Arkadaşlar; 4 yıl önce Ablam, anne ve babamın istemediği bir evlilik yapmak istedi. Detaya girmeyeceğim. O dönemler hergün kavga, hergün kıyamet.. En sonunda kaçıp evlendi. Bunun üzerine anne ve babam ablamı evlatlıktan reddettiler. İzmir'den Kahramanmaraş'a Elbistan'da gitmişti eniştem oralıydı. Ben ablamla görüşüyordum defalarca kez ailemle barıştırmak istedim ama olmadı ki kendisi de istemiyordu artık. Arkadaşlar 6 şubatta meydana gelen deprem felaketinde ablam, eniştem ve 6 aylık yeğenim enkazın altında kaldılar. 2 gün sonra 3'ü birbirine sarılı halde bulundular. Ablam ve eniştem maalesef hayatını kaybettiler. Yeğenim ise yaşıyordu. 13 gün tedavi gördü sonra teslim ettiler ben aldım. Ailem nasıl bir düşmanlıksa istemediler. Bende ayrı öğrenci evinde kalıyorum yanıma aldım. Artık dayanacak gücüm kalmadı arkadaşlar.. Üniversite 3. sınıfta okuyorum öğrenciyim. Daha 22 yaşındayım ben kendime zor bakıyorum daha bu bebek yahu bebek.. Bakacak gücüm kalmadı. Daha gencim ne çocuk bakması Ne kendime vakit ayırabiliyorum, ne bir yere gidebiliyorum çok sıkıldım. Ailemde istemiyor ben ne yapıcam? İstemediğim birşeyi zorla yapmak bana yük oluyor. Son çare yurda vermek kaldı artık bunu düşünüyorum Sizce ne yapmalıyım?
- 1 yıl
Eniştenin ailesiyle konuş olmazsa devlet bakar başka türlüsü zor kız halinle bebek bakmak kolay değil eninde sonunda çocuğu devlete vermen gerekecek zaten, çünkü eşin kabul etmez etse bile sorun çıkar demem o ki önce eniştenin yakınları ile görüş sonra uygun görürsen ver uygun gormezsen devlete ver onlar bakarlar hem belki çocugu sahiplenmek isteyen aileler olur
06 Yorumla- Soran1 yıl
Sonunda beni anlayan biri çıktı. Çıktı da ben eniştemin ailesini ve yakınlarını tanımıyorum ki Elbistana ablama gittiğimde bile kimseyi görmedim ben ayrıca Elbistan mahvolmuş durumda onların da öldüler mi kaldılar mı belli değil
- 1 yıl
Eniştenin babası annesi yasiyormu
- Soran1 yıl
Bilmiyorum ki
- 1 yıl
Şey yap enistenin Instagram hesabına falan bak babasının ya da ailesinden birinin hesabına durumu anlat çünkü gerçekten bu ekonomi şartlarında o çocuğa istesen de bakamazsin
- Soran1 yıl
Dediği yaptım canım eniştemin annesi babası birde abisi galiba hem benziyorlar hem soy isimleri aynı takip isteği attım. Bilmiyorum bir umut iletişim kurmaya çalışıyorum belki onlarda hayatta olmayabilirler
- 1 yıl
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana İnşallah bebeği alırlar. Bu bebek için de iyi olur, sonuç aldığında durumu bana yazabilirsin
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu sorunun şaka olmasini çok isterdim... Senin annenin ve babanın yatacak yeri yok öteki dünyada... İnanmiyorumm yaaa... O küçük bebekten ne istediler ya.. sende haklısın bakamazsin.. en iyisi devlete teslim etmek ama elinden geldiğince onunla ilgililenmelisn.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Tabii ki de sokağa atacak halim yok ilgileniyorum ama bilmiyorum ya kafam çok karışık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 1 yıl
Ailen bir gün çok büyük bir yanlış yaptığını anladığında öyle pişman olacaklarki.
Keşke sende böyle düşünmeseydin o senin canın. Ablandan kalan bir yadigarın.
Ama bakamıyorum diye kafanda bitirdiysen devlet bakar git bir kuruma müracat et.00 Yorumla - 1 yıl
Son yıllarda devlet yurtları çok gelişti tam teşekküllü hizmet veriyorlar çok iyi bakarlar okutup meslek edindirirler onlara teslim etmen doğru olur
00 Yorumla Eniştenin akrabalarıyla iletişime geçsen onlar kabullenir belki?
010 Yorumla- Soran1 yıl
Hiçbirini tanımıyorum ki
- Soran1 yıl
Tanımıyorum ki kim olduklarını bileyim bir
- Soran1 yıl
Araştırıcam. Da tek başıma bakmak cok zor aslında bunu açıklasaydım iyi olurdu herkes farklı algıladı beni
- Soran1 yıl
Evet aslında derdim bu yoksa yeğenimi sokağa atmak değil.
- Soran1 yıl
Hayır yok
- 1 yıl
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bildir
00 Yorumla - 1 yıl
Haniuyazık demekten başka dicek bile bulamıyorum.. lafım sana değil ama anne baban insan değil.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
pekı sevgılın yokmu veya baska akrabaların sana detsek olucak?
00 Yorumla - 1 yıl
Ban bakabikirim gönüllü olarak
00 Yorumla - 1 yıl
Sen bakamazsın yurda ver parayı bulunca alırsın
00 Yorumla - 1 yıl
Bazı sorular dişimi sıktırıyo ver devlete
00 Yorumla Yurda vermen gerekir bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi