Benim kedim koltuk altımı yalamıştı en enteresanı da oydu.🐈
Sizin:))
Sizin:))
Ben prenses adli kedim sabah ben uyurken eve girmis bas ucuma gelmis uyanmami bekliyodu hatta kafamdan battaniyeyi acmaya calisiyodu. Minnos diye bi kedim daha vardi abinler ps2 oynuyordu o zamanlar o vardi televisyonun onune oturmus merakla izliyodu insan gibi daha coook var ya kedilerle anım bol benim🤣🤣
Benim başıma da ne gelmişti biliyor musun Yeni bir eve taşınmıştım ve teras kattaydı Gece yatıyorum sanki yanımdan bir şey geçmiş gibi oldu ama evde sadece ben varım benimle kalan hiçbir şey yok , ardından dedim ki herhalde yani Rüzgar falan ardından birkaç saat geçti tekrar bir baktım bir şey koşarak başka tarafa geçti cığlığı bastım sonra bi baktım kedi 🤣 meğersem kedi çatı Catı gezip evlere giriyormuş çok korkmuştum ya
Valla bu kediler enteresan hayvanlar
Venus hanım 9 aylik bir kedicik ve ben nereye o oraya. Disari beraber çıkıyoruz, iceri beraber giriyoruz. Yukari beraber çıkıyoruz, asagiya beraber iniyoruz, yani ben nereye o oraya. Dışarıda basini beklemem gerekiyor, sicak soguk, yagmur, kar fark etmiyor, ona bakmadığı fark edince geri geliyor, ya da sesleniyor. Ona baktığımi, beklediğimi anlamak istiyor, cok garip farkindayim ama buna bir çare arıyorum, bir çözümü varsa aliciyim.
Çok tatlıymış. Keşke bir fotosunu da atsaydın. Onu besliyor musun
Küçükken dişlerini değiştirme dönemindeyken eve bir geldim masadan cüzdanımı düşürmüş. Cüzdanımı parçalamış, içinden 100 liranın yarısını yemiş, kimliğimin fotoğrafa kadar olan yerini yemişti 🥺
Cevap
31Cevap
Kedimin doğumunu yaptırdım ❤️ İlginç değil ama çok güzel bi histi, ben anne olmuşum gibi hissettirdi kızım 🌺
Ayy nasil oldu
Çok sancı çekti kızım ama 5 tane bebeğimiz oldu, şimdi kızının kızı hamile , sanırım 2 güne doğuracak 🥰
Avluda yatarken civciv gelip kollarimda uyumustu
Bir keresinde de başımda gezdiriyordum başıma bıraktı
Hahahah
Ahahaha benim de koklamıştı 😂 kediler seviyor orayı galiba 😂
Çok garip Ama genelde yavru kediler yapıyorum
Genelde yavru kediler yapiyor bunu
Benim 1 yaşını geçti. Ekşi şeyleri seviyor galiba. Koku olarak alıyorlar sanırım.
Kedilerim var pamuk gibiler, bakıyorlar dik dik, sanki bişey diyecek gibi, canları isteyince sevdiriyorlar. Yavruyken kulaklarimı ıstırıyorlardı. Öyle bi yerleri çizme olmadı hiç. Siyah beyaz özellikle çok akillı.
Ha buldum kısırlaştırılmadiği için erkek olan evde işemediği, sicmafigi yee kalmamıştı, böyle kar dolabının icinden ustune, valuzlerin en ucra koselerine kadar, bir aydan fazla surdu temizlemek.
Oyle işte yigenim
sokak köpeğim vardı beni her gün eve bırakırdı büyütüp beslemiştim sonra kendi yuvasına giderdi çok akıllı çok enteresandi benim için
evin her odasinda kameralar var ve bir keresinde kayitlari izlerken kedimin totosunu ben uyurken yanima gelip carsafa sildigini gordum ahahahah

O küçükken selfie çekmiştik 😊
Kolumu ayağımı filan ısıran tırmalayan kedim yüzüme yaklaştırdığımda hiç tırnaklarını çıkarmaz patisiyle sever ve yüzümü yalar. Çok ilginç benim için.
Burada anlatmaya korkuyorum linç yiyeceğim diye ama kopegim sevgilimle sevişirken odaya girdi sonra arkasını dönüp çıktı 🙂
Kedi dedesiyim , üç nesil oldu ama karnı doğan kaçtı 🙂 nankörler
kedim balkondan kaçıp evi terketti 1 gün sonra geri geldi dışarı hiç çıkmıyor şimdi
Omuzumdan inmiyor :) tuvalete dahi gitmiştik bir kez 😊
Evcil hayvanım yok evde hayvan beslemeyi pek sevmiyorum 😊
Köpeğim eski sevgilimi eve almazdı. Akıllı kızım benim. İlk başta anlam veremezdim sonra *** biri olduğunu görünce anladım.
Gecenin 3. de korku filmi izlerken bir anda karşıma gelip konuşmaya başlamıştı. Çok korkmuştum 😂
Kedi mi 😂
Kedi olsa gerçekten korkubç olurdu 😂
Halamin kedisi durduk yere uzerime atladi çildırdı hayvan durduk yere
Hahaha
Kedi ve köpeği
Amacı dışında kullanmayalim
Garilara iletin mesajımı
Gidiyom ben😝
Profilde resminizde kedilere bakıcılık yaptırdığınızı görüyorumm
Artik su kadindan bahsetme kadin sana dava açacak
Kötü bir rüya gördüğüm de rüyamda ağladığımda beni uyandırır
hâlâ var, muhabbet kuşum telefon kılıfımi sahiplendi kesinlikle dokundurtmuyor, birde yeni almıştım 😁
annemin muhabbet kuşunun kafamla ilişkiye girmeye çalışması 🙃🙃🙃
Kedime koltuk altımı yalattım demiyor da yalamıştı diyor 🤣🤣🤣
Nasil yalatabilirim daha neler
Ya seni ciddiye alıp Yazdığın yorumu yanıtladığım için kendime kızdım
Tavşanım vardi bie sabah uyandığımda bütün salonu misketlemisti
Bütün kabloları kemirdiğini söylemeyi unuttum
Kız Arkadaşımın Üstüne boşaldı haha
koltuk altini yalama nedeni kedilerin vucudundaki tuz oraninin az olmasi bu yuzden ter kokusuna vs ilgi duyarlar
Deodarant tan bayılmış olmalı 😊
Off çok var say say bitmez yaa😍😍🖤🖤
Kuzenimin kuşu kuzenimin sümügünü yemişti😝
Koptum njvsnsbsbsnbsa
Evcil hayvanım yok, olmadı
tavsanim gece tunel kazip beni terk etti :(
Hahahah komikmis
soru iyi detay igrenc
Igrenc olan sensin
Köpeğim biraz kuduruyor bazen 😆
Laptopumun klavyesinde gezintiye çıkmıştı.
Hangi birini anlatayım ki şimdi
Yok olmadı hiç evcil bir hayvanım.
Sabahın köründe üstüme işeyerek uyandırdı
Ee sonra noldu öldümü
Benim ki genital bolgemi kokluyor hep nedense
Bir kediden dayak yemiştik. Tatsız bir olaydı..
Allahtan başka yerini yalamamış 😂
yanağımı ısırdı
Hahah
Ucuz kurtarmışsın koltuk altıyla😂😂
Hayvan beslemiyorum
Evet onun tüylerini emdim MmMzzmz.
dedemin eşşeği ile var
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?