Erkek arkadaşım bayan kuaförü ve 10 yıla yakın müşterileri var müşteriler wp den saç atıyor ya da telde arayıp randevu falan alıyorlar ama görüntülü konuştukları da olmuş tabi bunun üzerinden baya geçiyor şu an çok ağır sıkıntıları var ilişkinin sorumluluğunu alacak durumda değil ama beni de kaybetmek istemiyor birbirimizi bekliyoruz evlenmek için ama bu süreçte işte wp girip müşterilere bile cevap atmasından kıskanır hale geldim ona güveniyorum ama ister istemez kafamda kuruyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıskançlık ileride daha büyük sorun olur gibi
Ya normalde aramızda hiç kıskançlık bile olmazdı yani böyle tarlı arışmalı şakalaşmalı olurdu ama şu an çok zor bir süreçten geçiyoruz içeri girme ihtimali var ve bu süreçte biraz kendini benden uzak tuttu üstüne gittiğim zamanlar oldu benimde hatam var sorumluluk alacak halde değil psikolojim bozuk kafam çok dolu diyor ben aldatmam kimseyi zamanında ben de aldatıldım sana bunu yapmam dedi her ayrı kaldığımızda sadık kaldı her şeyi geride bırakıp sana geldim laflarımın arkasındayım demişti şu an onun gözünde ayrı gibiyiz sevgili gibi değil ve bu süreçte de işte mesajlaşmayınca biraz umursamaz olunca ister stemez kafamda kuruyorum ve önceki olan bir şeyden bile iu an olur diye düşünüyorum bayan kuaförü 10 yıllık müşterisi var ama hadi telde konuşmak neyse de görüntülü konuşmak peki yani olabilir müşterim dedi
Adamın mesleği başlı başına sıkıntı zaten
Ya ben bunları kabul ederek sevgili oldum ilk başta zaten hiçbir şey yoktu son zamanlarda böyleyim çoğu müşterisi de beni biliyor iş yerine de gittiğim oluyor orada çalışanlarıda tanıyorum ama telde konuşmak neyse de görüntülü konuşmak işi için normal mi sence
Normal şeyler bunlar artık herkes işini görüntü lü çözüyor
Emin misin öyle mi diyorsun
Öyle ama ne olur ne olmaz güvenme sen yinede
Ya ona güveniyorum çünkü daha önce oda aldatılmış ben kimseyi aldatmam ben de aldatıldım sen de daha önce aldatılmışsın sana bunu yapmam dedi öyle şerefsiz karaktersiz değilim her şeyi geride bırakıp sana geldim dedi ama şu an böyle benle konuşmuyor ya umursamaz davranıyor kaybetmek istemiyor ama ilişki sorumluluğunu alacak durumda da değil ben de işte wp giriyor ya böyle müşterilere bile cevap veriyor sohbet ediyor benle konuşmuyor ben de kafamda ister istemez soruyorum annesiyle de anne kız gibiyiz ben oğlumun her şeyini iyisiyle kötüsüyle sana söylerim kızım dedi geçmişini de konuşmuştuk annesi de kızım evden işe işten eve çıkarsa da arkadaşlarıyla arada çıkar eve gelir demişti geçende de annesine yazdım nerde diye annesi gördü yazmadı işte bsürekli şüphe arıyorum kendime üff
Sorun yok o zaman
Nasıl böyle emin bir şekilde söyledin bunu ben aklıma geldikçe kıskanıyorum böyle wp giriyor müşterisiyle konuşuyor sma beni umursamıyor bu süreçte bana dosyalar kapansın sana sözüm söz dedi evlenmek için ama 1-2 sene var ve böyle bana umursamaz olup wp girince kıskanıyorum heleki o görüntülü konuştuğunu gördüğüm * zaten ya görüntülü müşterinle kine konuşursun
İşin zor bebiş erken yaşlanırsn
merak etme o kadar şeye rağmen iyiyim kolay kolay yıkılmam🤣 konuya dönebilir miyiz
Konudayız zaten
O zaman nasıl bu kadar emin bir şekilde sorun yok diyebildin yani müşterisiyle telde konuşabilir ama görüntülü niye?
2 saat anlatmak yerine 2 dk görüntülü arayıp müşterinin isteğine uygun cevap veriyor
Ama saat geçti 23.00 falan bir de bana demişti mesajda az daha ğste çıkardan bana saçını attığını göreceksin diye ama o saatte görüntülğ ne bilim bana ters yani işi gereği olabilir belki ama bu kadar samimiyet ne kadar doğru ki
İşi bu neden kiskaniyorsun
Telde konuşmak mesajlaşmak neyse de görüntülü konuşmak peki önceden değildim işte şu an çok zor bir süreçten geçiyoruz içeri girme ihtimali var ve bu süreçte biraz kendini benden uzak tuttu üstüne gittiğim zamanlar oldu benimde hatam var sorumluluk alacak halde değil psikolojim bozuk kafam çok dolu diyor ben aldatmam kimseyi zamanında ben de aldatıldım sana bunu yapmam dedi her ayrı kaldığımızda sadık kaldı her şeyi geride bırakıp sana geldim laflarımın arkasındayım demişti şu an onun gözünde ayrı gibiyiz sevgili gibi değil ve bu süreçte de işte mesajlaşmayınca biraz umursamaz olunca ister stemez kafamda kuruyorum ve önceki olan bir şeyden bile iu an olur diye düşünüyorum bayan kuaförü 10 yıllık müşterisi var ama hadi telde konuşmak neyse de görüntülü konuşmak peki yani olabilir müşterim dedi