Ablam ve eniştemi 6 şubatta kaybettim yeğenime bakacak gücüm kalmadı artık istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar; 4 yıl önce Ablam, anne ve babamın istemediği bir evlilik yapmak istedi. Detaya girmeyeceğim. O dönemler hergün kavga, hergün kıyamet.. En sonunda kaçıp evlendi. Bunun üzerine anne ve babam ablamı evlatlıktan reddettiler. İzmir'den Kahramanmaraş'a Elbistan'da gitmişti eniştem oralıydı. Ben ablamla görüşüyordum defalarca kez ailemle barıştırmak istedim ama olmadı ki kendisi de istemiyordu artık. Arkadaşlar 6 şubatta meydana gelen deprem felaketinde ablam, eniştem ve 6 aylık yeğenim enkazın altında kaldılar. 2 gün sonra 3'ü birbirine sarılı halde bulundular. Ablam ve eniştem maalesef hayatını kaybettiler. Yeğenim ise yaşıyordu. 13 gün tedavi gördü sonra teslim ettiler ben aldım. Ailem nasıl bir düşmanlıksa istemediler. Bende ayrı öğrenci evinde kalıyorum yanıma aldım. Artık dayanacak gücüm kalmadı arkadaşlar.. Üniversite 3. sınıfta okuyorum öğrenciyim. Daha 22 yaşındayım ben kendime zor bakıyorum daha bu bebek yahu bebek.. Bakacak gücüm kalmadı. Daha gencim ne çocuk bakması Ne kendime vakit ayırabiliyorum, ne bir yere gidebiliyorum çok sıkıldım. Ailemde istemiyor ben ne yapıcam? İstemediğim birşeyi zorla yapmak bana yük oluyor. Son çare yurda vermek kaldı artık bunu düşünüyorum Sizce ne yapmalıyım?

Ablam ve eniştemi 6 şubatta kaybettim yeğenime bakacak gücüm kalmadı artık istemiyorum sizce ne yapmalıyım?