Sevdiğim adam ilk el ele tutuşmamızın yıl dönümü vesilesiyle hediye olarak bana posta güvercini almıştı 🐦 daha güvercin ilk postada öldü sizce bunu ona söylemelimiyimmm...Bu posta güvercini varyaa ; hehh işte o artık yokkk 😂😂
Sizce sevgiliye canlı hayvan hediye etmek mantıklı mı? Ve neden?
Demek sevgilinin kuşu ilk postada öldü 😅 Sevgiline kuşunun öldüğünü söylemesen de o anlar ama ilk kuşunun postada öldüğünü dile getiremez gurur, haysiyet meselesi yapar 😂😂
Hayvan herif bir orta ayarı tutturamadı gitti 😂 bende ilk postada ölmesine bir anlam veremedim zaten 😂 ben ozaman kuşun öldü demiyim de " senin kuş Havalanmıyor artık diyim " hayvan herif belki ozaman anlar 😂
Seni tanımamak ne mümkün genç adam 😂 sadece ses kaydı atan sen varsın zaten 😂 oyuzden de tanımak zor olmuyor 🤗 tatlı ya gelicek olursak senin canın sağolsun sen istersinde ben yapmazmıyım hiç. 👍 Sanada yaparim merak etme 🙋
Birde ben Çorum'a geldim biliyormusun seni neden göremedim peki 😂 birde orada her yer adım başı sarı leblebi vardı her yerde ablsmlamlara birer paket sarı leblebi hediye almıştım ordan
Normalde bende sesli konuşmayı daha çok severim çünkü ses tonu konuşma tarzı insanlar üzerinde gerçekten daha etkili olur sana kızdığı zaman mesela ses tonundan bunu daha iyi algılarsın ya da neşeli mi hastami vss bunu anlamak daha kolay olur ben sesli bir uygulama kullandım daha önce 1 yıl kullandım ( Blind sesli uygulama ) ordada aynı muzip bir kişiliğe ama bir o kadarda duyarlı bir kişiliğe sahiptim. Belki binlerce her katagoriden insanla konuşup muhabbet etmisimdir orada en çok duyduğum şey şuydu ses rengin çok değişik ve akılda kalıcı bir ses tonun var diyen çok olmuştur hatta sana şöyle bir örnek veriyim " uygulsmada birisiyle konuşmuşum daha önce 8 ay sonra tekrar denk gelmişiz tesadüfen adam ben konuşur konusmaz ben seni tanıyorum zaten dedi ee nasıl tanıyorsun dedim seni ses tonundan tanıdım demişti çok farklı bir ses tonun var hatta şöyle şöyle bir muhabbetimiz olmuştu dedi o beni tanıdı ama ben onu vmcikartamadim tabi birde çok insanla da konuştuğum için erkeklerin sesleri birbirine çok benziyor oyuzden ben tanıyamamistim ozaman
Ozamanlar ben eşimden ayrılmıştım bir boşluğa düşer gibi oldum ister istemez piskolojik olarak ta etkilenfigim bir dönemdi o ara. Bu uygulamayı bir Arkadas tavsiye etmişti iki makara yaiarsin sana iyi gelir diyerek. Bir nevi konuşma ihtiyacımı gideriyordum orada çünkü gerçekten çok güzel dostluklar da kurulabiliyor orada ben onlara yaşadigim süreci snlattigim insanmarda oldu sağolsunlar dinmediler yol gosterdiler vss o sıralar bir nevi düşünmemek için çok kullanırdım orayı bazen iki makara yaoardik bazen dertleşirdik bana iyi gelirdi
İlk posta da ölmüş zaten daha hayır gelmez o kuştan. Farklı bir hayvan olsaymış belki daha iyi olurmuş ne bileyim boğaydı gergedandı kobraydı daha makul hediyeler olurmuş
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 hayvan herif gitmiş bunu almış 😂 oda daha ilk postada nasıl öldü onuda anlamadım zaten 😂 şimdi bunu ona söylemelimiyimmm peki?
ölmemiştir o bayılmıştır, biraz güneşte bırak, sonra kafasına biraz üfle. Kanatlanıp uçmazsa hasta güvercinler için bekleyen acı sona hazırlıklı olsun.
Posta güvencinin öldüğünü kahkaha smileyleriyle ilan etmek psikolojin konusunda beni endişelendirdi. Umarım yanılıyorumdur. Yoksa hayvanları seven bir adamla sorunlar yaşayabilirsin.
Hala dalga geçiyorsun. Orada bir canlı ölmüş ve sen dalga geçebiliyorsun , yahu sen nasıl bir yaratıksın ya! Üstelik bir de hediye, sana ne hediye ettiğinin anlamını bile bilmiyorsun. Sen kesinlikle o adamı hak etmiyorsun. Senin gibi sorumsuzlar yüzünden dünya yaşanmış hale geldi. Beslenme zincirinin en üstünde yar alıyorsun her istediğini yapabileceğini mi sanıyorsun diğer canlılara hele ki güvercinlere, o yavrucaklara.. ayyyy çıldıracam yaa. aynı havayı soluduğuma dahi inanamıyorum.
Beyefendi bu bir mizah sorusudur ve gerçekle yakından uzaktan bir ilgisi yoktur hayvan sevgisini sen bana mı ogretiyorsun benim zaten evimde baktığım bir kedim ve depremzede olan sahiplendigim bir köpeğim var , belki kaçtane hayvan bakmış ve sokak hayvanlarıyla alakalı maddi manevi çalışmalarda bulunmuş bir insanım ben sizden rica edicem benim hayvan sevgimi sorgulamayın
Mantıksız çünkü evcil hayvan çok kişisel bir şey, farklı farklı karakterleri var ve sevgiline uyup uymayacağını bilmen mümkün değil. Hazır yeri gelmişken, satın alma sahiplen!
tamam pikiii 😊 karga al ozaman onlar daha uzun ömürlü oluyormuş 😂 hayvan herifi bugün arayıp söyliycem " senin kuş Havalanmıyor artık 🤣 diycem inşallah anlar 😂
Benim yavru kukır cinsi köpeğim depremzede bir köpek Hatay'da enkazdan kurtulmuş sahipleri rahmetli olmuş tesadüf eseri ona ulaştım bir tanıdık vasıtasıyla ve onu sahiplendim ismini tarçın koyduk aşılarını kimliğini vss hepsini yaptırdım , benim evladım gibi oldu bende onu mutlu etmek için elimden gelen maddi manevi herşeyi yapıyorum evimize neşe getirdi , abisi bir görmen lazım çok tatlı birde yavru olduğu için çok oyuncu bir görsen çok yaramaz bir yerde durmuyor 😊 çok fena çok görmen lazım 🤣
Biz boşuna mı diyoruz ben burada emek veriyorum günde en az 3 4 tane soru soruyorum kolaymı sanıyorsun soruları bulmak ona uygun görsel bulup soruyu paylaşmak hep araştırıyorum araştırdıkça da öğreniyorum
Arının sokması şifadır derler 😂 beni geçen yaz kolumdan soktu mesela kendime geldim 😂 nasıl soktuysa artık 🤣 bizim mrmleketin çoğu arıcılık ve hayvancılıkla uğraşıyor zaten