Kurt kangal kırması bir köpeğimiz vardı. Yeni taşındığımız sitede oldukça fazla evcil hayvan olduğundan bir veterinerle anlaşmışlar, hayvanların aşı zamanlarını kendisi takip eder ve gelip evde yaparmış. Biz de gittik tanıştık, köpeğimizi muayene etti, aşı tarihlerini kendince not aldı falan.
Bir gün ben iş yerindeyken gelmiş eve aşı zamanı diye. Fakat hayvan huysuzlanmış yaptırmamış. Bu da korkmuş, gerçi zorbanın (köpeğimiz) cüssesi korkulmayacak gibi değildi. Eşim bile zapt edememiş ve beni aradı, yaptıramadık aşıyı diye. Tam yemek saatiydi ve iş yerim de eve çok yakındı zaten. Bekleyin, dedim ve çıktım eve gittim.
Fakat ben de zapt edemedim. Zorba nedense çok kızgındı adama. Neyse dedik, bugün zorlamayalım, bir iki gün sonra biz kliniğe getiririz. Gönderdik adamı gitti.
Ertesi sabah uyandığımızda zorbanın daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yaptığını gördük. Evdeki kitaplıktan bir kitabı çıkartmış ve parçalamıştı.
Eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakarken yerdeki kitabın ismini görünce anladı olayı eşim.
Köpek bakımı hakkında bir kitaptı ve veteriner beni beklerken kitaplıktan o kitabı alıp karıştırmış bir süre.
Zorba artık nasıl nefret ettiyse adamdan sırf kokusu sindi diye parçalamış kitabı...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Liseye giderken, yol üstünde seramik deposu vardı. Korumacı doberman cinsi köpek varmış..
https://www.youtube.com/embed/1Kx75wpC5ME
Sabahcı tayfa bilir, gün doğmadan yollarda yürüdük sokak lambasının aydınlattığı yollarda..
Bir gün yine sınıf arkadaşımla beraber yürürken bu tel arkasında köpeği gördük.
Erkeklik ya gittik maymun gibi hareketler yaptık, köpek ziklemedi ama sonra bize ayar vermek için havladı tele gelip, sinirli idi..
Tabi tel var rahatız..
O da ne, meğer bunun eşi varmış karşı kaldırımda uzanmış bu havlayınca öteki kulakları dikmiş bize doğru geliyor.
Biz topuk ama nası topuk.. Usain Bolt vardı 100 metrede o yıllar, yarışa girsek geçeriz..
Şener Şen gibi kıçımıza vura vura.. Arkadaşım iyi koşardı, onu bile solladım..
Vay arkadaş..29 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣geberdim olaylar cok iyi
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBizim köyün horozları ve tavukları benden çok korkar çünkü çok ustaca yakalarım onları
Ciddiyim ustaca horoz yakalıyorum. refleksim çok kuvvetli çünkü
Kedilerin öyle ilginç hallerine rast geldim ki mesela.
Ya birde aslında fazla hayvan meraklısıyım ama küçükken civcive taş attım Civciv sakat kalmıştı. Cok pişman oldum ama küçüktüm bunu eğlence sanıyordum ama pişmanım daha dokunmam civcivlere12 Yorumla- +1 yıl
Bazen köye gideriz de oradaki anılarım. İstanbul da pek ilginç bir şey yaşamadım
+1 yılHoroz atlamasını çok felaket bir şekilde 2 kere yaşadım. Birisinde durduk yere sinirlendi ve kafama çıkıp didikledi, diğerinde ise yavrusu ayağımın dibine geldi ben de elime alıp sevmek isterken birden koşarak atladı kafama ve elimde ki yavruyu da refleks olarak fırlatmış bulundum arkaya doğru, kafamın derdine düşmüştüm üzgünüm.🤦♀️
Neyse ki bir şey olmadı, bana da yavruya da.😒23 Yorumla- +1 yıl
