Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayatını kökten toparlamak zorunda değilsin. Sadece tamamen kopmamaya çalışman yeterli. Bir insanla düzenli konuşmak haftada bir bile olsa bir yere çıkmak evden çıkıp bir rutin yaratmak bu yükle tek başına güçlü olmaya çalışmak anlamsız. Yardım almak ayıp değil. Birine derdini anlatmak profesyonel biriyle konuşmak ben bittim demek değil ben kendimi kaybetmek istemiyorum demek. Şu an senden beklenen şey mutlu olmak değil. Sadece daha fazla içine kapanmamak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
3 güİşin var, para sorunun yok, çocuk yok, ee tam olarak nedir senin derdin? Arkadaşın mı yok sevgilin mi? Yalnızlık deyince ikisi de anlaşılır, ben düz adamım direk bodoslama sorarım. Arkadaş edinmek aşırı kolay, 100 kişiyle muhatap olsan 50siyle merhabalaşır, 20siyle çay kahve gıybet yapar, 10 tanesiyle kanka olursun zaten. 😌
04 Yorumla
Soran3 gübir kahve içecek insana dertleşecek insana ihtiyacım olduğundan bahsediyorum
Soran3 gü@SerialHas bende bulamıyorum şahsen
- 3 gü
Yahu arkadaş bulmak mesele değil, uzak arkadaşlarınızla 2 gün takılsanız onların çevresiyle kanka olursunuz. Bende İstanbul'dayım Ankarası İstanbulu yok bunun. kaldı ki kuzenler ve onların çevreleri var, eski okul arkadaşları olur, sosyal medyadan birileri olur zor değil yani.
3 güYalnızlık zor evet. Bununla başa çıkmak için sosyalleşmeyi dene. Kulüplere katıl, spora git, doğa yürüyüşü yap. Ya yalnız kalma ya da kafanı dağıtacak bir şeyle her zaman meşgul ol. Meşgul olursan bunu kafaya çok fazla takmazsın.
03 Yorumla
Soran3 güPilatese yazildim
- 3 gü
Çok güzel. Arkadaş edinirsin.
- 3 gü
Başka etkinliklere de katılabilirsin.
4 güİşin varmış çalış hayatına devam et gez, toz kafani dagit resim ciz, kitap oku, spora git. Ben de yalnızım hic kocam olmadı babamgille yaşıyorum bazen darlaniyorum ama hayata bir yerden tutunup devam ediyorum ndnn erkeksiz yaşamayı ne zaman öğrenecek bizim kızlar bilmiyorum. Ortada trajik bi durum yok yalnızlık da güzel tadını çıkar
04 Yorumla
Soran4 güBugün nasıl erkeksizliğe bağladın anlayamıyorum erkeksizlikle alakası yok yalnızlık işte güzel bir şey değil
- 4 gü
Hiç yalnız kalmamışsin belli ki şimdiye kadar şimdi çoğu 30 yaş üstü yalnız yaşamayı tercih ediyor
Soran4 güO onların tercihi herkes aynı şeyi tercih edecek diye bir şey yok
Soran4 güSırf konu erkeksizlik olsaydı sadece kocam yok derdim babam annem ve kardeşimden de bahsettim yalnız olduğumu bir kahve içecek insana dertleşecek insana ihtiyacım olduğundan bahsediyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an gerçekten çok zor bir süreçten geçiyorsun, bunu tüm kalbimle anlıyorum 🫂. Kaybın ve yaşadığın yalnızlık hissi kolay taşınabilir bir yük değil. Ama unutma ki yalnız değilsin, hissin yalnızlık olsa bile çevrende seni anlayabilecek, destek olabilecek insanlar var. Kendine ufak da olsa zamanlar ayırarak, bir hobi edinmeye veya bir topluluğa katılmaya ne dersin? Bu, insanlarla bağ kurmanı sağlar ve yalnızlık hissini azaltabilir. Ayrıca, bir terapistten destek almak bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmana yardımcı olabilir. Sen çok değerlisin, bunu hiç unutma. ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu bu kadar açık söyleyebilmen bile ne kadar yorulduğunu gösteriyor.. Önce şunu söyleyeyim; Yaşadığın yalnızlık zayıflık değil, çok ağır kayıpların ve sorumlulukların doğal bir sonucu.
