Sürekli sokaktan yavru köpek yakalar getirir evin arkasındaki bahçeye tuğladan yuva yapardım. Sonra bizimkiler yıkar hayvanı götürürdü. Sonra kumru yakaladım evcilleştirilen. Kafesi camın önündeydi, kışın ben köye gidince donmuş, babam muhabbet kuşlarına takmıştı 10Tane felan vardı. Odaya hedef koyup boncuklu tabanca ile ateş ediyordum, duvardan sekenler onlara değip öldürmüş. Küçükken 20 civcimiz vardı, en sevdiğimi kedi kapmıştı o zaman çok üzülmüştüm. Şimdi 2 kedim var mutlu mesut yaşıyoruz.
Küçükken de korkardım hayvanlardan, şimdi de korkuyorum lakin civcivle alakalı unutmadığım bir anım var, civcive gülümsemiştim, civciv de arkamdan doğru geldi, öyle mutlu olmuştum ki lakin sevemedim, belki de en sevdiğim rengin sarı olması bu sebebten :)) Kuzuları, güvercinleri, martıları, kedileri, civcivleri 💛 çok sevsem de uzaktan sevmeyi yeğlerim, inanılmaz bir korkum var hayvanlara karşı
Benim küçükken de hala da hayvanlar ile aram çok iyi hayvanları seviyorum hem de hepsini hayvanları sevmek beni mutlu ediyor ayrıca insanlar gibi değiller sevimli ve gerçek dostlar ama en çok Rakunları seviyorum ben sjsjsj
bağ kurmak güzel ama öldüğü zaman öyle olmuyor işte :/ benim de sadece küçükken işte şimdi profildeki gibi civcivlerimiz oluyor ara sıra tavuklarımız var sdksd ben pek ilgilenmiyorum ama onlarla :D
Evet ya, öldükleri zaman insan kendini çok kötü hissediyor :/ Neden ilgilenmiyorsun 😼 ben senin yerinde olsaydım annelerinden çok ilgilenirdim beni anneleri sanalarlardı sşlddjsh
😂😂 anneleri de öyle diyordu gagaladıkları zaman görürüm seni sdjsd bilmiyorum ilgilenesim gelmiyor hem zaten Anneleri hep yanlarında bazen problem olabiliyor hem kediler falan kapmasın diye içerde tutuyoruz genelde :D
ben genel olarak bahçedeki kümes tarafına hiç bakmıyorum sdjsdds
hasdsfsd tamam ya hallederiz bir şekilde ya civcivi çıkarıp annesini içerde bırakalım ya da annesi dışarda kalsın sen içerde civcivi seversin asjhs çözüm buluruz :D
aaa çok iyiydi. inekler sevimli kadife gözlü danaları kediler köpekler tavşanlar. ama sevimsiz hindilerle ve kazlarla aram iyi değildi hiç. özellikle kazlar grup halinde kovalarlardı beni. yoksa aslında sevimli hayvanlar
Süperdi. Ortaokul dönemlerinde babam alman kurdu getirip onunla büyümemizi ve sorumluluk almamızı sağlamıştı. Hayatım boyunca dönem dönem hep köpke besledim 🖤