Psikopatlar atlamaya yer arıyorlar.😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ooo uzaylì kediler yaa sanki bu dünyadan değiller😁Her günn aksiyonumuz bitmiyor. bizim ufakli büyüğe salça olmaya başladı😁 șimdi oyun oynuyorlar, ufaklik bilmediği için abartiyor. Abartıncada bizim pençesiyle bir vuruyor savuruyor onu😁ufaklikta oyun zannediyor tekrar tekrar gidiyor yanina hepde pençeyi yiyor büyükten😂😂😂
12 YorumlaMuhabbet kusumun ilk defa adimi söyleyip omuzuma konduğu an , kafese girmesi gerektiği zamanlarda anlayıp, saçlarımın arasına saklanıp enseme gizlendiği anlar 😍😍😍ona küstüm deyip yüz vermeyince yemini kafama fırlatip bağırdığı anlar... çok şeker ya 🥰😍
11 Yorumla- +1 yıl
Yaahh😅tam arkadaş olmuşsunuz siz ne güzell yaa 😍💞
+1 yılKüçükken kedime oje sürmemi
Civcivimi kuçu kuçu diye alıştırmamı
İsim koyduğum bir arı beslememi (5-6 santimlik) saymazsak
Kedicigimden bahsedersem ağlayan insana dayanamayıp gidip patisiyle gozyasini silerdi
Bir de çatıya çıkıp inmediği bir zaman onu aşağı haşlanmış yumurtayla indirmiştik çünkü en sevdiği yiyecekti Biz itfaiye çağırmıştık ama görevlinin biri yüksekten korktuğundan diğeri de kediden korktuğundan kendi kendine başarmıştı akilli pisicikim11 Yorumla
+1 yılMuhabbet kuşum ile markete gittik. Omzumda gören herkesin ilgisini çekiyordu. Sonra kasada birileri dokunmak istedi kuşa. Bundan hiç hoşlanmaz. Sanki kafasını koparmışız gibi bağırmaya başlar. Yavrum korkudan kulağımın altına pusmuş.😊
11 Yorumla
+1 yılKüçükken köyde ufak bir kuzunun beni kovalaması ve benim onu köpek zannedip arkama bile bakmadan düz duvara tırmanacak kadar kaçmam 🙄🙄oysaki küçük tatlı bir kuzucukmuş ama tazı gibi koşuyordu ve doğru düzgün görmemiştim bile 🙈🙈
11 YorumlaAskerde egitim yaparken boynumu arı sokmustu benden birgun once baska birini sokmustu 2 gun istirahat almisti bende o umutla kostura kostura revire gittim istirahat alicam diye igne yapip egitime geri yolladilar😀
11 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 523 cevap paylaştı. Hemen önümde bir sokak kedisinin, yolunda yürüyen sokak köpeğini acımasızca pataklamasına şahit olmuştum. Kavga o kadar hızlı oluyordu ki kediye tekmeyi atıp köpeği kurtaracak anı bile yakalayamadım. Köpek kaçarak canını zor kurtardı.
11 Yorumla
+1 yılBir keresinde bir köpeği sevecem dedim üstüme saldırdı, kedi beni tirmaladi 🤣Kars'ta köpek benimle oyun oynamak istiyormuş meğerse bende korkidan koştum o da beni kovaladı
23 Yorumla- +1 yıl
Hep bir kötü anım var ama hala çok seviyorum hayvanları
+1 yılKöydeydik. Yaşım 16. Horoz sabahın köründe bi ötmeye başladı. Cama çıkmış birde. Böyle bi ötüş duymadm yani.. Ama nasıl korktum. Ağlamaya başlamıştım. Bütün milleti ben uyandırdım. 😅
21 Yorumla
+1 yılKütüphaneden çıktım gece 3 sokaklar bom boş zifiri karanlık. Öğlen yemeğimden bir parça verdiğim köpek geldi yanımda yürüdü koruma gibi bana eşlik etti eve kadar 😂
21 Yorumla
+1 yılbir sürü mersinee hayvanat bahçesindeyiz maymun kolumdan tutup çekti kafese yapıştırdı. annemlerin köyündeyiz kazı ayağımı gagaladı. defallarca köpeklerin kovalamışlığı vardır. Arkadaşım eski bir evin bir deliği vardı oraya elini atıp içindeki samanları çıkardı ve içinde 20den fazla kuş vardı hepsi çıkıp saldırdı.
11 Yorumla
+1 yılGeçici görevime başlamıştım. Bir de ne göreyim, eski sevgilim kapıma gelmiş (!) Öylece sessiz sedasız duruyordu. Kapıyı açar açmaz içeri daldı. Acımadan bastım.
