Vicdanım sızlıyor ama başka çarem kalmadı önyargılarınızı katı sözlerinizi duymak için sormuyorum bir fikir belki bir yardım?

2 buçuk sene önce tekir kedi sahiplendim daha doğrusu kardeşim getirdi bende bakarım dedim bebek gibi baktım ona ben açken bile önce onu doyurdum evladım gibi ben yalnız yasiyorum her zaten saldırgandi ele ayağa bir anda saldırıyor tıpkı bir pitbull köpeği gibi her yerim mor ve çizik içinde yinede asla kötü davranmadim hep umut ettim düzelir diye beni geçtim evime gelen kardeşime arkadaşıma da saldırıyor bazen kızgınlık döneminde çok iyi oluyor sevdiriyor ama haricinde kan kusturuyor asla sevdirip yakınlaşmaya izin vermiyor. Geçen hafta kısırlaştırdım veterinerde 3 kisiyi gazi etti dedi elini gösterdi kanamiş çok asi dedi. sağlığı için ve belki agresiflik saldırganlık gider dedim hekim 2 ayı bulur dese de umudum kalmadı bu akşam nişanlıma yine durup dururken saldırdı wc den çıkınca son anda duydum sesi şu an görsel atamıyorum ama çektim fotolarini sanırım damara gelmiş her yer kan oldu evin içi nasıl kanadıysa her yer kan içinde ve bu kaçıncı yapışı.. ben ona bakıp evlat diye sevdikçe beni de yaralıyor çevremi de. Benimde ellerime bakıp duruyor çalıştığım yere gelen müşteriler kediniz var galiba diyor morluk ve çizikleri gördükçe.. çarem kalmadı spreyler sakinleştirici damlalar kısırlaştırma çadır oyuncak her şeyi yaptım ama yok. Ne yanına yaklaştırır ne evime gelene huzur verir asla sakin kalamıyor. Severken saldırsa tamam diycem ama wc girince veya durup dururken takip edip yapıyor ansızın... dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum..

Vicdanım sızlıyor ama başka çarem kalmadı önyargılarınızı katı sözlerinizi duymak için sormuyorum bir fikir belki bir yardım?