Evcil Hayvanlar Arkadaşlar muhabbet kuşum Dişi mi erkek mi bakar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok küçük olması gerekiyor kuşun ama bilgili olanlar bakar mi Arkadaşlar muhabbet kuşum Dişi mi erkek mi bakar mısınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Benisimsizkizim Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yaram sızladı ben muhabet kuşu mu sattim ( annem halama verdi onlarda sattı pis aç gözlüler ) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Banane bundan? Yorumla Benisimsizkizim 1 yıl Nasıl banane benim kusura benzeyen kuşunu paylaştın Yorumla Soran 1 yıl Benim sorum erkek mi dişi miydi (: Yorumla Benisimsizkizim 1 yıl Dışı burun bölgesi beyaz saray erkek maviyse kuz Yorumla
Imjst Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Maviyse erkek pembeyse disi oluyordu bu pembeye benziyor disi bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkek gaga maviye dönme6e başlamış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayvanı boğazlama 0 6 Yorumla Soran 1 yıl O benim herşeyim canını asla acıtmam yavaş tutuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk fotoğrafta pek de öyle durmuyor Yorumla Soran 1 yıl Aynen kanka Hayvanı öldürdüm Böyle takıntılarım var benim gelen geçen kediye de mermi falan sıkıyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen mi mermi sıkıcan :D tm Yorumla Soran 1 yıl Euzubillah şeytanirracim Allahu Ekber kardeşim yaresurallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakin ol dur bi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaram sızladı ben muhabet kuşu mu sattim ( annem halama verdi onlarda sattı pis aç gözlüler )
Banane bundan?
Nasıl banane benim kusura benzeyen kuşunu paylaştın
Benim sorum erkek mi dişi miydi (:
Dışı burun bölgesi beyaz saray erkek maviyse kuz
Maviyse erkek pembeyse disi oluyordu bu pembeye benziyor disi bence
Erkeğe benziyor
Erkek gaga maviye dönme6e başlamış
Teşekkür ederim
Erkek bence
Hayvanı boğazlama
O benim herşeyim canını asla acıtmam yavaş tutuyorum
İlk fotoğrafta pek de öyle durmuyor
Aynen kanka Hayvanı öldürdüm Böyle takıntılarım var benim gelen geçen kediye de mermi falan sıkıyom
Sen mi mermi sıkıcan :D tm
Euzubillah şeytanirracim Allahu Ekber kardeşim yaresurallah
Sakin ol dur bi
Trans
HAHAGAGAGAGGAHA Bidaha olmasın
Erkek
Erkek
Yaaaaa çok dadluu
erkek gibi