Çocukluğundan bu yana hangi hayvanlara kendini daha yakın hissettin?
Yunus 🐬
Yunus 🐬
Yaa yunuslar dünyanın en zeki, en duygusal ve sosyal canlıları. Aşırı guzeller ve çok sevimliler kesinlikle 🐋
Benim ki ise köpekler 🐶 Duygusal olmaları beni çok etkiliyor. Ben de onlar kadar duygusalım. 😄 Sevgiyi bedenleriyle göstermekte çok ustalar. Kucak kucak onlara sarılmak insana nasıl huzur ve güven veriyor anlatamam. 😃 Bazıları kahvehaneler de gazete okuyan amcalar gibi etrafa uzun uzun bakışlarına bitiyorum 😃 Çok akıllılar. Mahallem de selamlaştığım böyle arkadaşlarım var. 😃 Arasında ki bağı güçlendirmek, gece gece yanlarından huzurla geçip gitmek isteyenler arada bir paket mama alsın versin. Ondan sonra tüm sokaklar sizin olsun, arkanızda koca bir ordu kuyruk sallasın 😃 Köpekler çok duygusal ve bağlılar. Bu sevgilerine bayılıyorum. Ayrıca çok oyuncu ve anlayışlılar. Halden her şeyden anlıyorlar. Seni hemen tanıyorlar. Dünyanın en guzel canlıları. Gerçek bir dost. O yuzden köpekleri çok seviyorum. Sevgi ve sadakatlerini kendime çok benzetiyorum 🐶 😃 Sahiplenici, anlayışlı, oyuncu ve sevgi dolular 🐶 Dilleri olsa keşke sohpetler edebilseydik ☺ Bu düşünceli güzel canlılarla zaman geçirmek çok büyük ayrıcalık. 🐋🐶😸🐦
Çocukluğumda karabaş isimli bir çoban köpeği vardı ben kaybolduğumda beni o bulmuş ve beni hiç bırakmazdı bazen beni yavrusu gibi taşırdı belimden elbisseden tutup.. O nedenle köpek benim için en değerli hayvandır asla ihanet etmeyen.
Çocukluğumdan bu yana kaplanlar hep ilgimi çekmiştir gerçekten çok büyüleyici canlılar ve gerçekten çok havalılar. Kaplanlar için yalnız kral diyebilirim.
Cevap
12Cevap
Tembel hayvan , aşırı sevimli ve en masum hayvan bence aynı zamanda :)
Bir hayvanı sürekli gördüğüm için onu kendime daha yakın hissettiğim oldu.
O da köpek.
küçük bi kedim vardı..
Kopekleri severim belki etrafim da olduğu içindir
Kedilere Ve Köpeklere Kendimi Yakın Hissettim
Köpeklerin bende ki yeri ayrıdır..
Kedi
tavuk 🐔
Balıklara ve kuşlara
köpekler
Bende yunus baligi
Kedi😺
bozkurt tabiki