Ben özellikle erkek olmasını istemiştim dhaa kolay alışır ve konuşur diye disi kuşlar çok zor oluyor diye ama sanırım dişi bu kuş emin olamadım sizce cinsiyeti ne?

Buradan bakabilirsin.

Dişi fakat o kuşu öyle avucunun içine alma kuşlar hoşlanmazlar en sevmediği şeydir avuç içine alınmak ve de sizden ürker, yanaşmaz bir daha. Parmağınızı uzatarak alırsanız daha iyi olur.
Kendisi avcuma girmek istiyor hoşuna gidiyor heralde garip bir kuş yerinde de durmuyor zaten😅
Cevap
15Cevap
Dişi bu arkadaş ama 6 aydan sonra kesin sonuç belli olur. 6 ay sonra o pembelik, morluğa dönüşmezse tescilli dişidir.
kaç yaşında peki, çok erken aylıklarda tam belli olmuyor burun rengi. Ama fotoğrafta burun rengi pembemsi yani kız gibi duruyor
İlk geldiğinde 1 aylıktı ama rengi mavimsi mor gibiydi gittikçe açıldı beyazladi yani disi gibi geldi bana
Erkek. Dişinin gagası eyaz ya da kahverengi oluyor bildiğim kadarıyla. Erkeğinki böyle mavi morumsu
Erkek kardeşim, kıymetli birinden öğrenmiştim.
Güle güle büyütün.
kuşunun cinsiyeti dişi. pek de masum duruyor : )
Ahh keşke öyle olsa horoz gibi sabah hava aydınlandı mi basliyor ötmeye ve değişik bir sesle , gün boyu yerinde durmuyor takla atıyor kendini fırlatıyor, ısırıyor değişik 😅
😅😅
Çift cinsiyetli ya anlamadinmi🤗🤗
O nasıl oluyo
Şaka yapayım demiştim 🤗
Çok tatlı maşallah dışı sanki
Pipisi varsa erkektir.
Erkek diyenler bire dişi diyenler ikiye bassın
Erkek
Ama kuşlar öyle avuclanmaz
Bu kuş garip biraz kendisi gelip girmeye çalışıyor avcumda ters dönüp yatıyor gıdıklanmak için zorla tutmam zaten
bendeki çıkarıp yere kötelediğim çorabı hallediyor
Bu da borda bereli maşallah ters sallanıp taklalar atiyor
yaşında mı
3 aylık o yüzden garip geldi bana uysal bekliyodum😅
o zaman daha belli değil
Erkek olacak, yavru daha
2/3 aylık erkek..
erkek tir.
erkek
Dişi
erkeğe benziyo
dişi