Eşini kaybetmişsin; bu tek başına insanın dünyasını yerinden oynatır. Aynı anda babanın demansla mücadele etmesi, annenin duygusal olarak sana eşlik edememesi ve kardeşinin kendi hayatına çekilmiş olması, seni hem yas tutan hem de yük taşıyan biri haline getirmiş. Böyle durumlarda insan kendini görünmez hisseder. Yalnızlık da aslında “kimse yok”tan çok, kimseye yaslanamamak demektir. Şu an yapman gereken şey güçlü olmaya çalışmak değil. Zaten fazlasıyla güç taşımışsın. Yapman gereken, bu yükle tek başına kalmamayı öğrenmek. Bu bazen bir insan olur, bazen bir uzman, bazen de seni hayata bağlayan küçük bir alan. Ama mutlaka bir yerden tutunman gerekir.00 Yorumla
2 güBir kadın olarak zaten birini bulamıyorsan biz o zaman ölelim. Bizim hiç şansımız yok. Çok basit yapman gereken biraz açıl şu profili bile gizli yapma boşu boşuna karşına düzgün birileri çıkabilir herkese hemen güvenme ama güvendiğin ile gönlünce yaşa 40 yaş dediğin yaşlılık değildir en güzel zamanların şu an.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Basın sağ olsun babana evinde kardeşlerimle birlikte sırayla bakacaksınız annen daha çok babanla ilgilenecek. Kendinede zaman ayiracaksin. Allah herkese yardımcı olsun
01 Yorumla
Soran3 gübabama annem ve kardeşim bakıyor zararı yok ama faydası hiç yok ben çalışıyorum onlarla aynı ilçede yaşamıyorum
İŞKUR'un meslek edindirme kursları var, oradan üç ayda diploma alıp %50 şans ile hemen işe başlayabilirsiniz.
Hobi edinin, dikiş nakış kurslarına gidin.
Eğer romantik anlamda ilişki istiyorsanız Facebook'ta gruplar dolu, bir günde 40 talip çıkar.01 Yorumla
Soran4 güİsim var çok şükür
Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Yeni bir arkadaş çevresi edinip biraz kafa dağıtmayı deneyebilirsin.
İş yerinden arkadaşlar bu konuda sana daha yardımcı olur02 Yorumla
Soran3 güHerkes kendi havasında iş arkadaşlığı sadece iş konusunda oluyor onun dışında millet gözün önünde kahve içiyor da seni davet etmiyor
Gizli Üye(25-29)4 güBaşın sağolsun Abla.
Yani ne desek boş, ama yeni birini gelecekte bulmak mantıklı bir karar olacaktır. Olabildiğince de kardeşine uğra, yiğen seversin
Arkadaşlarınla bir şeyler yap...
02 Yorumla
Soran3 gübir kahve içecek insana dertleşecek insana ihtiyacım var
Cevap sahibi3 güBi kardeşin olarak ben geleyim derdim gerçek hayatta tanışmış olsaydık da...
Abla dediğim gibi yani, kizlar soruyorda yaz konuş olmadı
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah yardimcin olsun.. coluk cogcugun var mi? isin gucun? kalabaligin icindeki ruhsal yalnizligi cok iyi bilirim kanki
04 Yorumla
Soran4 güİsim var çocuğum yok
Soran3 güDeğiştiremiyorum
3 güEvdeyseniz belediyelerin etkinliklerine katılın sosyalleşin
01 Yorumla
Soran3 güÇalışıyorum
Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı. Bence sende biriyle evlen ama evlendiğin kişi merhametli olmalı
010 Yorumla
Soran3 güAmin amin amin Allah im öyle birini nasip etsin
Soran2 güamin
Soran2 güo senin bildiğin annelerden değil
Soran2 gükötü bir anne annelik yapmadı
Soran2 güevet öyle
- Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı.
3 güÇok geçmiş olsun ya. Hem hastalıklar hem kayıplar. Çok zor bir durum gerçekten.
Çocuk falan da yok sanırım00 Yorumla Geçmiş olsun babanız için başınız sağolsun eşiniz için
04 Yorumla
Soran3 güteşekkürler
Soran3 güKonulu +18 öneriniz var mı arkadaşlar diye bir soru sorana yazmam ben
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 güAllah kolaylık versin işin zor çocuk var mı
02 Yorumla
Soran3 güamin çocuk yok
- 1 gü
Konuşalım mı
- Aile & Toplum konusunda 883 cevap paylaştı.
4 güAllah rahmet eylesin.
kendi ayaklarının üstünde durmalısın011 Yorumla
Soran4 güKendi ayaklarımın üzerinde duruyorum orada sıkıntı yok
- 4 gü
O zaman yeni insanlarla tanış arkadaş edin
Soran3 gühalden anlayan insan bulmak zor
- 3 gü
Evet herkes menfaat peşinde
Soran3 gükesinlikle öyle çok arkadaşımız vardı eşim hastalanınca ve sonrasında vefat edince hepsi yok oldu
- 3 gü
Oysaki kimsenin bir şey beklediği yok onlardan.. bazen içten sorulmuş bir nasılsın bile yetiyor
Soran3 güaynen öyle
- 3 gü
Ben sorayım nasılsın?
Soran3 gühamdolsun bu günümüze
- 3 gü
Allah iyilik versin
Soran3 güamin hepimize
4 güBenim gibi bahtın kara. Giden gençlik ile kaldın ortada. Hiçbir yere sigamazsin.
03 Yorumla
Soran4 güBir yere sığmaya ihtiyacım yok Allah'a şükür işim gücüm var
- 4 gü
O zaman olanla yetin. Ne diyebilirim ki? Ben sana işsiz güçsüzsun demedim. Nasıl ters anladın bilemem. Lafı duvarda bırakınca, diyecek söz birakmadin
Soran3 gühiç bir yere sığamazsın ne demek?
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başın sağolsun allah yardımcın olsun. Sosyalleş kendine zaman ayır arkadaşlıklar edin
01 Yorumla
Soran4 güAmin
Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. Başın sağ olsun. Babana acil şifa dilerim. Seninde bu ortamda sana iyi gelecek şeyleri yapman şart
01 Yorumla
Soran4 güAmin teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 güDesene sorumlulukları üstüne alan biri geçmiş olsun dert sende eksik olmaz
04 Yorumla
Soran3 güher sorumluluk bende biri benden sorumluluğumu alsın istiyorum
- 3 gü
Zor imkansız biri almaya çalışsada sen bırakmazsın
Soran3 güneden bırakmayayım hayat yükümü birileri hafifletsin istiyorum
- 3 gü
Yani demek istediğim birisi o sorumluluğa girsede sen sorumluluk sahibi olduğun için dert edersin
- Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.
4 güFarklı çevre farklı hobiler güzel bir yönlenme olur
02 Yorumla
Soran3 günasıl olacak o
- 3 gü
Güzel bi ortam oluştur kendine spora git ne bilim bi eğitime git farklı bi moda gir
2 güBöyle dönemlerde bir kadın olarak konuşmaya İlgiye çok ihtiyacın oluyor değil mi😪
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin işiniz zor kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güSenle mektup arkadasi olalım mi? Hic tanımadığın biriyle dertleş sohbet et icini dok birini tanı, mektup gelecek mi diye her gün her dakika mailini kontrol et, farklı amaçlar barındırmadan sadece sohbet maksatlı, iyi gelir mi sana?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 güBende ayni yastayim benimde esim vefat etti. Evlenmek istiyorum. Eger sendr istersen konuslanmmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 güMaddi durumun nasıl? Sıkıntın yoksa gayette iyi bi hayat senin elinde
00 Yorumla
2 güHemen bir arkadaş eş arayışına geçme hayatını nasıl daha iyi yaparsın nasıl daha iyi bir yere gelirsin bunun için kafanı kullan hedef köy önüne ve hedefine ulaşana kadar durma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 güYalnızlık zor seninle ilgilenen seven erkeğin olması lazım
00 Yorumla
2 gühobi edinmek sanırım en iyi çözüm aktivite yapmak spora başlamak ve yeni arkadaşlar edinmek sosyal çevre iyileştirir
00 Yorumla
3 güArkadaş olarak sohbet eder dertlesiriz istersen bende 40 yaşındayım ne zaman istersen dinlerim
00 Yorumla
3 güAllah yardımcın olsun
Hayat devam ediyor yeniden hayata sarıl, güçlü ol dik dur02 Yorumla
Soran3 güamin teşekkürler
- 3 gü
🙏🙏
4 gükonuşacak birisi yok mu bi aktivite bul kendine
02 Yorumla
Soran3 güyok
- 3 gü
yalnız sıkılırsın zor olur ya
1 güYalnızlık Allaha mahsustur. Tek dert ortağınla her zaman sohbet edebilirsin.
