Yavrumu evde tek bırakmamak taşıma çantası almaya karar verdim. Bu nasıl gözüküyor sizce?

Yavrumu evde tek bırakmamak taşıma çantası almaya karar verdim. Bu nasıl gözüküyor sizce?

Ben kedime boks aldım ama hiç kullanışlı değil. Deprem olduğu zaman içine sokana kadar ter içinde kaldım. Taşıması da hiç rahat değil. Bu çantalar gayet kullanışlı ama korkak bir kedi ise dışarıya bakmak onu daha çok korkutabilir. Ben bu yüzden dışarıya bakıp korkmasın diye boks aldım o da bana zor geliyor
Cevap
7Cevap
Evet güzel görünüyor.
Kedinin boyutuna göre alabilirsin. eğer kücük kediyse görseldeki tam sana göre. ama garfield gibiyse konteynır alman lazım. Hayvanları cok seviyorum konforları önemli benim için 😊
Çok tatlı 😻 kullanışlı olabilir ama sen kedine bir tasma da parka çantasıyla vardıktan sonra tasmasıyla da çimlerde gezdirebilirsin✌🏻
Canta alacak isen kokusuna bak bazi cantalarsa geçmeyen bir plastik kokusu oluyor
Aaaaa bilmiyordum koku işini internetten alacaktım
Açıkçası tavsiye etmem. Sera etkisi yaratıyor kedilerde. Yaz aylarında özellikle tasviye etmem. Onun yerine normal taşıma çantaları tavsiye ederim.
Ben kullanıyorum çok kullanışlı. Alırken çantanın büyük olmasına dikkat edin rahat edebilmesi için.
Bence mantıklı olur ben de kuşum için düşünüyorum bu çantalardan
Kullanışlı değiller ben kullanamadım kedimde sevmedi içinde rahat etmiyorlar
Büyük sanırım kedicik
evde tek bırakmamak icin derken gittiğiniz her yere cafeye falan götürmüyorsunuzdur umarım kedi o çantanın içinde ne kadar stres oluyor umarım bilgi sahibisinizdir kediyi evde bırakmak onun için yapacağınız en iyi ve en sağlıklı sey lütfen veteriner harici dışarı çıkarmayın
Cok cicisssss nereden alacaksaniz soyleyin Garfieldli ise
Canta cok tatli ama bazi kediler korkabiliyor, sırt cantasi tarzi bile alacaksan çantayı onune tak ki kedi seni görsün, paniklemesin. Seni göremeyince korkabilir
güzel duruyor, hem taşıması kolay
Yok sen bi çuvala koy gezdir 😂
Alma cogu kedi nefret eder bundan
Seni görürsem kedini çalarım
Bende var kullanışlı
Ayyy süper kullanan birinin yorumu mutlu etti çok sevimli de duruyor
Evet hem kediler için hemde benim için çok rahat oldu
Olabilir
Fena değil ✨
Hayri
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?