12 Yorumla- +1 yıl
🤷
+1 yılKedi fobim vardı önceden, ilk defa bir kedi ile yakınlaştım ve sevmeye başladım. Kucağıma alıyım derken kemiklerini incitmiştim ve beni kovalamaya başladı
11 Yorumla
+1 yılÇocukken keçiyle kafa tokuşturuyordum sjsjs
Attan düşmüşlüğüm var
Köpekte kovaladı.
Kedi ayağımı tırmalamıştı o anlık refleks ile merdivenden düştüm13 Yorumla- +1 yıl
🤢 o kadar kötü değil bence
Orta okul dönemiydi. Ananemlere girmiştik yemeği yarım bıraktım. Annem bak bitirmeden köpek kovalar seni dedi ve eve dönüşte köpek kovalamıştı 🤯
21 Yorumlaen iyisi bendedir, dayımların çiftliği var küçükken gitmiştim kuzenimlerimle masada otururken onlar bir anda kaçtı, başta anlamadım ama arkamdan yaklaşan ineğin yanağımı yalaması ile farkına vardım olayın, bayağı ağlamıştım hatta bağırmamdan dolayı kaçmıştı hayvan hdkshdsknd o günden beri korkuyorum ineklerden
03 YorumlaGece sahilde gezerken sahil güvenliğin köpeği saldırdı tam kapıyordu bacagımı bır hamleyle kurtulup güvenlik külübesine girdim ama nasıl kaçıyorum 😃
21 Yorumla
+1 yılKedimin ona güldüğüm için bana patisiyle defalarca vurması. Yalnız cok naif hayvandir kendisi tirnak acmadan vuruyor
11 Yorumla
+1 yılÇöpü çöp konteynera atacakkan kedi fırladı icinden ve cok korkmustum komik bir an olmustu benim icin 😂😂😂
11 Yorumla
+1 yılKedilerimin masaj yapması en tuhafı buydu birde sarılması. Çok ciddiyim bir tane kedimi sarılıyordu ama sadece anneme
11 Yorumla
+1 yılBir karganın saldırısına maruz kalmıştım. Derken ikincisi de gelince kendimi Alfred Hitchcock'un The Birds filminde hissettim.
13 Yorumla- +1 yıl
Gülme, cidden kötü bir deneyimdi.
+1 yılKüçükken buzağılara elbise giydiriridim. tavuklara da
Onun dışında kediyi suya atip pişman olmam sonra kediyle sarıla sarıla aglamam11 YorumlaÇok fazla var ya :D. Küçükken hindi kovalamıştı, horoz yüzüme atlamıştı, tosun kovalamıştı, köpek kovalamıştı böyle çok oldu.
11 YorumlaDuş alırken, duşakabini açıp içeri girmişti kedim 🤦🏻♀️
21 Yorumla- +1 yıl
😬😅
Esekten düştüm
Katirdan düştüm
Ölmedim ya laaa12 Yorumla
+1 yılBir delikten içeri bakarken birşeyin bana doğru koştuğunu görmem ve daha sonra farenin önce başıma sonra yere atlaması olabilirr
12 Yorumla- +1 yıl
:D o kadar da kötü değil be
Benim kedim bana kıl olunca ayakkabıyı klozete atıyor.
13 Yorumla
+1 yılne zman köye gitsem babannemin horozu kovalıyor, bide aynı horoz nasıl nefret ediyorsa artık benden.
11 Yorumla
+1 yılEvet, beyaz horozumuz vardı ve bacaklarıma saldırırdı
11 YorumlaArı, yılan, köpek, kurt, horoz hangi birini anlatim😁
15 Yorumla
+1 yılKöpek sürüsü tarafından kovalanmıştım 🤦♀️ Allah tan bir adam yardımcı oldu da kurtuldum.
14 Yorumla- +1 yıl
Yıllar geçti tabii üstünden artık sokak köpeklerine yaklaşamıyroum o derece kötüydü.
- +1 yıl
Umarım. 🙂
Köpek kovalıdı, ağaca çıktım kız köpeği kovaladı beni aşağıya indirdi. En kötüsü buydu herhalde.
