♾️ Çok güldüğünüz ya da mutlu olduğunuz anlar oldu mu? eğer evcil hayvan beslemiyorsanız da hangisini beslemek isterdiniz.

♾️ Çok güldüğünüz ya da mutlu olduğunuz anlar oldu mu? eğer evcil hayvan beslemiyorsanız da hangisini beslemek isterdiniz.

Alerjim olduğu için tek evcil hayvanım balık oldu.. Onu da çocuklar küçükken fanusun içinde olanları eline alıp dışarı çıkarmış sonra geri hemen fanusa koyduk ama maalesef sonuç kötü oldu.. Çocukların balığı olduğu için çok üzüldük ağladılar..
Annem evde olmasını istemediği için daire kapısının önünde karton kutuda bakıp arkadaş olduğum bir kedim ve yavrusu vardı 12 yaşımda. İleride yine kedim olsun isterim, kedilerin komik ve umarsız hâllerini seviyorum.
Teşekkür ederimm 🍀😎😊
Rica ederim 🍀😎 bu arada fenomenlik gibi bir düşünce var mı hiç merak etmiştim 😊
😻Uyurken aniden üstüme atlayıp patisiyle beni uyandırmak istemesi sırf hanfendi bahcenin kapısını aç diye...😅
😅😻
Bir muhabbet kuşum vardı. Konuşması için çok çırpındım. Konuşturdum, bu sefer de susmaz oldu. Ben de bir arkadaşıma 100 liraya sattım.
İlk eve girdiklerinde çok sessiz ve korkak oluyorlar. Alışınca da çok çenebaz ve yapışık oluyorlar.
Cevap
7Cevap
Benim güzel bir kaç anım oldu 🥰 tee ne zaman ilk dost kazığı mı yedim ve dayımdam kalmıştı😅 yavyu bir kedi vardı o zaman ismini vermiyim hissetmiş gibiydi sarıldı öptü boynumu ısırdı (acımadı) çoook güzel fotolarımız vardı da silinmiş
Yaa güzelmiş 😅
balığım vardı sa... lak sen git atla akvaryumdan rahat 5 dk halıda durmuştur neyse ölmedi şüküfe ama cok kızdım ona ne halt yemeye atlıyon şüküfe
Ya kıyamam neyse ki bir şey olmamış.
hala kızıyorum ona rahmetli
Üzüldüm bir şey olmamış demiştin:(
ama 5 yıl önce
Anladım sağlık olsun abla
Ben uyurken gelip yüzüme işemişti yavruydu o zamanlar.
Büyüdü sokakta saldım gitti ağzında tavukla geldi 😂 komşunun tavuğunu yakalamış 🤦🏽♂️
Gittim kadına 4 tane canlı tavuk aldım sussun diye.
Pek komik bir anım olmadı maalesef çünkü benim evcil hayvanlarım balıklar 😄 Kardeşimin alerjisi olduğu için de şu an kedi/köpek sahiplenemiyoruz ama kedimiz varken çok mutlu olduğumu hatırlıyorum.. 😺
Bu arada hayvanlar demişken, bu videoyu da paylaşayım çünkü çok tatlı
youtube.com/shorts/uHMVfsssFDc?feature=share
Kuştu muhabbet kuşu. İçeri girdim birgün açmışlar kafesi gezdiriyorlarmış bilmiyordum, yerde geziniyormuş görmedim 🙄Sen ez hayvanı görmeden şaftı kaydı ama ölmedi
kedim balkona çıkmıştı yağmur yağdı diye ıslaklıktı her yer bende o düşmesin diye koşarak onu almaya gidiyodum düştüm ve yakın zamanda kedim evden kaçmış onu aramaya giderken merdivenden düştüm 😂
Kedim olsun isterdim ama bana zarar verir diye korkarım. İşte pencesini yüzüme gözüme atar..
Kedimi kızdırıp bana doğru yaklaşıp kabadayı hareketleri yapması gülmekten kopuyorum 😅
Gitmiş benim için fare yakalayıp gelmişti xd
Muhabbet kuşum elime gelip kendini bana sevdirmesi hoşuma gidiyor
Benimki hiç gelmiyor elime yaa 😭😭 gerçi hayvancağızı günde iki kez avucuma alıyordum ilaçlarını vermek için. Kesin oradan fobisi kaldı 😑
İlkten geliyordu fakat hastaymış meğersem 15 gün boyunca sabah akşam hayvani elime alınca irrite olmuştur kuzum napsın.
Benim evcil hayvanim yok ama bir kopegim olsun isterdim
Kedim balkona cıkmıs ruzgarda kapıyı kapatmış üstüne bi 20 dk balkonda kalmıs aklıma geldi en son ordaydı dedm gideyim bi baktım kapı kapalı açtım küfür eder gibi miyavladı yarım saattır kapıda bekliyorm dermişcesine miyavladı ssgdhdjsh
Kedime fatiha okumuştum bir ara gözlerini dikti bana yaklaştı burnuma kadar geldi ve bana surtündü o an baya tirsmistim simdi ise aklıma geldikçe gülüyorum canım kedim 🥰
Komik yok ama bi kere beni 2-3 köpek kovalamıştı. Afedersiniz altıma yapmaya ramak kalmıştı
Bir sürü var hem de
Kedilerimle her günümüz komikliklerle geçiyor
Şu anda yok ama muhabbet kuşu vardı
Bir şey söyleyeyim. Sen iyi bir arkadaşa benziyorsun. Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin yakın siyasi tarihi ve bugüne egemen olan lider kültü üzerine bir BENCE hazırlamayı düşünüyorum. Ama arka plan resmindeki Atatürk profilini gördüm. Yazacağım şeyleri yanlış anlamandan, kötü niyetli algılamandan korkuyorum doğrusu. Ülkenin yüzde 99'unu herhangi bir siyasi lidere kayıtsız şartsız biat etmiş görüyorum. Ben bu benceyi %1 azınlıktan birisi olarak hazırlamayı düşünüyorum.
Pardon arka plan değil bizzat profil resmin Mustafa Kemal'e ait görünüyor.
İstediğini hazırla sen bilirsin
Evcil hayvanım hic olmadi.
Çok var köpeğimle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?