Evcil Hayvanlar Kuşum dişi mi, erkek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Cere rengini tam çözemiyorum bilen varsa yazabilir mi acaba kuşum dişi mi erkek mi sizce Kuşum dişi mi, erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Burnu mavimsi ise erkek demektir seninki de bana erkek gibi geldi fotodan 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 815 cevap paylaştı. Et rengi mavi ya da mor gibiyse erkek daha böyle sarı ya da turuncu gibisi dişi 0 0 Yorumla
aspidistra Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Dişi 🤭 dişiler pek sevdirmiyor kendini ama erkeklere göre çok az ötüyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya baya az ötüyor bazen öldü mü acaba diye gidip bakıyorum vallahi Yorumla
1prensannesiii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mavi olursa erkek oluyo du 0 3 Yorumla 1prensannesiii +1 yıl Senin ki dişi Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi yaaa 🤣🤣🤣 bu yüzden bu kadar cazgır demekki Yorumla 1prensannesiii +1 yıl 🤣😊😊😊🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burnu mavimsi ise erkek demektir seninki de bana erkek gibi geldi fotodan
Et rengi mavi ya da mor gibiyse erkek daha böyle sarı ya da turuncu gibisi dişi
Dişi 🤭 dişiler pek sevdirmiyor kendini ama erkeklere göre çok az ötüyorlar
Evet ya baya az ötüyor bazen öldü mü acaba diye gidip bakıyorum vallahi
Mavi olursa erkek oluyo du
Senin ki dişi
Cidden mi yaaa 🤣🤣🤣 bu yüzden bu kadar cazgır demekki
🤣😊😊😊🙈
Dişi