11 Yorumla
+1 yılKeçi yavrusu bana toslayıp durdu oysa ben onu ellerimle beslemiştim. 😔
13 Yorumla- +1 yıl
Baktım olacak gibi değil duvara tırmadım puştta bir yere gitmiyor inmemi bekliyorudu csfsf
+1 yılGeçenlerde kedim üstüme düştü... Bacağım elim kan içinde kaldı. Bütün tırnakları kullanmış sıpa 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvahh😬geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken bizim dana peşime düşmüştü beni dereye yuvarlamıştı az kalsın boğulup ölecektim abim kurtarmıştı
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😅
+1 yılSiparişe gidiyordum yolda köpek kovaladı o yüzden siparişi götüremedim. Dükkana döndüm ve ben bunu götüremem dedikten sonra müşteriyi aradım. Müşteri kahkahalara boğuldu teşekkürler dedi kapadı. Sanırım en kötüsü buydu.
11 Yorumla
+1 yılÇocukken yaşamıştım.. bir keresinde hindi kovalamıştı sağolsun kapıya kadar birinde de köpek eşlik etmişti.. aslında o kadar çok ki ilk aklıma gelen bunlar..
11 YorumlaCanım kızımın 6 yıldır nerdeyse her sabah bıkmadan usanmadan burnumu ısırması...
😽21 YorumlaBir sabah ezanında saldırmaz dediğim köpek bana hırlayarak saldırdı
11 Yorumla
+1 yılKöpeğimiz vardı... babamın motosikletinin arkasından gitdi ve kayboldu. 3gün sonra geldi. Mucize gibiydi...❤ adı "Nayda"dı
12 Yorumla- +1 yıl
🌸👭
+1 yılVar bi sokak kedisi kucağıma oturdu kızın biri de geldi kucağımda hayvanı sevdi arkadada babam
10 Yorumla
+1 yılkedimin ayaklarını bantladım ama eğlenelim diye sonra aldım öptüm ve beni tırmaladı :D
21 YorumlaSanırım köpeğimin sevgilimi kıskanması 😂
Evlenince ne yapacak çok merak ediyorum 😂11 Yorumla
+1 yılşaka gibi ama arı kovalamıştı ve hayatımda hiç arı sokmadı
11 Yorumla
+1 yılÇocukken ineği severken boynuzlarından tutmuştum, sinirlenip beni bir oraya bir buraya salladı :D
00 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğim kendisine yemek verdiğim bir Alman kurdu bacağımın arkasından ısırmıştı hain
00 Yorumla
+1 yılHorozda kovaladı ne yaşamadım ki
12 Yorumla- +1 yıl
Ördek üstüme etti kuş biberli sosa düştü he hey
Benim kedimin el-ayak fetişi var
11 Yorumla
+1 yılKedimle half life oynamak
11 YorumlaKimin yoktur ki 🤭 ben söylemem😀
13 Yorumla
+1 yılÇocukluğumda bi kovalanmislığım var tabi 😂😂
11 Yorumla
+1 yılKöpek tarafından kovalanmışlığım vardı
11 Yorumla- +1 yıl
🙃
+1 yılTavuk kulağımı ısırmıştı hastaneye kaldırdılar
18 Yorumla- +1 yıl
Ne olmuş yani civcivini çalmaya kalktıysam
- +1 yıl
Yavrusunu elinden almaya kalkarsan olacagi bu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ya ne bileyim saldıracağını 😂😂
Bebeklik hataları - +1 yıl
Aa bir de bizim kedi evin önündeydi küçükken seveyim biraz dedim
Ayağımı tırmaladı pust - +1 yıl
Özür dilerim hocam pust dedim
+1 yılTavuk başıma çıkmıştı
11 YorumlaEşekten çifte yemiştim.
13 Yorumla
+1 yılAyagimi karşı cins sanip kelkinmesi ve benim onu mutlu etmek icin kipirdamamam...
10 YorumlaBu saydıklarının hepsini yaşadım 😂
11 Yorumla
+1 yılBir serçenin peşinden koşmuştum.
113 Yorumla- +1 yıl
Zor ama eğlenceli 😂
- +1 yıl
İlk işim seni aramak 😂
- +1 yıl
Telefon numaranı alayım o zaman 😂
- +1 yıl
Serçe çok istekli görünüyor 😂
- +1 yıl
Serçenin halinden en iyi serçe avcısı anlar 😂
- +1 yıl
Serçe bu avcıyı adam eder bence 😂
+1 yılEvde iki tanesiyle her günüm ilginç.
10 Yorumla
+1 yılBenim bacak aramı kokluyor
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler