Hayvanlardan korkar mıydınız? Ben küçükken bile her gördüğüm hayvanı severmişim😄 kuzenimin k9 köpeği vardı ben minnicik bişeyken o köpeğin boyu benden uzundu kafamı kaldırıp köpekle göz göze gelmeye çalışırdım sşkdjdjs köpeğe sarılır öperdim. Şimdi 4 yaşında bi kuzenim var kendisi kedi görünce bile çığlığı basıyor 🤦🏻♀️😄
Benim hayvanlar ile aram her zaman iyiydi ki hala da iyi zaten insanlardan çok hayvanları seviyorum her zaman için.. mesela yavru bir köpeğim olsun isterdim her zaman bir gün kendi evime çıkarsam almak istiyorum tabi ki de.. . insanlarda n bile daha çok güven duyarım hayvanlara çünkü zor zamanlarda bizi bırakmazlar her azman yanımızda olurlar.. @merakettimmiste senin gibi düşünüyorum bende abla :D
Bir tane çoban köpeğimiz vardi sanki benim fedaim idi.. Kaybolmuşum beni o bulmuş,. Kar yağdığında dedem al bunu kara bula der ona verirdi beni yakalar götürürkarda yuvarlardı dedem yeter dediğinde geri getirdi.
Ponçikti. Çok hoş bir bağımız vardı yanlarına gidip sevmeye çalışırdım ama özellikle kuşlar hemen kaçardı. Ardından konuşup ikna etmeye çalışırdım sadece yem vericem kötü bir niyetim yok diye. Kedi köpek görünce ayrı bir sevinirdim hemen pıtı pıtı yanına koşar severdim. Şimdi de sevmeden geçemiyorum bu yüzden çoğu yere gecikiyorum 🤭
Ben insanlara değil ama hayvanlara tam bir sevgi pıtırcığıyım ve bu küçükken de böyleydi. Babaannemlerin bahçesinde bir sürü kedi vardı. Babaannemi görmeye geldim deyip aslında kedileri görmeye giderdim. Gece olunca da hepsini bahçedeki koltuğa getirip üzerlerini örter öyle gider uyurdum😂 benimle az dalga geçmediler bu yüzden 😂😂
hiç bi zaman korkmadım ben çocukken hayvanlardan böceklerde dahil
sürekli köpeğim vardı zaten babama ise ağlaya zırlaya civciv aldırırdım onu karton kutuda beslerdim ve ölürlerdi 😀 çocukken evin bahçesinde oyun oynarken karınca görürdüm yorulmasın diye avucumla onu yuvasına taşırdım çekirdek kabuğu vs taşıyordu 😀😂
Küçükken bu kangalımız vardı onun kuyruğuna basmıştım yanlışlıkla o da haliyle beni ısırdı canı yandı. Dayımgil de dişinden kan değdi diye vurdular köpeği ondan beri hayvanlara bir sevdam var. Bırak vurmayı bağıranın afedersiniz s... belasını. Mahallemizde 15 tane kedi var 1-2 gelip giden köpek var hepsini de gördükçe beslemeye çalışıyorum, mahallede kavga etmediğim kalmadı onlar için. Onlar insanlar gibi karaktersiz değil en azından uzattığın eli ısırmıyor.
Hayvanlara aşığım, karşılıksız severim. Çocukları ise uslu oldukları sürece severim, aile terbiyesi almamış, sürekli ağlayıp zırlayan, bağıran çağıran, onu bunu kırıp rahat durmayan aptal çocuklara tahammülüm yoktur.