00 Yorumla
2 güBende yalnızım hiç arkadaşım yok saygı çerçevesinde arkadaş olsakmi
00 YorumlaBence ksfsnı dağıtacak aktiviteler yapmalısın arkadaş edin mesela
00 Yorumla
2 güBu bir çağrı mı mesaj mı ne yapman lazım yani düşün bi
00 Yorumla
4 güAllah yardımcın olsun. Zor bir durum ama aşılmayacak bir durum yok.
00 Yorumla
4 güHayat bu ya yalnız yasayacaksin ya da birlitke yasiyacaksin ama ikisimdede bedel var
00 YorumlaBen de 41 yasımdayım yanlızım
07 Yorumla
Soran2 güEsin vardır ya da ailen
Soran2 güHimmmmm
- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
2 güAllah yardımcın olsun
04 Yorumla
Soran2 güamin
- 2 gü
Hangi şehşrdesin
Soran2 güBalıkesir
Soran2 güsebep?
2 güBuradasınız artık yanlız değilsiniz ;))
01 Yorumla
Soran2 güteşekkürler
4 güSenin çocuğun var mı
06 Yorumla
Soran4 güYok
- 4 gü
Çalışıyor musun
Soran3 güevet
- 3 gü
Ne işle meşgulsün
Soran3 gümuhasebe
- 3 gü
İşinde yoğun kimseye ihtiyacın yok sanki
- Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı.
4 güOha ya seni düşünen yok :( yazık herkes keyfinde
02 Yorumla
Soran3 güaynen öyle
- 3 gü
Sende kimseyi düşünme ya :(
4 güNerde yaşıyorsun ki
01 Yorumla
Soran4 güBalıkesir
33 dkBuraya yaz rahatlarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Sosyalleş burdan veya reelde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 güburada biz varız yetmez mi
00 Yorumla ikinci bahar yaşamalısın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
2 güBurada insanlarla dertleş
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. ALLAH yardımcın olsun eğer gerçek ise.
02 Yorumla
Soran3 güAmin Tek kelimesinde dahi yalan yok
- 3 gü
burada çok ilginç sorular açabiliyorlar o yüzden öyle yazdım. hobi edinin, yabancı dizi izleyin. arkadaş kavramı genel olarak zor bence. özellikle duyarlı biriyseniz zor. ALLAH duyarlı, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Biran evvel evlenmeniz tavsiye ediyorum
00 Yorumla
3 güTekrar evlenmeyi düşün
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. Yalnızlık çözümleyici var (benim gibi)
00 YorumlaBaşınız sagolsun konusabilirmiyuz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 gütanışmayı dene hoşuna giden biriyle.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı. Arkadaş edinmelisiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı. Çokta yanlız satilmazsin biz varız 😉
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 güSporla başlayın bence dönüşe
08 Yorumla
Soran3 güpilatese yazıldım
Soran3 güarkadaş derken iş yerindekiler yine aynı kişiler farklı kişiler yok
Cevap sahibi3 güFarkli ortama girin
Soran3 günasıl
Cevap sahibi3 güHangi şehir
Cevap sahibi3 güHey
Soran3 gühey derken?
Cevap sahibi3 güYanlış oldu 🙃
Gizli Üye(36-45)4 güİş hiç çocuk çoluk yok mu sende
03 Yorumla
Soran4 güHayır yok 1.5 yıl evli kaldım bir kaç aylık evliyken eşimin kanser olduğu ortaya çıktı
Cevap sahibi4 güİş güç?
Soran4 güİsim var çocuk şükür
Gizli Üye(30-35)2 güBul birini evlen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı.
3 güsenin çocuğun yok mu
06 Yorumla
Soran3 güYok Bu ne biçim üslup böyle
- 3 gü
yanlış olan ne
Soran3 güyazdığını Okursan anlarsın
- 3 gü
çocuk yok mu demenin nesi yanlış
Soran2 güÇocuğum yok demek yanlış değil senin sorduğun sorunun üslubu yanlış
- 2 gü
peki senin tavuğun horoz olsun
Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Çocuğun yok mu
02 Yorumla
Soran3 güyok
- Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı.
4 güÇocuk yap
02 Yorumla
Soran3 gü40 dan sonra uğraşamam ayrıca ölmüş kocadan nasıl çocuk yapacağım laf olsun diye yorum yapma
- 3 gü
Evleneceksin tabiki.
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler