Vicdan azabimi nasıl dindirebilirim?

Bir hafta önce dairemizin içinde fare vardı. Ben de fare zehri döktüm bodrum kata. Bir kaç gün sonra dairenin içine kedi girmiş ve su an o kediyi göremiyorum. Acaba fare zehrimden mi yedi? Kafayı yiycem. Baktım ne fare ölüsü var ne kedi olüsü var. Hadi yese zehirlense oluşunu görürdüm. Ama yok. Benim aklıma hiç gelmedi salkk kafam işte. Düşünemedim kedi girebilir belki yer diye. Düşünemedim işte. Sonradan aklıma düştü keşke dedim kafamı duvara vurasim var. Vicdanım sızlıyor içim huzursuz. Kesi belki de benim yüzüme öldü. Bunun ağırlığından kurtulamiyorum. O masumun ne suçu vardı? Sanırsam zehiri koyduğum akşam kandil aksamiydi kendimi aşırı suçlu hissediyorum. Vicdanım kanıyor sanki. Kedi yasiyor munyasamiyor mu bilmiyorum bile. Belki yaşıyor. Ama görünmüyor. Vicdanım sızlıyor ben nasıl düşünemedim nasıl böyle bi hata yaptım? Allah beni affeder mi? Bilmiyordum tamamen niyetim baskaydi. Kediye asla zarar vermek istemedim. Kedileri severken bile zarar veririm diye korkan biriyim. Ama düşünmekten bunaldım iyice ne yapılır ne edilir? Benim yüzüme kediye bir şey olduysa ben napicam?
Güncellemeler
1 yıl
Kedi yasiyor ey ahaalii kedi yasiuooorr ohh beeeeeegggggggggggggggggg
Güncellemeler
1 yıl
Tosunpasam yaşıyor henim yüzme bir şey olmamış ona kedi yasiuoorrr
Vicdan azabimi nasıl dindirebilirim?