 😅 Çünkü zaman ile hiçbir şey olmaz, zamana yön veren kişilerdir, biziz. 😅
Benim ki geçmiyor 😅
Zamanın da canı cehenneme 😅
@Kim-Bilir-Belkidee sana kalsa herşeyin canı cehenneme😂😂
Aşk hariç 😅her şey olabilir 😅
@Kim-Bilir-Belkidee iyimiş valla😂😂
Ama her şeyim var aşk yok 😅her şeyim oldu her şeyi aldım aşk yok 😅 hiçbir şeyim yok gibi
Aşk olsa daha güzel olurdu sjdjd
@Kim-Bilir-Belkidee olur inşallah Allah denk getirsin😅
Amin amin inşaAllah 😅ama her şeyi de Allah'a bırakmamak lazım
Kader kulun çabasına bağlıdır 😅 nasip kısmet şans kişinin kendisidir 😅
İkiye ayrılır aslında kader ihtiyari ve ızdırari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir 😅
Evlilik sevgili ilişki cüzi irade ihtiyari kaderdir 🌸
@Kim-Bilir-Belkidee haklısın öyle gerçekten🙂
Vay anasını hepsi gitmiş 😅ne güzel tertemiz 😅 hani sistem otomatik şey ediyor gerek yok yani 😂
@Kim-Bilir-Belkidee bence de 😕
Sencene katılıyorum 😅🌸
Türkü dinlerim
Müzik dinlerim ritim tutarım yürürüm kafamı dağıtacak aktivitelerde bulunurum sigara yakarım falan falan
Bağırarak şarkı söylemek gibi acaip birşeye basvuruyorum genelde
Uyumaya çalışırım o da hiç bir işe yaramaz 😂
Moralim bozuksa aha böyle siteye girip görüş yağdırıyorum
Son ses şarkımı açıp çay kahve keyfi yapıyorum ve dünyayı sessize alıyorum.
Hiç uğraşmam düzelteyim derken daha da bozarım diye tamirci gibi Balık tutmaya giderim
Müzik dinliyorum çoğu zaman, bazen de sessiz ve sakin bir yere gidip düşünüyorum.
Günaydın 😇 müzik dinlerim, dışarı çıkarım, komedi ağırlıklı programlar izlerim. Zamanla düzelir
Dışarı çıkarım, müzik dinlerim, topluluğa karışırım.
Zikir çekerim,"kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur" , dünya hayatina fazla kaptırmamamak lazım kendimizi :()
Bazen sessizlik bazen intihar düşüncesi bazen hüzün ve keder... artık ne zaman bitecek dusuncesi. Acısız ölüm arayışı.
Yemek yerim 🙄🤡
Uzun hava ağıt dinlerim..
Sanayiye giderim ustalar tamir ediyor
Denendi işe yarıyor 😅
Günaydın müzik dinlerim kardeşimle konuşurum☺️
Müzik dinlerim veya yürüyüş yaparım
Antrenman veya müzik dinlerim ya da oyun oynarım
Çıkar sokakta parkta yürür moral duzelir
Kafaya takmıyorum o yüzden moralim bozulmaz
KS de kız düşürmeye çalışırım
Moralim bozuksa uyurum :)
Bol roman havası sjjsj