bende gitmek istiyorum benimde bir sürü depresyonlarım var zaten
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok büyütme içinde dışarıdaki sokak hayvanlarını besle sonuçta birgün bunun olacağını biliyordun
Başka görürsem daha çok kötü oluyorum
öyle düşünme sonuçta sokakta bir hayvanı beslediğinde veya sevdiğinde onları mutlu etmiş oluyorsun. Dışarıdaki kedileride normal evcil kedinmiş gibi gör onlarlada bir bağ kur
Başka kedilerde var ama yerini alamaz ve o benim herşeyimdi zaten depresyondayım ölüp yanına gitmek istiyorum
Yaa cok uzuldum valla lutfen uzulme
Ben onsuz yapamam ya
Yaparsin yaparsin merak etme ne gecmiyor ki
Benim depresyonum var mesela 12 sene geçmeyen
Neden depresyondasin
Kendimi yaşamakdan elimi ayağımı çektim 12 senedir okumuyorum çalışmıyorum arkadaşım sosyalliğim yok
Hayat bana göre olmadığı için
Peki nasil geciniyorsun calismjyorsan
Benim geçinmemden ne olacak sadece yemek parası ANNEDEN.. Hiç bir arkadaşım yok içime kapalıyım hayata kapalıyım kendimi sevmiyorum hiç en yakın arkadaşım kedi de öldü şimdi tamamen boşluktayım intihar edesim geliyor
Neden kendini sevmiyon
Niye seveyim ki yakışıklı değilim boyum kısa çatlaklarım var şaşı gözüm duymayan kulağım var saçım düzleşmiyor şekilsiz ağzımda dişlerim yok sesim çocuk gibi lise 1 terkim 16 yaşından beri odamdan dışarı çıkmıyor bilgisayar oynuyorum yaş 28 oldu 12 sene geçti sorumluluk alamamışım gibi
Neden hayatinda biseyler degistirmeye calismiyosun? Kendine bakim yap mesela? Kendine onem ver. Ve her haline sukret
Çok zor kusurum 1 değil 2 değil ağzımda dişlerim yok impilant olacak kaç para gözüm şaşı görmüyor yüzde 20 görüyor sol kulağım işitmiyor hadi 1 rer tanesi yetiyor diyelim saçım çok kötü şekil almıyor boyuda takmayalım diyeylim sorumluluk alamıyorum ki asgari ücret 17 bin olsada benim arkadaşım sevgilim arabam olamaz ki
Bi kuafore git hic bisi duzelmicek diye bisi yok ki sevgilinde olmasin bak ben sapasaglamim sukurler olsun. Sevgilimde var ama sevgili olunca ne oluyor? Bitme noktasina geldik. Onu gectim arkadasim da yok. Kaybim var hayir yok. Allaha yakin ol boş ver et arkadasi sevgiliyi
Benim hiç bir şeyden hiç beklentim hayalim yok ne çok para kazanmak ne gezmek ne bir arkadaş hiç bir şey hiç bir şeyi hayal edemiyorum olsaydı bu halde olmazdım hiç bir şeyden beklentim yok
Namaz kilmaya basla hayatin bence bi duzene girer
Sevmiyorum ki
Yenimi öldü
Dün gece bugün insan mezarlığına koydum keşke önceden bilseydim
Başın sağolsun yeni olduğu için normal biraz zaman geçsin alışırsın
Sanmıyorum çünkü zaten depresyondayım
Hayır cidden geçiyor zamana bırak benim de arkadsim öldü 2 ay önce 1 hafta yemek yemedim konuşmadım bile ama şu an yoluna giriyor yavaş yavaş
Ama benim yaşanabilir hayatım yok başka şey düşünecek şey yok zaten 12 senedir depresyondayim
Psikologa gitmeyi denesen ya da biraz sosyalles hobi edin çok zor değil ki bunlar
Ben kendimi sevmiyorum
İntihar bir çözüm değil sosyalles demesi kolay ama yapmasida kolay kendini sevmelisin yani kimse kusursuz değil kimse mükemmel bir hayat yasmiyor emin ol
Ben 12 senedir evden dışarı çıkmadım liseyi yapamadım diye gömüldükçe içime gömüldüm kapandım kendime bakmadım boyum uzamadı dişlerimi fırçalamadım koptu doğuştan 1 gözüm şaşı 1 kulağım işitmiyor asgari ücreti çalışmayı küçümsüyorum kendimi küçümsüyorum obez gibi bir şey oldum kilo veremiyorum sesimi sevmiyorum en yakın arkadaşım kendimi de kaybettim şimdi tamamen boşlukdayım çok üzülüyorum kafamın için deliriyor komple bir çözüm arıyorum
Gerçekten değişmek istiyorsan bence yaparsın yani geçmişind3 belki kötü şeyler yaşadın ama geç değil ve herşeyin bir anda değişmesini vekleyemezsin oturduğun yerden hiç bir çaba sarf etmeden de ben kötüyüm söyleyim falan da diyemezesin bı yerden başla geç değil mesela spora başla kitap oku dil öğren reelde arkadaş edinemiyorsan sosyal medya daha iyi olur böyle oldukça zaten çevrende kimse kalmaz ki hadi buna inan ve git şimdiden başla 2024 senin yılın olsun en iyi en mutlu olduğun yil
Ama bak Ben kendimi sevmiyorum saç stilimi tipimi yüzümü boyumu işim yok arkadaşım yok vücudum çatlaklı aç kalamıyorum kilo veremiyorum çok zorlanıyorum özgür değilim hapis hayatı yaşıyorum 12 senedir bilgisayar başında ben gerçekden sorumluluk alamam yani arkadaşım sevgilim olamaz araba süremem yurt dışı göremem felan imkansız bunlar sosyalleşmek hiç bir şey bilmiyorum hatta yeni doğmuş bebek gibiyim asgari ücreti küçümsüyorum lise okumadığım için kendimi küçümsüyorum benden ne olacak diyorum çok kötüyüm yarın psikiyatriye antidepresan randevu aldım çok yalnız hissediyorum kendimi öldürmek geliyor içimden..
okudun mu
Ewet naptın
Naptım
Psikiyatriyengittin mi
Bugün mü hayır
Neden gidicem dedijn
Demedim ki
Yazmıştın yukarda neyse
Köprüden atla
Yapicam zaten depresyondaydim
kötü olmuş be
Duramıyorum ya hayali gözümün önüne geliyor