Genel olarak bocekler falan disinda tum hayvanlara yakin hissediyorum gözlerine baktiginda o masumiyet tatlilik yakin hissrtiriyor muhabbet kusu olur papagan kedi tavsan kopek civciv farketmez hepsi birbirinden tatli
Çok kişiye zarar verdim ister istemez. Ailem bile arayıp sormuyor artık. Umarım bu içimdeki sevgisizlik tohumlarıyla daha fazla kimseye zarar vermeden geberip giderim
Yanlarında huzurlu hissediyorum. Bir zararları yok kimseye ve dışarda çok besliyorum güvercinleri. Artık arada bir muhabbet var gibi. Selfie bile çekindik. Alıştılar bana :) sabahları penceremin önüne gelip tıklayan güvercinler var. Muhabbeti kurduk
Buğdayı yiyor onlar :) daha ne konuşalım muhabbet yeterince ileri. Klasik kedi köpek sevgisi bunaltıyor beni doğada o kadar canlı varken. Kuzuları da çok severim tabi imkan yok
Yavruydu ona rağmen yaklaşamadım, eve getirdikten sonra acıkana kadar yanaşamadım saklanıyordu. Sincabın kalbine giden yol midesinden geçiyor fındık fıstıkla kandırdım rahmetliyi 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genel olarak bocekler falan disinda tum hayvanlara yakin hissediyorum gözlerine baktiginda o masumiyet tatlilik yakin hissrtiriyor muhabbet kusu olur papagan kedi tavsan kopek civciv farketmez hepsi birbirinden tatli
Böcekleri niye sevmiyorsun
böcekler dışında yazdım okuman yokmu
Benim var da senin okuduğunu anlama becerilerin o kadar iyi değil
hee evet kb :D bilmem iğrenç oldukları için tiksiniyorum pis geliyor sevimsizler
Cevaplamasan da olurdu artık
tavsan cünkü benim de tavsan dislerim var hahdjajdjw
Bizim köpek dişlerimiz de var, diş ne alaka bacı
öndeki 2 disden bahsediyorum ben cahil
Ben de öndekilerin yanında olanlardan bahsediyorum
o zaman kendi cevabımda yazdığım kurt daha da mantıklı oldu şimdi.
Sokakta yaşayan köpeklere benzetiyorum kendimi. Onlar da yapayalnız ben de
Öyle deme gece gece ağlarım
Etrafımdaki herkes gitti. Ailem gitti, sevdiğim gitti, arkadaşlarım gitti. Yalnız başıma ölücem. Bunu kabullendim artık.
Saçmalama dünyada 8 milyar insan var
Zehirliyim ben. O yüzden kendimi insanlardan uzak tutuyorum olabildiği kadar. Benim karanlığıma kimse girmesin istiyorum
Niye öyle bir şey istiyorsun ki
Çok kişiye zarar verdim ister istemez. Ailem bile arayıp sormuyor artık. Umarım bu içimdeki sevgisizlik tohumlarıyla daha fazla kimseye zarar vermeden geberip giderim
Yanlış düşünüyorsun bence
tembel hayvan
Nie
sürekli uyumayı severim ve üşengeçimdir yavaş hareket ederim o yüzden
O zaman gayet mantıklı.
kumru
Niye
Karpuz
Off bu benim favori cevabım teşekkür
tembel hayvan
Doğru cevap
kedi
kurt
Kedi
Bal porsuğu
Yoo o benim
Güvercin sanırım.
Nie
Yanlarında huzurlu hissediyorum. Bir zararları yok kimseye ve dışarda çok besliyorum güvercinleri. Artık arada bir muhabbet var gibi. Selfie bile çekindik. Alıştılar bana :) sabahları penceremin önüne gelip tıklayan güvercinler var. Muhabbeti kurduk
Hmm seviyorsanız birbirinizi bi konuşun bi simit buğday bişeyler yiyin
Buğdayı yiyor onlar :) daha ne konuşalım muhabbet yeterince ileri.
Klasik kedi köpek sevgisi bunaltıyor beni doğada o kadar canlı varken. Kuzuları da çok severim tabi imkan yok
Benim de sincabım vardı
Hayalim 😇😇 nasıl yaklaştınız
Yavruydu ona rağmen yaklaşamadım, eve getirdikten sonra acıkana kadar yanaşamadım saklanıyordu. Sincabın kalbine giden yol midesinden geçiyor fındık fıstıkla kandırdım rahmetliyi 🥺
Doğru diyorsunuz. Okulun bahçesinde çok cebimde fındıkla gezeceğim. Sonra alışıyor mu? Ölmesi üzücü olmuş. Hele ki öyle güzellikte bi hayvan
Okulun bahçesindeki gelmez ele bence ama şansını dene yine de 😬
Gelengiyi bilir misiniz? Ekmek ve su ile yaklaştırmıştım
Hayır ilk kez duyuyorum bakayım bi
Sincaba benziyormuş bu
Kedi 🐈